Перейти до змісту

Новий каток "Снігова Королева"

Seva

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
З.І. Давайте всі підемо на відкриття, і там все побачимо :)
Давайте :smile-zachot:
А якщо і при таких цінах на катку сніжинці ніде буде впасти, то ще може й піднімуть платню.

Сніжинці там точно ніде буде впасти, так як її просто нема і нескоро буде :)

Опубліковано

Вчера был там. Вроде тихо всё. Но ушёл в лёгком шоке.

Если там будет играть подобная музыка - меня даже рядом не будет. "Белые розы...беззащитны шипы..." меня достали ещё в школе :)

Опубліковано

Знайомий каже шо вчора бачив як катались люди на катку в районі вулиці Ветеранів, то той самий каток?

Опубліковано
Знайомий каже шо вчора бачив як катались люди на катку в районі вулиці Ветеранів, то той самий каток?

Так

Опубліковано

Каток буде працювати не раніше суботи.

А на рахунок спорядженя, то в ціну квитка будуть ще давати і ковзани. Вот как

Опубліковано
В смислі не раніше суботи?

Так кажуть шо вже вчора катались.

сказали шо буде працювати не раніше суботи. а хто там катався я незнаю. може провіряли

Опубліковано
Вчера был там. Вроде тихо всё. Но ушёл в лёгком шоке.

Если там будет играть подобная музыка - меня даже рядом не будет. "Белые розы...беззащитны шипы..." меня достали ещё в школе :D

Мож пусть к ним fenom подойдет, раздуплит незнайкам что к чему, и что такое "музыка" ))))

Опубліковано

Ну шо там народ?

Вже хтось там був? катався?

Вобще лід там хоть є вже?

Опубліковано

Я вчора вийшов на балкон покурити (в мене якраз балкрн виходить каток) то вони зі шланга лили воду на каток і мені взагалі здається що той каток до літа будуть відкривати ! вони там повні мудачі що там відкладають з відкриттям ..........

Опубліковано

А на стадіоні Авангард щось планується робити? Повню колись там катався. Зараз і холодно вже могли б і воду залити, а то на озеро щось не дуже хочеться йти. Буде не так цікаво. :blink:

Опубліковано

Сьогодні вдень був поряд. Лід вже є.

Але якось не зрозуміло щодо його функціонування. Ворота відчинені. Каса закрита. Біля катка купа відвідувачів ходили туди-сюди, але практично ніхто не катався. Лише один пацан хвилин 5 туди-сюди прокатався.

Судячи по ходу ковзанів, покриття не можна назвати ідеально гладким... :D І взагалі не зовсім розумію, як вони будуть його рівняти після кожного сеансу.

Згідно цінника на стіні, година катання по буднях до 17:00 коштує, 20 гривнів, після 17:00 - 25 грн. В п'ятницю після 17:00 - 30 грн. По вихідних до 17:00 - 25 грн., після - 30 грн.

Опубліковано

тільки шо там був

каток вже відкритий!!!

але там стільки народу зібралось шо не хватало ковзанів!!! :D

ЗІ: музика там фуфло :(

Опубліковано

І на цій позитивній ноті..... всі дружно обвязуємось канатами і йдем на ближайше озерце, або лєм рідкий азот у ванну і гоцаємс.

Опубліковано

Вчора ходив. Вхід був 25 грн. Дали коньки, тупі (надіюсь шо вони там кожного ранку їх точать). Лід місцями просто жахливий, куча ямок, деякі з них заливали водою і клали дошки, зато людей куча і багато дітей. каток получився на 3+, якшо брати до уваги шо альтернативи нема.

Опубліковано

1. в луцьку дуже дорогий каток (навіть у львові і києві(під накриттям) дешевший)

2. вчора ходив (вже позавчора) ми з друзями зайшли десь в годин 7 спочатку все було чьотко люди були норм майже не збивали і лід був майже норм, а далі (десь біля 9) все було МЕГА ЖАХ весь лід був в ямках (на коньнах я вмію гоцать то ніколи не падаю) а вот потім народ був якійсь йобну@@@ бо збивав мене, лід був дуже жахливий (не тільки місцями) а краще сказати що місцями був нормальний і було дуже ДИКО.....карочє повний САКС....... не раджу ходити туда, а якщо хочете іти то зранку (він з 11 працює) і дешевше і народу дурного немає і лід ще нормальний........

З.І. через деякий час (рік, півтора) цей каток буде в ТАМ-ТАМі під накриттям (там зараз буде достроюватися розважальй центр (і ще там буде картінг).......

Всьо запарився друкувати :hug:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...