Перейти до змісту

Зюганов вже агітує повернути Україну назад у союз

BIKTOP1970

Рекомендовані повідомлення

Депутат Держдуми РФ Геннадій Зюганов виступає за возз'єднання Росії, України і Бєларусі.

Про це він заявив у вівторок на прес-конференції в Сімферополі, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

За його словами, у такий спосіб колишні союзні республіки будуть більш конкурентноздатними в Європі й у цілому - у світі.

"Я вважаю: наша спільна трагедія, що в 1991 році ми не уберегли єдину країну. Для мене росіяни - це великороси, малороси і білоруси. Я вважаю, що головна трагедія наших народів - поділ, який тоді відбувся. Він протиприродній, аномальний, аморальний, а багато в чому - злочинний", - заявив Зюганов.

"Тому возз'єднання і взаємодія Росії, України і Бєларусі для мене є головною стратегічною задачею. Невипадково я щороку приїжджаю в Крим, в Україну, у Білорусь і усе роблю для того, щоб відновити порвані зв'язки, вузли і нікому не платити свого роду данину. На жаль, за той розвал ми усі платимо моторошну, страшну данину", - сказав лідер КПРФ.

На думку Зюганова, у Росії, України і Бєларусі не буде "історичного майбутнього", якщо вони не об'єднаються.

"Якщо ми складаємо (потенціали) - ми конкуренти (у світі й у Європі), ми в стані мати колосальний потенціал і бути суб'єктами світової історії", - сказав лідер КПРФ.

"Я наполегливо закликав і закликаю російську, українську, білоруську владу усе зробити для того, щоб відновити розірвані зв'язки", - додав Зюганов.

Оригінал-посилання: http://www.pravda.com.ua/news/2010/08/17/5307414/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

комуняки давно с головой не дружат

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згідний що з головою не дружать. Але чомусь в Росії до цих пір рейтинги їхні досить високі. Судячи по всьому на місце старих і вимираючих ортодоксів приходить свіжа молодь. Або вимирають вони дуже повільно.

Кілька днів назад, в Криму, в районі Судака бачив таку картину - три недешеві автомобілі з російськими номерами і величезними червоними прапорами з серпами і молотами (закріпленими в задніх частинах автомобілів), демонстративно повільно рухались гірськими серпантинами, гальмуючи цим самим рух на вузеньких кримських дорогах. Нічого, гадаю, окрім тихого мату в свою сторону, вони не отримали. Хоча увагу до себе їм привернути вдалося. Тобто все-таки пропіарились. Мабуть це і було їхньою ціллю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

три недешеві автомобілі

ну членовозы и совке были.... бронированые...

и спец пайки, и путёвки и отдых в закрытых санаториях....

просто они хотят чтобы халява не кончалась

P.S. а золото партии так и не нашли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але, в них є дуже багато прихильників, навіть у Луцьку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

они хотят чтобы халява не кончалась

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну судячи з офіційного сайту ЦВК (останні вибори) по Луцьких дільницях не так то їх і багато - одиниці. Інша річ, якщо ці одиниці зберуться в одному місці, в один час - тоді може і скластись враження що їх багато...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фіг йому в рота, а не возз"єднання!

це маячня, і всі прекрасно розуміють що СРСР назад вже не повернути. Тепер ми 3 незалежних і самобутніх держави. І не вистачить ніяких ідеологічних атак, щоб змінити думку пересічного білоруса, росіянина, українця щодо власної незалежності!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

завжди, як купую на базрі картоплю, продавці всі як в один хвалять Лукашенка і комунізм, і кажуть -"як би то нам такого лідера, порядок би в момент навів" але ж забули додати, що в першу чергу порядок навів би з них

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я наполегливо закликав і закликаю російську, українську, білоруську владу усе зробити для того, щоб відновити розірвані зв'язки", - додав Зюганов.

Як на мене, то ідея така ж гнила, як Ленін в мавзолеї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зюганов і до цього не відрізнявся умом і сообразітєльностью, його електорат вже на 50% в гробу, кому він це толкнув?

Хто так починає мову, ми будемо ВЕЛИКОроси, ви малоРОСИ, а білоруси СеРеДнЬороси.?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...