Перейти до змісту

Що означає Ваш нікнейм?

Jimi Hendrix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Arden - ник связан с одним словом - Англия...

Обожаю все английское, от стиля жизни англичан до английских машин и футбола :smile3:

• Відповідей 224
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Нужно было срочно придумать оригинальный и в тоже время уникальный для участия в первом луцком турните по CS в неаполесе. До этого на форуме ходил под ником kolyvan. Переименовывался в FenMix. :sq_ye:

Опубліковано

Взагалі дуже люблю повне своє ім'я Олександр.

Але безсумніву (хто б сумнівався) що на форумі з ніком Alexander вже хтось є.

(я ніразу не бачив просто Alexander, може він десь і є)

4 і 7 цифри які я вірю приносять мені удачу.

Опубліковано

Вперше реєструвала електронну скриньку з подружкою, яка мене називала "солодка Оленка" за мою любов до солодощів і шоколаду, тому при виборі нікнейму вона не задумуючись сказала: будеш тепер sweetлєнкою :0047:

Опубліковано

Взагалі дуже люблю повне своє ім'я Олександр.

Але безсумніву (хто б сумнівався) що на форумі з ніком Alexander вже хтось є.

(я ніразу не бачив просто Alexander, може він десь і є)

4 і 7 цифри які я вірю приносять мені удачу.

Та це навіть прикольно інколи! так наприклад якщо даруємо іменні футболки бордацяв, то зверху пишем нік"Alexander" , а з низу 47 номер - не потрібно задумуватись над номером :)

Опубліковано

колись давно, натянув друзів в контру.... кричали "чітер, чітер". потім проявив здібності до приручення компа, програмування і т.д. кричали знов "чітер, чітер". так і пішло...

Опубліковано

Ронін - в редких случаях — странник, не имеющий над собой чужой власти, свободный воин.

поважаю японські традиції і це визначення мені імпонує. ;)

Опубліковано

Asmix = asm + mix

asm (Assembler) - мова програмування низького рівня

mix - гіпотетичний комп'ютер з монографії Дональда Кнута «Мистецтво програмування», що програмується мовою Assembler

крім того це анаграма:

ASMIX IS MAX, тобто звати мене Макс

Опубліковано

собственно мав бути Johnny Knoxville, але оскільки память не така добра як хотілось би а в гугль лізти було впадло то вийшло вот так Joi Nevile,по-моєму прикольно, а потім прижилось(ніде ж такого нема .. )

П.С. ну надіюсь не треба просвіщати хто такий Knoxville!?

Опубліковано

собственно мав бути Johnny Knoxville, але оскільки память не така добра як хотілось би а в гугль лізти було впадло то вийшло вот так Joi Nevile,по-моєму прикольно, а потім прижилось(ніде ж такого нема .. )

П.С. ну надіюсь не треба просвіщати хто такий Knoxville!?

ніпанятна!

І не кажи! Не понятно, ну понятно! Кто? Спилберг? :D

P.S. Це щось з розряду - не зясовано, але факт! :D

Опубліковано

KiLena, це ти на аватарці?

нет, это моя двоюродная сестра-близнец :D

а что, что-то не так с аватаркой? неудачно получилась? ;)

Опубліковано

Мой ник никакой смысловой нагрузки не несёт. Случайно набранный набор букв. Хотя, если поискать, то можно и найти чё нить как бэ символизирующее.

Опубліковано

На мене рідні кажуть з дитинства Таля, а бабця іноді - Талюня. Отак і придумалось :). А ще мій нік чимось співзвучний з ім"ям однієї з найулюбленіших співачок (Тарья Турюнен) :).

Опубліковано

Вопрос к talja по поводу аватары : Отражение лица в стекле напоминает чем то лицо Алисы Селезнёвой (кто такая, думаю, помните) особенно если вспомнить эпизод, когда она смотрит сквозь окно больничной палаты, где была помещена вместе с Юлей Грибковой, и откуда обое удачно сбежали…

Или это у меня папироса закрепкая, или действительно есть что то похожее))))

Опубліковано
На мене рідні кажуть з дитинства Таля

мені Талячка тебе подобається називати))) і на Алісу ти і справді схожа)))) після виходу "Гості з майбутнього" всі хлопці дружно в неї закохалися :D

Опубліковано

мені Талячка тебе подобається називати))) і на Алісу ти і справді схожа)))) після виходу "Гості з майбутнього" всі хлопці дружно в неї закохалися :D

А декому вона і досі подобається :blush:

Опубліковано

Alexander47, spanasyuk,

упс, не той форум блін!!! долбаний інтернет засаряє мозок! йморно факт,так)

виправляюсь.

sasha це звісно імя,а 1132 номер дома і квартири) (легко запомнити)

Опубліковано

дякую, Таня :).

а щось дійсно схоже в цьому є :)

Опубліковано

Значит дело всё таки не в сигарете )))) у меня специфическая визуальная память.Я в лицо запоминаю всех, с которыми общался.В данном случае произошла Ассоциативная память :) но по аватаре...

Если это Ваше фото, то Вы так же великолепны , как и Алиса Селезнёва, полонившая умы и сердца ребят, в 1984 году...))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...