Перейти до змісту

В Луцьку продають підроблене живе пиво?

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

славетна фірма Медія перекваліфікувалась на виробництво пива :friday::smile3:

Я не знаю бувшої слави Медія....

Живень вариться на приватній броварні ТзОВ "БІРХОФ Волинь".

Якщо якість пива від Медія рівноцінна послугам по комп'ютерам, то я й коштувати не буду його

Якщо я погано малюю - то це зовсім не означає, що я погано вишиваю хрестиком. :D

Опубліковано

Якщо на заборі написане слово з трьох букв, то не обов"язково "ВІН" там є..

так і з "живим" пивом, і з "живим" квасом..пийте краще "живий" кефірррррр :0123:

та перестань, кого кого, а кисло-молочні продуктів в нас точно натуральних немає - тільки якась ... на порошках - так що краще вже пиво!!! :friday:

Опубліковано

Доречі раз вже підняли темку пива, то не хотілося б створювати додаткових тем і запитати тут шановних форумчан!

Є такий вислів:"Пиво без водки - деньги на ветер", так от хочеться сказати - "Пиво без рыбки". Хоілося б почуть хто де купує рибку? От мені зараз дуже подобаються копчені сомікі в Адреналіні і вже дуже давно Пано радує смачними судаками! Пригощали і дуже смачними бичками, причому ніби навіть риббази луцької, але так ло кінця і не вдалось це питання зясувати! Ось може хтось щось порадит чи підзкаже?

Опубліковано

Доречі раз вже підняли темку...

Ось може хтось щось порадит чи підзкаже?

де е камбала пыдроблена з тюлькы? :rolleyes:

Опубліковано

Пригощали і дуже смачними бичками, причому ніби навіть риббази луцької, але так ло кінця і не вдалось це питання зясувати!

Часто беру на риббазі бички, мені подобаються і не дорого!

Ще полюбляю сушену рибку з ікрою...

Опубліковано

краще тоді вже з вугря :rolleyes:

А взагалі то камбала - супер до пива (хто пробував мене зрозуміє)

Опубліковано

Пригощали і дуже смачними бичками, причому ніби навіть риббази луцької, але так ло кінця і не вдалось це питання зясувати!

маєш на увазі ту що на конякіна? А то мене трішки заплутали, я відразу чого за теремнівську подумав!

Опубліковано
шановний! "Живень" марки Преміум взагалі найкраще живе пиво в Луцьку, а на рахунок "гаражів" ви явно не праві- того хто його варить я знаю особисто.

да-да ) я тоже знаю :) славетна фірма Медія перекваліфікувалась на виробництво пива :friday::smile3:

mix - а що не смачне пиво? :):friday:

Опубліковано

найсмачнішу рибку готувала моя бабця- це в печі на соломі висушена місцева маленька риба! смачно... :ok2:

Опубліковано

найсмачнішу рибку готувала моя бабця- це в печі на соломі висушена місцева маленька риба! смачно... :ok2:

потрібні докази! Рибку в студію!!! :rolleyes:

Опубліковано

cорі- я не робив, не майстер, але в Пульмі і в Заліссі точно знайдете таку рибу!SUPER! Хочу поїхати туди відпочити і відповідно і риби попробувати!

Опубліковано

cорі- я не робив, не майстер, але в Пульмі і в Заліссі точно знайдете таку рибу!SUPER! Хочу поїхати туди відпочити і відповідно і риби попробувати!

Ну ось так завжди - апетит нагонять і ...

Треба хоч в Адреналін збігати за соміком - хоч якось заспокоїти душу :rolleyes:

Опубліковано

Дякую! Розвеселило! ;)

Опубліковано

І маленька і велика, смачнішої не коштував :smile-zachot:

В ратнівському районі і зараз так рибку роблять :rolleyes:

Опубліковано
Треба хоч в Адреналін збігати за соміком - хоч якось заспокоїти душу

В Гарнізоні їх продають? По чім?

Опубліковано

так в гарнізоні! спочатку по 7 грн були! Але відразу всі розкупили і тепер по 10 грн! :(

p.s. Відразу хотілось написати "вчера были по 5 но большие, а сегодня по 3 но маленькие" :rolleyes:

Опубліковано

Літра свіжого Hoegaarden плюс слабо солена щучка від 50 см довжиною, яку можна купити в жіночки на ринку під "Приватбанком" - саме то. Хоч я й до пива трохи "остив", але раз в місяць - прекрасно йдуть.

Опубліковано

Літра свіжого Hoegaarden плюс слабо солена щучка від 50 см довжиною, яку можна купити в жіночки на ринку під "Приватбанком" - саме то. Хоч я й до пива трохи "остив", але раз в місяць - прекрасно йдуть.

Не знаю, я останнім часом (як не жара, то якесь свято)тільки один день в місяць даю відпочити печінці :blush:

P.S. Вся жизнь может быть праздником - если каждый день пить :friday:

Опубліковано

Не знаю, я останнім часом (як не жара, то якесь свято)тільки один день в місяць даю відпочити печінці :blush:

Вау. А ще чим добрим похвалишся?

Опубліковано

Вау. А ще чим добрим похвалишся?

Я не хвалився! А просто констатував факт!

І проти солених щучок нічого не маю - я тільки "за". Щоправда мені подобаються менші - мені смачніші! І використаний мною вираз - також на мою думку дотепний!!! :rolleyes:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...