Перейти до змісту

Що означає Ваш нікнейм?

Jimi Hendrix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Я би взяв нік House M.D. , але вже пізно.

До адмінів напиши і тобі змінять нік :)

Це десь прописано в Правилах. Чи тільки "на лічних контактах" ? Можна приватом. 

• Відповідей 224
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В правилах щось цього не вказано, але адміни писали, що при бажанні змінити нік пишеться приватне повідомлення до одного з адмінів з зазначенням бажаного ніка і якщо такий нік не використовується, то твій змінять на новий з збереженням всіх повідомлень і репутації.

P.S. Раніше у користувача з ніком fantazy був нік Dimon, але все без проблем змінили :)

Опубліковано

була така японамова - типу хатахама - кабінет начальника

комуто херовато - швидка допомога

нахера тахата - палатка

тояма токанава - луцькі дороги і т.п.

То от часто мене чомусь в школі називали хамом, а далі само транскрипіювалося))

Опубліковано

До 4-5-ти років часто вибігав погуляти напівголим, в одних труселях)

Старші прозвали Тарзаном, так і прилипло)

Тарзаничем став відносно недавно, років два тому)

Опубліковано

Мой первый день в интернете и сразу же нашел себе ник Gooooooood.

Как это было : Ищу себе ник на Vbios #15, Ввожу в Гугле *прикольные ники* но нифига не нашел =) и тут смотрю в низу пишет * G o o o o o o o o g l e * =) и я думаю сразу Вот Гууууууууд что нашел =)

Опубліковано

Ще десь в класі так 7-му... Через моє захоплення до футболу і мого прізвища Фіалка, мої друзі вирішили дати мені такий нік-нейм Fiore, вкравши прізвище у італійського футболіста Stephano FIORE, мені цей нік сподобався от і ще досі юзаю з ним :) а я ще недавно дізнався, що з італійського "fiore" це - квітка, ще більше підходить до прізвища, не тільки по співзвучності. ось так от :)

Опубліковано

Коли вибирав нік то просто перебирав в голові безглузді набори звуків ;)

Так і вийшов мій теперішній нік :0020:

Опубліковано

А мій нік своїми коренями тяшнеться глибоко в творчість гурту "Король и Шут" - "Крик подобен грому: дайте людям рому", або "Принесли вина и рому". Нік на ламаній німецькій означає "Рому мені" :D

Опубліковано

Вот нарив недавно, печально канешно но є і така версія http://www.urbandictionary.com/define.php?term=vanus

заодно можете і свої ніки провірити.

Далі теж досить сумно http://ru.wiktionary.org/wiki/vanus

kmd

Plum

Опубліковано

Мій нік- перші букви прізвіща. Є підозри, що білоруський Бацька теж з'являється у всесвітній павутині під подібним ніком :D

Опубліковано
печально канешно но є і така версія

я завжди підозрював nimagu.gif

Зате, підпис вануса тепер набуває нового смислу )) І стає зрозумілою ситуація з політикою, точніше, місце, де вона зараз знаходиться. ))

Цікаво, а автор свідомо собі такий нік вибрав, чи таким способом:

Коли вибирав нік то просто перебирав в голові безглузді набори звуків ;)

?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...