Перейти до змісту

Ромасі, Анубісу, Максіку

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

они до сих пор думают, что они на Украине одни.

якби так думали то і мови про це не було б, ага.

В который раз убеждаюсь, насколько рискованно называть государство именем титульной нации.

Україна - українці

Чехія - чехи

Словакія - словаки

Франція - французи

Польща - поляки

чи ти про щось інше? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 118
  • Створено
  • Остання відповідь

Україна - українці

Чехія - чехи

Словакія - словаки

Франція - французи

Польща - поляки

чи ти про щось інше? :)

Именно про это. Только Францию из этого списка можно вычеркивать.

Кстати, гимн Польши начинается похоже на украинский - "Еще Польша не погибла!". Надо будет чешский и словацкий посмотреть, может это тенденция?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли вже здохне той звір по назві рускоязичний українець.

Шкодер, Ді- Ваня бажає вам доброго здоров"я та многая і благая літа:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

diezel

чого Францію вичєркнуть? було таке племя "франки",

шось неясно про що ти, спочатку про те що країну не так назвали, ти напевно хочеш назвати "Славяния", тепер гімн якийсь нетакий...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фу :_20: , а мне эта идея вообще не понравилась, дико как-то.

Гимн должен быть на национальном языке, язык у нас национальный один и больше не надо, на других - ухо режет да и как-то стрёмно звучит...

П.С. Во всех цивилизованных странах так, национальный язык - французский, гимн на французском и т.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

diezel

чого Францію вичєркнуть? було таке племя "франки",

шось неясно про що ти, спочатку про те що країну не так назвали, ти напевно хочеш назвати "Славяния", тепер гімн якийсь нетакий...

Именно, что було. Поэтому Францию можно вичеркивать.

Я не предлагал Украину переименовывать, ты это сам себе додумал. Это у вас, свидомитов, есть желание поставить знак равенства между "украинец" и "гражданин украины" и уничтожить все, кто под это равенство не подпадает.

А про гимн я только сказал, что он с польским схож по духу. Нормальный гимн. Я 19 лет слушал про то, что "слава и воля не умерла, и когда-то судьба нам улыбнется" - и ничо, а вот грузины его перепели - и мне подумалось, что можно было иначе его слушать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От цікаво, а араби теж заспівають євреїський гімн, адже арабські меншини теж є у Ізраїлі, чи це тільки з нах лохів роблять, тіпо - "мужчина, навіть не думайте, купуйте, це ж свіже ранішнє молоко, ну що ж ви ще хочете?" :_20:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

diezel як це ти нє гаваріл, ти пишеш шо ти постійно ризикуєш і тяжко на душі через неправильну назву "Україна" :)

цитата....

В который раз убеждаюсь, насколько рискованно называть государство именем титульной нации.

це я вже і свідоміт, отто вже, ну мерсі за камплєман :)

цитата...

Именно, что було.

Ну так і племя волинян БУЛО, а зара нема, то давай Волинь, в Луцьку область переіменуєм бо Луцьк є зараз. І чого всі намагаються повернути історичні назви, нєпанімаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли вже здохне той звір по назві рускоязичний українець.

тоді само, коли передохне зоопарк з екземплярами: "україномовний запроданець", "україномовний жлоб" і постійно нарощуючий популяцію вид "україномовний гівнюк".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

diezel як це ти нє гаваріл, ти пишеш шо ти постійно ризикуєш і тяжко на душі через неправильну назву "Україна" :)

цитата....

це я вже і свідоміт, отто вже, ну мерсі за камплєман :)

цитата...

Именно, что було.

Ну так і племя волинян БУЛО, а зара нема, то давай Волинь, в Луцьку область переіменуєм бо Луцьк є зараз. І чого всі намагаються повернути історичні назви, нєпанімаю.

Непанимай сибе, кто ж тебе запретит? И комплименты видеть везде - тоже никто запретить не может. Жди улыбки судьбы, свидомит.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гимн должен быть на национальном языке, язык у нас национальный один и больше не надо, на других - ухо режет да и как-то стрёмно звучит...

Сорри, я имела в виду государственный язык.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

LenKa, ти російськомовна українка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

diezel ти шо, обідився? да не переживай ти так, ніхто тебе небуде виганяти з країни :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну а якже ж:-) :rolleyes:

До того ж патріотка, хіба це погано?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну, не знаю, не знаю. але модератор розділу Політика мріє щоб ти швидко здохла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну, не знаю, не знаю. але модератор розділу Політика мріє щоб ти швидко здохла.

Да ладно... Мне кажется воспитанный и адекватный человек на личности не будет переходить.

П.С. Мечты сбываются, и не сбываются... :0083:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

diezel ти шо, обідився? да не переживай ти так, ніхто тебе небуде виганяти з країни :)

Лолшто? Ты уже решаешь, кого выгонять, а кого оставлять?

Украинским гражданством я не особо дорожу, поэтому хотелось бы почитать критерии отбора перед тем, как записываться в остающиеся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі,Шкодер і Ді файно розмовляють українською.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...а Толік, має відмінно розмовляти на івриті.... :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нафіга ці локальні мови? є ж англійська- мова мєждународного капітала

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А "свидомі українці" этой темы очень напоминают "православных в раю" из известного анекдота: они до сих пор думают, что они на Украине одни.

В который раз убеждаюсь, насколько рискованно называть государство именем титульной нации. Нетрудно представить, насколько проще все тупонациональное проходит в той же Канаде, Германии, США и прочих грамотно названых образованиях.

А який твій варіант? Малоросія? Чи ні? Озвуч, "несвідомий космополіт", раз ти не погоджуєшся з цією назвою.

Украинским гражданством я не особо дорожу, поэтому хотелось бы почитать критерии отбора перед тем, как записываться в остающиеся.

Якщо ти не дорожиш українським громадянством, то чого ти вступив в цю полеміку, бо тебе, по суті, ця тема не має хвилювати.

І ще. Є таке прислів'я: вот Бог, вот - порог.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Smith

так от і я подумав, раз йому всерівно, то навідь нема сенсу на його писанину відповідати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ти, для початку, маєш просто навчитись розмовляти. Хоча б українською.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ти, для початку, маєш просто навчитись розмовляти. Хоча б українською.

Я часто спостерігаю, що Україна - це країна нонсенсів. Чому. Тому що, тільки в Україну може приїхати молдаван(притому на велосипеді "Десна") і повчати українців де право а де лівно, і притому люди будуть дякувати, за такі цінні знання "великого молдаванина".

Уявити таку картину в якійсь любій країні, просто не можливо, а тут бардак роби що хочеш, люди все стерплять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я часто спостерігаю, що Україна - це країна нонсенсів. Чому. Тому що, тільки в Україну може приїхати молдаван(притому на велосипеді "Десна") і повчати українців де право а де лівно, і притому люди будуть дякувати, за такі цінні знання "великого молдаванина".

Уявити таку картину в якійсь любій країні, просто не можливо, а тут бардак роби що хочеш, люди все стерплять.

кто же вам виноват, что вы все грамотные и свидомые, а как до дела доходит, то : "молдоване, поможите..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...