Перейти до змісту

Відам Трембіту (гітара)

Anastasi

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Віддам Трембіту 6-струн, акустик, передня дека трохи понищена, кілки робочі, лади на місці))) щоб грати треба буде трохи підпиляти порожки....ну для лісу підійде(багаття розводити)))) :D

тел. 0931081028

http://vkontakte.ru/neizvesnost

Опубліковано

якшо хто передумає то напишіть мені пліз...ато в походи хожу, а поспівати нема під що....=(

• 10 місяців потому...
Опубліковано

якшо хто передумає то напишіть мені пліз...ато в походи хожу, а поспівати нема під що....=(

Чи потрібна ще гітара? маю стареньку, студентську, 1985 р. н. Чернігівська шестиструнка. Наші студенти в Москві казали, що вона дає фору і ленінградським. Корпус треба трохи поремонтувати. Хочу за неї грошей.

Пишіть, якщо цікаво.

Опубліковано

Чи потрібна ще гітара? маю стареньку, студентську, 1985 р. н. Чернігівська шестиструнка. Наші студенти в Москві казали, що вона дає фору і ленінградським. Корпус треба трохи поремонтувати. Хочу за неї грошей.

Пишіть, якщо цікаво.

Вибачте за оффтоп та ап закритої теми, але не стримався. Просити гроші за стареньку чернігівську гітару - це смішно, тут на трембіті можна пальці поламати, а про цю то взагалі нема що й казати.

Опубліковано

Пишіть, якщо цікаво.

Вибачте за оффтоп та ап закритої теми, але не стримався. Просити гроші за стареньку чернігівську гітару - це смішно, тут на трембіті можна пальці поламати, а про цю то взагалі нема що й казати.

ІГАРЬОК, Вам нецікаво - іншим цікаво. 1. Тема не закрита. 2. Я не прошу - пропоную. 3. Ви моєї гітари не бачили. Не коментуйте, плз, це некоректно!

Тим більше, що Ваш оффтоп - ОФФТОП. :naezd:

Опубліковано

Пишіть, якщо цікаво

ціна питання?

і, коли вже мова пішла по тому руслу, - якщо можна - фото.

можна в приват.

• 1 рік потому...
Опубліковано

Віддам Трембіту 6-струн, акустик, передня дека трохи понищена, кілки робочі, лади на місці))) щоб грати треба буде трохи підпиляти порожки....ну для лісу підійде(багаття розводити)))) :D

тел. 0931081028

http://vkontakte.ru/neizvesnost

ще є трембіта?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...