Перейти до змісту

Що означає Ваш нікнейм?

Jimi Hendrix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Если это Ваше фото, то Вы так же великолепны , как и Алиса Селезнёва, полонившая умы и сердца ребят, в 1984 году...))

В 1985.

• Відповідей 224
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Если это Ваше фото, то Вы так же великолепны , как и Алиса Селезнёва, полонившая умы и сердца ребят, в 1984 году...))

В 1985.

він просто був на закритому допрем"єрному показі

Опубліковано

В дитинстві до років 5-6 любив знімати з себе одяг, взуття і гуляти в одній спідній білизні) А коли був зовсім маленьким, то і взагалі голим =)

Старші називали Тарзаном =) Цей нік-прізвсько трималось десь до 17, потім вже я став Тарзаничем)) Або Тарзан Тарзаничем =)

Опубліковано

KiLena, навпаки фота хороша.

спасибо )

ответным комплиментом может быть то, что очень часто хотелось нажать кнопочку "Поддержать" (и нажимала), когда в разных темах натыкалась на мнение Yuraul )

Очень непредвзятый взгляд на вещи, говорящий нечто вроде ребята ну че вы паритесь, хватит возмущаться\осуждать, на себя посмотрите, а лучше делом займитесь :D

хотя наверняка те, кто парился, со мной не согласны ))))

З.Ы. Ничего личного ;)

Опубліковано

KiLena, :blush: Застісняли як молодого.) Тут недавно писали нєкатариє, що з такими, як я важко спілкуватись, а тут така красіва дєвушка, та ще й отаке. :0005: Всьо, піду зазнаюсь, чи шо?)

Тарзанич, мабуть, стриптизером працює? :smile3:

Опубліковано

Yuraul, не знаю я, что вам теперь делать ))) я просто свое мнение сказала )) хз, мож со мной тоже тяжело общаться ;)

а Тарзаныч просто неправильно выразился, я тож когда первую фразу прочитала, подумала, что по ошибке на какой-нить не тот форум попала :D типа в детстве меня изощренно била нянька :D потом только поняла, когда дочитала, что он не об этом ))) все норм )

Ладно вам нападать-то на человека )))

Опубліковано

в мене все просто. Libra це терези, а я по знаку зодіаку терези.отак і вибрався нік.:)

Опубліковано

в мене все просто. Libra це терези, а я по знаку зодіаку терези.отак і вибрався нік.:)

А ще Libra - це старовинна міра ваги коштовного каміння і металів! :)

P.S. Я завжди знав, що ти не просто дорогоцінна, а безцінна! :g15:

Опубліковано

Коли вперше підключився до інтернету, при реєстрації на якомусь із ресурсів (вже й не пам"ятаю на якому) довго не міг вибрати нік - хотілось щось оригінальне і не схоже на інші. Перебрав кілька десятків ніків, поки не зупинився на теперішньому S-driver. (S - перша літера імені (Сергій), driver - водій, шофер (англ.)) Не професіонал, а любитель, нік означає лише моє захоплення -- за кермом авто відчуваю найвищий рівень свободи :rolleyes:

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Кто-то из девчёнок в компании меня так называл (от имени Максим и 100 кг весу :blush: ) потом товарисчи на тренировке подхватили так и осталось, даже жена так называет.

Опубліковано

та просто, колись, в молодості, в мене крім хлопців друзів не було, вони мене так прозавали, ще й до всієї радості в мене на той період руде волосся було. ось якось так і прицепилося.

Опубліковано

PR - тому що займаюсь маркетингом, рекламою та public relation

Nick - англійска варіація імені, або просто - нік (нікнейм)

Опубліковано

Є один такий чудовий американиський серіал, "Друзі" ("Friends") називається. Так от одну із головних героїнь звати Фібі Буфе. Вона мені там найбільше подобається, в дечому ми з нею схожі :) Ось її фото :))))

http://images4.fanpop.com/image/photos/17700000/Phoebe-pics-xxx-phoebe-buffay-17710497-259-194.jpg

http://assets.nydailynews.com/img/2010/12/28/gal_friends_phoebe.jpg

Опубліковано

З моїм ніком все зрозуміло без особливих зусиль - знак зодіака + .... можна фантазувати - вік, рік народження, бажана вага, кількість дружин, кількість рівні, які пройдені у популярній комп грі, концетрація "золота" у моєму характері і т.д.

Кому що подобається!!!

Усім 76 тонн позитиву!!!!

Опубліковано

Впринципі, з моїм ніком теж все ясно. На час реєстрації захоплювався цим філософом. Зараз не проти б перейменуватись, це можливо ще?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...