Перейти до змісту

Здається офіс в центрі Луцька

Verunchik

Рекомендовані повідомлення

Здається офіс в центрі Луцька, 58 кв.м., окремий вхід, інтернет, автономне опалення, санвузол, ремонт, меблі, 3 телефонних лінії.

Вартість - 50 грн./кв.м. в місяць. (Можливі варіанти).

м. Луцьк

проспект Волі, 7-А

тел.: 8-067-156-76-61 - Віра

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здається офіс в центрі Луцька, 58 кв.м., окремий вхід, інтернет, автономне опалення, санвузол, ремонт, меблі, 3 телефонних лінії.

Вартість - 50 грн./кв.м. в місяць. (Можливі варіанти).

м. Луцьк

проспект Волі, 7-А

тел.: 8-067-156-76-61 - Віра

а можете якісь фото скинути або детальніший опис - бо я вже так пару раз оголошення бачив, але все ніяк не збагну де це приміщення є. ремонт, покриття на підлозі, к-сть кімнат, план ітд. можна в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Энто там где агенство нерухомости было?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а можете якісь фото скинути або детальніший опис - бо я вже так пару раз оголошення бачив, але все ніяк не збагну де це приміщення є. ремонт, покриття на підлозі, к-сть кімнат, план ітд. можна в приват.

І мені в приват також. Крім того, як там з парковкою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Энто там где агенство нерухомости было?

Чому було? Воно й зараз там є і я там працюю, просто вітром вивіску зірвало, зараз на реконструкції.

Оскільки у нас є ще один офіс, то, так би мовити, оптимізуємо.

Викладаю план, але це старий.

Після цього пічне опалення було замінене на конвектори (відповідно пічки розібрали), в кінці східців зробили санвузол, а перегородку між кімнатами по 12 кв.м. прибрали. Таким чином виходить 3 кабінети, один великий 25,4 кв.м., один прохідний 9,6 кв.м., і ще кабінет 10 кв.м.

Разом з коридором і санвузлом 55 кв.м.(Вибачаюсь, в першому пості було написано 58 кв.м.).

Щодо парковки... В принципі місце для кількох машин там є, але оскільки, щоб не паркуватись на пр.Волі (де іноді ДАІшники штрафують), туди заїзджає багато "зальотних" і часом буває н6едостатньо місця.

post-9489-1282817836,81_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...