Перейти до змісту

Ромасі, Анубісу, Максіку

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Думай сам... Розжовувати не буду... І вчи історію.

По стилю письма мені ти вже ДІ нагадуєш, де старий добрий дізель?

Стає не цікаво.

і да, не напрягайся з укр "на ескпорт" - хохлам все рівно пофігу, а мені трошки неприємо читати (люблю ясність в діях і думках), да і рос в тебе думки краще висловлюются

Мог бы хоть намекнуть, я ж говорю, что не могу допереть. Сам, наверно, знаешь, изучение истории - это как изучение женщин.

Про стиль ты точно подметил - я старею, наверное. Слог тяжело дается, глаголы выбирать приходится. И потом, я ж не тролить пришел, мне реально понравилось, как грузины гимн перепели - сразу вспомнилось http://www.youtube.com/watch?v=szCD7nGDDf4 и эти заморочки в канадский школах с гимном в стиле реп.

А остальное просто само собой, на автомате, получилось: фокс77, как положено, отреагировал и понеслась.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 118
  • Створено
  • Остання відповідь

да, а де цей грузнський ролік, і де їх всі можна подивитись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ссилочько в першому пості

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я их вот тут увидел - http://morreth.livejournal.com/1363342.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

diezel, ну у тебе і витримка! З людей гівно льється, а ти по третьому разу розтолковуєш одне і те саме :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вкінці вони всі говорять українською, - "З днем народження Україно", вопчем я даволен проектом.

Затверджую. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

diezel, ну у тебе і витримка! З людей гівно льється, а ти по третьому разу розтолковуєш одне і те саме :)

Надо просто правильно воспринимать реальность. Представь, что ты попал в школу для детей с особыми потребностями. Там есть нормальные дети, а есть - неочень. Ты же не будешь обижаться на то, что говорят неочень нормальные дети, правда? И по 50 раз им что-то объяснить - тоже ненапряжно.

Очень помогает при общении с заказчиками в будущем. И выдержка тренируется, опять же.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це від тупості: упрямство - достоинство ослов!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надо просто правильно воспринимать реальность. Представь, что ты попал в школу для детей с особыми потребностями. Там есть нормальные дети, а есть - неочень. Ты же не будешь обижаться на то, что говорят неочень нормальные дети, правда? И по 50 раз им что-то объяснить - тоже ненапряжно.

Очень помогает при общении с заказчиками в будущем. И выдержка тренируется, опять же.

Гарна філософія ;) Треба тренувати дзен :)

Про тебе можна сказати рівно те саме.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гарна філософія ;) Треба тренувати дзен :)

Про тебе можна сказати рівно те саме.

Глибокий висновок!

Ви знайшли один одного - ідіть беріть свої дзени в ліву/праву руку і тренуйтесь! Удачі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Глибокий висновок!

А то!

Ви знайшли один одного - ідіть беріть свої дзени в ліву/праву руку і тренуйтесь! Удачі!

Дружок, не кажи, що мені робити, і я не скажу куди тобі йти ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Дружок" будеш казати своєму дзену, або своєму дійсному дружку.

А послати може людина, яка усі свої аргументи вичерпала. Подивись у люстерку і ти знайдещ достойного для себе співрозмовника.

Дзень-дзень!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спасибо за глубокомысленный комментарий. Ты перестал трактовать мои посты, и уже начинаешь ставить диагнозы. Они, скорее всего, пока ошибочны, но попытки достойны поощрения.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Дружок" будеш казати своєму дзену, або своєму дійсному дружку.

А послати може людина, яка усі свої аргументи вичерпала. Подивись у люстерку і ти знайдещ достойного для себе співрозмовника.

Дзень-дзень!

На хамство я відповідаю хамством, навіть не вичерпавши всіх аргументів. Ти відповів на пост, який тебе абсолютно не стосувався, а був призначений цілком конкретній особі. Так шо зачехли жало, бо толку з цієї полеміки тут буде 0.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Включив кілька відео одночасно. Азербайджанці всіх переспівують :0123:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який же ти впертий!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який же ти впертий!

Плачу :0024: Значить не мені одному так здалося :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який же ти впертий!

Плачу :0024: Значить не мені одному так здалося :)

Не захлинись!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не захлинись!

Та не переживай ти так за мене, все буде добре ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...