Перейти до змісту

Віддам пікінеса в добрі руки

ProektanT

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Така ситуація: маю гарненького, розумного пікінеса, вік 10 років :)

bd52772c565ft.jpgcb97777e0766t.jpg59c01e0fe61bt.jpg

Живе з нами в квартирі, але в нас народився малюк і дружина ( без тещі тут також не обійшлось) поставила питання ребром "або він або я з малим".

Приспати? ну дуже не хочеться брати гріх на душу :unsure:

Собака в приміщеннях не гадить, проситься на двір, сам гуляє - взагалі вважаю ідеально навченим собакою. Є лише єдиний нюанс - квартира невеличка і в темну пору доби можна випадково на нього наступити, а він в свою чергу може за це вкусити за ногу (він, напевно, стосується всіх пікінесів).

Якщо хтось хоче пікінеса, то з радістю віддам в добрі руки! Можливо комусь потрібен для гарнюніх цуценят!?

Опубліковано

блін моїй теж 10 років , але її ніхто не куди не віддасть, адже вона є членом родини. так не можна робити, дуже погана ситуація.

Опубліковано

Я вообще не понимаю, чем собока мешает ребенку? Нельзя так...............

та нічим не мішає!!! Просто для дружини ну і тещі (куда ж без її 5коп) собака - це грязне створіння яке повинно жити на вулиці в буді! Їм взагалі в голові не вкладується: як це так, що собака в хаті, та ще й в ліжку з хазяями спить :rolleyes:

А камні летять в його сторону тому що: "а якщо він мене вкусить вночі?" "а якщо малого вкусить?" "а якщо почне ревнувати до малого? я його боюсь і малого боюсь залишати в кімнаті з собакою" " а ще він грязний, всі собаки грязні і з вулиці може принести багато мікробів, які залишаться на підлозі, де потім буде повзати малий" ну і т.д. А для нас він повноцінний член родини, з яким зв"язано багато гарних спогадів.

Опубліковано

А 10 лет до этого был чистым белым и пушистым????? Не проще ограничить пространство собаки? Например не пускать в спальню/детскую? Отдавать 10-летнего пекинэса это предательство!!!! Вы для него вся жизнь!!!!!!! Как так можно? Это же не пит или стафф, это маленький песик..... Я думаю, что вы имеете право на свое слово в семье!!!!! Тем более 9 мес.беременности не мешал? Уже все микробы ребенок получил.....

Опубліковано

офффффффф

соррі, канєшно, але відразу виникло в мене питання: а дружина взагалі тебе любить?..:unsure:

..чи тіко свою маму...:(

мдя..

Опубліковано

Есть такие доци, для которых слово мамы не закон, а что то из разряда слова божьего.

Опубліковано

Приспати? ну дуже не хочеться брати гріх на душу :unsure:

Сорри конечно, но что, если тёщу усыпить? Не такой уж это и грех! :mdr:

Опубліковано

Я Вам скажу чесно - отдать 10-летнюю собаку очень сложно, практически невозможно.... Очень часто такие собаки умирают от тоски......Попробуйте все-таки договорится....

Опубліковано

Есть такие доци, для которых слово мамы не закон, а что то из разряда слова божьего.

+500 :rolleyes:

офффффффф

соррі, канєшно, але відразу виникло в мене питання: а дружина взагалі тебе любить?..:unsure:

Дружина дуже піддається сторонньому впливу, особливо своєї мами. Зараз взагалі склалася дуже складна сімейна ситуація, тому що виник конфлікт і дружині прийшлось вибирати між двома найріднішими для неї людьми.

В мене і тещі протилежне світосприйняття і вчити нас "як далі жити", я нікому не дозволю. Саме тому вирішили жити окремо і зі скандалом зібрав речі і перебралися в своє старе помешкання (краще з собакою ніж з тещою :P ) але нажаль є телефон і поки що все-таки присутні "поради" для доці...

Після переїзду відчувається наявність образи зі сторони дружини на мене через цю ситуацію, тому зараз не хочу ще більше підливати масла в вогонь. Шкода, звичайно, що виникла неприязнь до домашнього улюбленця, але я стараюсь всіма можливими способами переконати, що собака нічим не зашкодить малюку і не в собаці діло...

Дуже вдячний, що Ви також заступились за нього, і завдяки сторонній оцінці ситуації дружина починає сумніватись чи дійсно в собаці проблема.

Опубліковано

В мене малий з 8-ми кілограмовим котом уживається. Колись давно правда, кіт скочив до малого на ліжко і поцарапав його сильно. За що получив П**ліну і з тих пір, як тіко малий починав плакати, то першим біг до нього і муркав, заспокоюючи.

А віддавати 10-ти річного пса - маячня. То те саме шо приспати його. І так і так здехне.

Опубліковано

Примеров кучу есть. У моих знакомых пара питов и 2 детей, младшему сыну только годик. И ничего уживаются..............

Опубліковано

може дійсно, якось делікатно спробуй переконати дружину.

дже сподобався спосіб спільного сімейного перегляду фільмів Хатіко, Марлі і Я (доречі там подібна ситуація).

Опубліковано

А собака менш небезпечна ніж теща! В невістки собачка дворянской породи допомагала глядіти дітей. Особливо на вулиці старшенький( 3,5 р.) тікав за будинок,а вона з малою (1,5р) за ним не встигала, посилала собачку за ним.Та наздоганяла шибеника, хапала за штанці і тихенько тягнула до мами. Бажаю вам порозумітися і з жінкою, і з тещею ,а собачку не віддавайте.Вона такого не витримає - помре з горя,а ви собі того не пробачите.

Опубліковано

Так приємно, що багато людей проти того, щоб віддати собачку:).

В мене вдома є 7-річний чорний кіт, який захворів і ми сумнівались чи він виживе. Тому, коли мені запропонували чорну кицьку, я її взяла додому. Кіт вилікувався, кицька підросла, кіт дуже ревнує до кицьки, сичить на неї. Нам запропонували сусіди забрати кицю, мама думала-думала і віддала...через 5 хв. розплакалась, догнала і забрала. Так і живуть двоє :)

Мы в ответе за тех, кого приручили.

Опубліковано

Якщо не вговориш я заберу----моя теща хоче))

тел.0956824476

Валерій.

Та вже переконав!!! Навіть не так я, як Ваші повідомлення, шановні форумчани. Тому всім дуже дякую!

Прошу закрити тему. і бажано сховати десь подальше, особливо останній топік - не хочу щоб дружині на очі потрапив! :)

Опубліковано

ProektanT , молодчинка!

мені здається навіть, що коли люди, хай дуже близькі, йдуть, за ними менше плачеш, ніж за домашнім улюбленцем (суджу на разі по собі)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...