Перейти до змісту

Титул Міс Всесвіт-2010 отримала мексиканка

SunSeth

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Переможницею конкурсу Міс Всесвіт-2010, що пройшов напередодні у Лас-Вегасі, стала 22-річна мексиканка Хімена Наваррете.

5d97f_9460_2.jpg

Як передає телеканал NBC, корону першої віце-міс члени журі віддали учасниці з Ямайки Йенді Філліпс.

89ecc_1502_1.jpg

89ecc_0023_0.jpg

Титул Міс фотогенічність дістався представниці Таїланду Фонтіп Вачаратракул, крім того, журі відзначило її національний костюм.

89ecc_1003_6.jpg

При цьому титул Міс конгеніальність в цьому році отримала австралійка Джесінта Кемпбелл, яка стала другою віце-міс.

89ecc_4090_2.jpg

Представниця України, Ганна Пославська була визнана журі третьою віце-міс.

0d947_7848_5.jpg

0d947_9001_2.jpg

0d947_2381_1.jpg

Четвертою віце-міс стала міс Філліпін – Марія Венус Рай.

0d947_1299_7.jpg

Варто відзначити, що володарка титулу Міс Росія – 2010 Ірина Антоненко увійшла до числа 15 фіналісток конкурсу, але не потрапила у верхню десятку конкурсанток, хоча букмекери називали її однією з фавориток 2010 року.

b21d5_1706_0.jpg

Як повідомляється, росіянка вибула з боротьби за корону Міс Всесвіту після дефіле в купальниках.

Нагадаємо, що в конкурсі взяли участь більше 80 дівчат з різних країн. У рамках конкурсу дівчата вийшли на сцену в національних костюмах, вечірніх сукнях та купальниках, а також відповіли на запитання журі.

www.glianec.com

Опубліковано
' date='Сегодня, 00:06' post='553904']

от блін, кому шо, а сансету міс всесвіт подавай

та нє, у неї очі не голубі :)

п.с. знаю, шо брюнетки з голубими очима рідкість.

Опубліковано

Бедняжку украинку вообще голодом заморили, одни кости выпирают.

Из всех девушек больше всего понравилась Австралия.

Опубліковано

Згадується жарт чи то камеді чи то нашіраші:

"Опять дохерархи себе новых девАчек бронируют на год грядущий..." :smile3:

Опубліковано

якісь вони всі страшні такі... <_< я б жодної не купив.... чи може я чіво не паніма...

Ти напевно вчора в центрі не гуляв)) Ато подивився би на страшних в одній руці з ред булом, а в іншій з Мальборо слім :lopata:

Росіяни сказали що вони вибули, бо їм купальник не той дали :g05: Завжди тим Росіянам хтось винний :D

Опубліковано

п.с. знаю, шо брюнетки з голубими очима рідкість.

Піду, перефарбуюсь в брюнетку   :g32:

Щоб стати рідкісною брюнеткою з блакитними очима? 

Блакитні очі також рідкість.  ;)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

А ось і Міс Україна 2010

76.jpg

Конкурс виключно російською  <_<

На захід зібралося й багато представників української світської тусовки. Найоригінальніше серед них себе поводив скульптор Олег Пінчук. Він приніс пакетики з гарбузовим насінням і почав його їсти перед фотокамерами, пропонуючи всім також скуштувати і кидаючи лушпайки на червоний килим.

Джерело

Опубліковано

А ось і Міс Україна 2010

76.jpg

Конкурс виключно російською 

Вандам і Памела (які сиділи в журі) просто по українськи не розуміють :)

Опубліковано
Для гостей, которые пожаловали в Киев на финал конкурса "Мисс Украина - 2010", одним из таких условий являлось обязательное присутствие на закрытой вечеринке после официального мероприятия и интервью федеральному каналу.

Я ТБ не дивлюсь, може, хтось підкаже, який канал у нас ФЕДЕРАЛЬНИЙ?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Мексиканка дійсно красива, а от нагороду дівчині з Ямайки не розумію - надто великий у неї рот (чи то, може, фото невдале). Українка гарна - обличчя дуже ніжне, але плаття а-ля солома/пшениця виглядає дикувато :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...