Перейти до змісту

Ремонт iPhone, модінг, пропайка шлейфів.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю локально в Луцьку майстра по ремонту, сервіс-цука-центр <_< . - Консультація, покупка запчастин (нових та б/у), комплексний ремонт.

В мене свої заморочкі з 2G: фальшивив датчік піднесення до вуха, тріщинка біля Home (привіт продавцю Arab), і в мавпячих руках зламався конектор в штекері.

Мавпі цікаво що в середині неДогризка.

:blink: Сліди мавпи з більшими пальцями. Замазані контакти(Додам фото батареї згодом) 40% гвинтів відсітні. Пил, пісок, відбитки пальців...бррр

Почав обшивати задню кришку шкірою. Обірвав шлейф до вібро :0005: . Були думки зафлокувати...тривають пошуки деталей, можна експериментувати.

Орієнтовна ціна ремонту руками мавпи, заміна шлейфів 380 грн.

Порадьте як зменшити витрати на яКаліко :friday:

Опубліковано

Главное - не сцать.

Зменшити вийде якщо найду майстра який випаяє:мікрофон і поліфонічний динамік (не будуть купуватися).

Ось і фото :closedeyes:

post-6231-1282315442,37_thumb.jpg

post-6231-1282315450,84_thumb.jpg

post-6231-1282315458,59_thumb.jpg

post-6231-1282315467,1_thumb.jpg

Опубліковано

Перша спроба, комом <_< . Вибрана занадто товста шкіра.

Спроба №2

от знайшов собі забаву чим погратись

як ти те ямобілко до такого стану довів

якшо хочеш то збери усе те запчастя в один кульок і занеси його на вінниченка там будівля є двохповерхова

навпроти юридичного факультету ось там можливо зроблять бо утоплєнікі вони лічити вміють

Опубліковано

то, что ты не признаешь такое развлечение/хобби как моддинг, не значит, что люди с очумелыми ручками не могут этим заниматься :smile3: хорошо еще, что ты мой корпус для компа не видел, особенно в его первых инкарнациях

якшо хочеш то збери усе те запчастя в один кульок і занеси його на вінниченка там будівля є двохповерхова

навпроти юридичного факультету ось там можливо зроблять бо утоплєнікі вони лічити вміють

допустим, возьмутся. за полцены нового телефона. тут ведь еще усидчивость нужна и комплектуха, а едва ли у них есть что-то лучше, чем несколько убитых аппаратов, которые сдали на запчасти те, кто понял, что за ремонт им не расплатиться :smile3: кроме того, за "рисковый" ремонт вообще мало кто берется, так как на перепрошивке (разлочке, джейле, впаривании софта) десятка аппаратов можно заработать столько же, а риска практически никакого

да, аватар у тебя замечательный. но вот советы.. :dont:

Опубліковано

то, что ты не признаешь такое развлечение/хобби как моддинг, не значит, что люди с очумелыми ручками не могут этим заниматься :smile3: хорошо еще, что ты мой корпус для компа не видел, особенно в его первых инкарнациях

допустим, возьмутся. за полцены нового телефона. тут ведь еще усидчивость нужна и комплектуха, а едва ли у них есть что-то лучше, чем несколько убитых аппаратов, которые сдали на запчасти те, кто понял, что за ремонт им не расплатиться :smile3: кроме того, за "рисковый" ремонт вообще мало кто берется, так как на перепрошивке (разлочке, джейле, впаривании софта) десятка аппаратов можно заработать столько же, а риска практически никакого

да, аватар у тебя замечательный. но вот советы.. :dont:

та ні то неправда що айфони не хочуть ремонтувати

просто якщо дійсно спеціаліст то він тобі візьметься за будьякий вид роботи

у луцьку таких небагато але все ж такі є там де я порадив вони є адже міняють тачскріни дисплеї динаміки корпуси та шлейфи до 3ж і 2ж і ціни у них досить нормальні У них поставка запчастин з аппл сторе

Опубліковано

у луцьку таких небагато але все ж такі є там де я порадив вони є адже міняють тачскріни дисплеї динаміки корпуси та шлейфи до 3ж і 2ж і

замена динамика, корпуса, тачскрина - это рутина. главное, чтобы запчасть была не совсем уж говенная, хотя вкрячить любую можно. а вот моддинг и кулибничество различное предполагает, что мастер мало того, что с руками из нужного места, так еще и согласен рискнуть временем и деньгами. ты много знаешь хороших мастеров, которые "за интерес" будут тебе шлейфы сращивать или оклеивать крышку кожей? любой местный скажет как в анекдоте - "тре мiнєти", и назовет сумму, которую в данный момент хочет его задняя левая нога :dont:

ціни у них досить нормальні У них поставка запчастин з аппл сторе

это они тебе так сказали или ты себе придумал? во-первых apple store продажей запчастей не занимается. телефоны, аксессуары, софт, музыка - это сколько угодно. а телефоны не чинят даже в странах с официальными дилерами - отправляют обратно и заменяют, благо синхронизация не проблема. потому, что так дешевле и проще. во-вторых, официально продукция apple на Украину не ввозится, а значит по легальным каналам запчасти к нам прийти не могут, а вот на taobao и dealextreme (это я для примера) - пожалуйста

Опубліковано
у луцьку таких небагато але все ж такі є там де я порадив вони є адже міняють тачскріни дисплеї динаміки корпуси та шлейфи до 3ж і 2ж і ціни у них досить нормальні У них поставка запчастин з аппл сторе

Може ті "майстри" ще нарозказують, що всі запи акуратно і гарно упаковує Джобс перед відправкою, а на бандерольці пише - from Steve with love :rolleyes:

Опубліковано

VeryFate, принось десь з середи :) Думаю реанымуэмо твого апаратика.

:smile-zachot:

З радістю, тільки не знаю дислокації.

Адресу чи іншу контактну інф. будь ласка в "лічку" для прискорення реінкарнації пліз.

Набігався по чудо-майстрам.

Класифікація.

1 рівень. Майстри собачникі. Дислокація "я Вбудко" з гоноровою назвою "Швидка допомога" і їй подібні.

Такого щирого здивування :blink: від продемонстрованих деталей я давно не спостерігав: в ньому є шлейфи ? Це оригінал ? і наступні дибільні питання подібного типу на які і відповісти ніяково, щоб самому дурнем не відчувати :sq_ye:

2 рівень. Майстри я Ввольєрі. Дислокація від 4м². Ніякого розвитку окрім робочої площі, та вміння користуватися телефоном в пошуках запчастин.

3 рівень. Базарнікі. Ось він розвиток майстра-ремонтніка. Їм вже не цікаво паяти, їм заробляти потрібно. Скормлюючи фальшиву інфу, пропонуючі фантастичні схеми, давлячи психологічно ( він нікому не потрібен, ремонт дорогущий, а якщо втонув то взагалі гаплик, та продай, ось тобі на заміну 3г на 16 гіг за 300 у.е. - зборка народна :) ).

Ух вже ця жадоба наживи в їх очах блищала і безслідно зникала розуміючи що наживи нема :0001:

4 рівень. Інтернет баригі :).

Переписка :jeer:

У нас есть такие запчасти, цена 15$ за единицу, так же есть практически все запчасти ко всем поколениям iPhone. Если есть вопросы, обращайтесь

VeryFate

32$ за 2 шлейфа, чи тільки за основний з мік. та дин. ?

інтернет-продавець

основоно шлеф - это шлейф с док разъемом

інтернет-продавець

вы о чем говорите?

VeryFate

так

інтернет-продавець

32$ за системный шлейф (док разъем) с микрофоном и динамиком

VeryFate

шлейф HF скільки коштуватиме ?

інтернет-продавець

что это?HF? фотографию давайте!!

VeryFate

кнопкі голоса, вібро та вхід для наушніків - http://gsmserver.ru/newshop/images/large/LCD_flat_cable_HF_for_Apple_iPhone_with_connector_and_ON_OFF_button.jpg

інтернет-продавець

дак тогад зачем вы писали про инамик и микрофон? динамик и микрофон крепятся к соовсем ругому шлейфу

інтернет-продавець

этот 22$

VeryFate

мені потрібно 2 шлейфа, цей та основний в сумі виходить 55$(32+22) - 440 грн.

інтернет-продавець

да

объем памяти на вайшем айфоне какой?

VeryFate

ти представник сервіс центру чи приватна особа ? 16 Г

інтернет-продавець

тк шлейф с кнопками и миниджеком идут двух видов

інтернет-продавець

ти представник сервіс центру чи приватна особа ?= приватна особа-сервисник

інтернет-продавець

делаем ремонт любой сложности

VeryFate

скідай ціну.

інтернет-продавець

цена указана окончательная

VeryFate

деталі то в 2 раза принаймі дешевші, дорого тоді береш за пайку

інтернет-продавець

не устраивает цена ищите дешевле

інтернет-продавець

деталі то в 2 раза принаймі дешевші= где?

VeryFate

не влаштовує ціна - шукай дешевше

VeryFate

шлейф основний - 56 грн

мікрофон - 40 грн

інтернет-продавець

еще раз повторяю: не устраивает - ищите дешевле

інтернет-продавець

шлейф основний - 56 грн

мікрофон - 40 грн= сами цены придумали? они в закупке ороже стоят

вобщем закрыли разговор

уговаривать вас я не собираюсь

48 посленяя цена на все. берете - да, нет - значит нет

VeryFate

Дякую, твоя пропозиція нічим не відрізняється від цін інтернет магазинів.

інтернет-продавець

по закупке вам никто не продаст

VeryFate

Відповідь - ні, дорого.

Сперечатись і портити стосунки не маю наміру.

В мому випадку потрібна лише заміна штекера заряду.

Якою буде ціна ремонту :

1- заміна штекера ?

2- новий основний шлейф + перепайка зі старого мікрофона і динвміка ?

інтернет-продавець

с запчастями? или только работа? только работа 35$ наши запчасти + работа 50$ ))

VeryFate

дякую. Буду мати на увазі.

ББ

Who next ?

Максимальна ціна ремонту вказана в першому пості (порахована по завищених цінах інтернет магазину)...така реальність :(. Купувати третє по рахунку яМобілко просто жаба душить, хватить...цей притерся, так би мовити прижився :0123: .

Наступний модінг не такий шикарний, але ...

Тех процес у фото і описі.

Заміна матерії динаміка на металеву сіточку. Складність на 2.

1. Пошуки наушнега.

2. Відокремлення сітки.

3. Видалення матерії з внутрішньої частини скла.

4. Примірка.

5. Приклеювання.

Щасти у модінгу.

post-6231-1282705534,2_thumb.jpg

post-6231-1282705549,33_thumb.jpg

post-6231-1282705560,68_thumb.jpg

post-6231-1282705572,38_thumb.jpg

post-6231-1282705587,55_thumb.jpg

post-6231-1282705595,28_thumb.jpg

post-6231-1282705601,74_thumb.jpg

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Не примите за обиду , НО , вы больше похожи на начинающего пивонера, который полез на свою голову не туда , натворил бог знает что , наломал дров и теперь жалуется шо так ему всё дорого , шо никто ничего не знает и продаёт дорого. Обливать грязью через комп проще простого. А сам то ? Цены на запчасти у интернет продавца как на оригинальные, а что в прайсах подешевле пишут - неизвестного качества китай. Но я могу представить что вы сделаете опять с новыми купленными вами шлейфами, ведь вдруг самому поставить ах как попробывать захочется, или как вы изнасилуете мозг мастера которому принесёте китай шлейфы(которые не допаянные и недоделанные) в стиле почему долго или что то не так работает, или что то на плате статикой спалили уже, вообщем если у вас нет денег на качественный ремонт, то избавтесь от телефона и не мучьте ни себя , ни других. Цена ремонта зависит от цены продукта + цена запчасти, а iPhone 3G 16 не дешёвая игрушка. Удачи вам.

Опубліковано

деталькі не дуже дешеві. а привезти сюди влітає ще в копієчку. тому так і продають. правильно сказали, що по собівартості не продає ніхто )

Опубліковано

:smoke::0088: і дам відповідь.

Поїхали:

2 кАтлетолуцьк

Собівартість і закупочна ціна речі різні.

2 Калекобасф

Так, я ось такий я :0028: піхвоонер в чреві яМобілко :0024: І що заважає мені бути Homo sapiens :0023: ....

2желеска а не 3г мило. І все воно Made in China.

Ціна на шлейф в укр. інтернет магазинах однакова (7-12-22)$, бузер 40-90 грн, динамік ніби оригінал аналогічний як в деяких ноклах (30 грн). Підрахуй сам. Kosmodrom

Ремонт яКаліко триває :0022:

Приїхали шлейфи. Перепаяли зі старого бузер і мікрофон. Поки встановлював поламав посередині шлейф бузера. Збираю, лишається вібро. Батарея сівша в 0%. Я сам її посадив, ще до ремонту :( . Стартанути з шлейфа, не хватає живлення. А зарядка в Криму.. Здав в ремонт навпроти ВДУ.

"Ми не знаємо як відремонтувати ваш телефон, він не вмикається. Мастер боїться його розбирати". Сорі там 2 дівчини на прийомі, 1 блондінко.

Планую прикупити донора :0130:, жадоба поковирятися.

Опубліковано

Смотри , что б я из тебя каликоверифайта случайно не сделал, сынок, полегче , а ты сам посмотри на прайс , который ты дал - в наличие то ничего нету, прайс он показал. Я могу взять всё и по меньшим ценам , но цена работы будет проффесиональная ( всегда по правилу считалась работа(ормемонтировать) - 10%-20% от стоимости + то что что восстанавливать после таких как ты, там сюрпризов вылезет ещё не мало), а судя где ты носишь свой тел , ты носишь к таким как ты, не лучше, после таких майстеров-пивонеров на базаре на запчасти брать не хотят. Мастера надо искать. Делай выводы, по меньше грязи, и смотришь вместо критики получишь помощь.

Опубліковано
Стартанути з шлейфа, не хватає живлення.

А він і не повинен стартувати одразу, як тіко ти шнурок ЮСБ в нього втикнув. Він повинен пивисіти хвилин 5 а то й 10 і лише потім стартане, коли чутка акуум свій підзарядить.

Мастер боїться його розбирати

Якшо це 2G то при неакуратному розборі матимеш покоцаний корпус, вирвані зажимні пластини і поламані пластикові кліпси. Якшо 3G\GS то находяться умніки, які після викручування 2-х болтів знизу, пробують підковирнути метелевий ободок (а тре присоской знімать скло). Результат - погнутий обод і покоцана кришка (ібо пластик).

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Відремонтувався :closedeyes: вже давно, минув і час тестувань.

Гавно-контора зробила ремонт каби як. Динамік лайно, але для більшості це непомітно. Кришку погнули. Щіль в міліметер з одного боку...ще б трішки - і тут би "Остапа понесло".

По перше кормила моск "завтраками", по друге ніякої поваги до чужої техніки і людей.

Повернули сцукі без металевого захисту вушного динаміка, без мого модінгу :angry: .

Беру в рукі:- де захист бля ?, Де сетка бля ?

-Ви такім здавали.

$%d^@f*kc$* - !!!

-Ми приклеїмо трапяний захист.

-$%d^@f*kc$* - !!! Зі своєю тряпочкою. (не чекав на диво. Купив і вручив на доробку 2 сітки).

Ціна <_< - 150 грн за динамік і кучу якоїсь куйні дохторським почерком в гарантійному листку. Хер з ним, в бюджет вклався як прогнозував Мікс. Радість від повернення того вартує.

Спілкуватися з диво-канторою важко, бля...цей тривожний блиск в очах, плати димлять від незнийомих слів, піду покличу старшого - звичайна поведінка юзверя.

Якщо хтось читає ці рядки з контори "Нофелет" чи ще якось ваших там котлет. Прошу задуматись.

1. Робота дівчат на прийомі не відповідає їх рівню знань. Пожалійте їх.

2. Вважаю що у вас 1 майстер, і 1-ламайстер.

3. Будьте терплячими до таких нетерплячих раздолбаїв як я :closedeyes:

:0088:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...