Sub_Sys Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 14:07 #26 Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 14:07 Якщо якість пива від Медія рівноцінна послугам по комп'ютерам, то я й коштувати не буду його
Oksana04 Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 14:27 #27 Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 14:27 славетна фірма Медія перекваліфікувалась на виробництво пива Я не знаю бувшої слави Медія.... Живень вариться на приватній броварні ТзОВ "БІРХОФ Волинь". Якщо якість пива від Медія рівноцінна послугам по комп'ютерам, то я й коштувати не буду його Якщо я погано малюю - то це зовсім не означає, що я погано вишиваю хрестиком.
spanasyuk Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 15:13 #29 Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 15:13 Якщо на заборі написане слово з трьох букв, то не обов"язково "ВІН" там є.. так і з "живим" пивом, і з "живим" квасом..пийте краще "живий" кефірррррр та перестань, кого кого, а кисло-молочні продуктів в нас точно натуральних немає - тільки якась ... на порошках - так що краще вже пиво!!!
spanasyuk Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 15:42 #30 Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 15:42 Доречі раз вже підняли темку пива, то не хотілося б створювати додаткових тем і запитати тут шановних форумчан! Є такий вислів:"Пиво без водки - деньги на ветер", так от хочеться сказати - "Пиво без рыбки". Хоілося б почуть хто де купує рибку? От мені зараз дуже подобаються копчені сомікі в Адреналіні і вже дуже давно Пано радує смачними судаками! Пригощали і дуже смачними бичками, причому ніби навіть риббази луцької, але так ло кінця і не вдалось це питання зясувати! Ось може хтось щось порадит чи підзкаже?
georg Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 15:51 #31 Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 15:51 Доречі раз вже підняли темку... Ось може хтось щось порадит чи підзкаже? де е камбала пыдроблена з тюлькы?
pura Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 15:58 #32 Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 15:58 Пригощали і дуже смачними бичками, причому ніби навіть риббази луцької, але так ло кінця і не вдалось це питання зясувати! Часто беру на риббазі бички, мені подобаються і не дорого!Ще полюбляю сушену рибку з ікрою...
spanasyuk Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 15:59 #33 Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 15:59 Доречі раз вже підняли темку... Ось може хтось щось порадит чи підзкаже? де е камбала пыдроблена з тюлькы? краще тоді вже з вугря А взагалі то камбала - супер до пива (хто пробував мене зрозуміє)
spanasyuk Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 16:03 #34 Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 16:03 Пригощали і дуже смачними бичками, причому ніби навіть риббази луцької, але так ло кінця і не вдалось це питання зясувати! Часто беру на риббазі бички, мені подобаються і не дорого!Ще полюбляю сушену рибку з ікрою...маєш на увазі ту що на конякіна? А то мене трішки заплутали, я відразу чого за теремнівську подумав!
Savoy Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 17:36 #35 Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 17:36 шановний! "Живень" марки Преміум взагалі найкраще живе пиво в Луцьку, а на рахунок "гаражів" ви явно не праві- того хто його варить я знаю особисто. да-да ) я тоже знаю славетна фірма Медія перекваліфікувалась на виробництво пива mix - а що не смачне пиво?
Savoy Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 18:01 #36 Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 18:01 Пригощали і дуже смачними бичками, причому ніби навіть риббази луцької, але так ло кінця і не вдалось це питання зясувати! Часто беру на риббазі бички, мені подобаються і не дорого! Ще полюбляю сушену рибку з ікрою... найсмачнішу рибку готувала моя бабця- це в печі на соломі висушена місцева маленька риба! смачно...
spanasyuk Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 18:06 #37 Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 18:06 Пригощали і дуже смачними бичками, причому ніби навіть риббази луцької, але так ло кінця і не вдалось це питання зясувати! Часто беру на риббазі бички, мені подобаються і не дорого! Ще полюбляю сушену рибку з ікрою... найсмачнішу рибку готувала моя бабця- це в печі на соломі висушена місцева маленька риба! смачно... потрібні докази! Рибку в студію!!!
Savoy Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 18:11 #38 Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 18:11 Пригощали і дуже смачними бичками, причому ніби навіть риббази луцької, але так ло кінця і не вдалось це питання зясувати! Часто беру на риббазі бички, мені подобаються і не дорого! Ще полюбляю сушену рибку з ікрою... найсмачнішу рибку готувала моя бабця- це в печі на соломі висушена місцева маленька риба! смачно... потрібні докази! Рибку в студію!!! cорі- я не робив, не майстер, але в Пульмі і в Заліссі точно знайдете таку рибу!SUPER! Хочу поїхати туди відпочити і відповідно і риби попробувати!
spanasyuk Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 18:13 #39 Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 18:13 Пригощали і дуже смачними бичками, причому ніби навіть риббази луцької, але так ло кінця і не вдалось це питання зясувати! Часто беру на риббазі бички, мені подобаються і не дорого! Ще полюбляю сушену рибку з ікрою... найсмачнішу рибку готувала моя бабця- це в печі на соломі висушена місцева маленька риба! смачно... потрібні докази! Рибку в студію!!! cорі- я не робив, не майстер, але в Пульмі і в Заліссі точно знайдете таку рибу!SUPER! Хочу поїхати туди відпочити і відповідно і риби попробувати! Ну ось так завжди - апетит нагонять і ... Треба хоч в Адреналін збігати за соміком - хоч якось заспокоїти душу
Basil Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 18:22 Автор #40 Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 18:22 Доречі раз вже підняли темку... Ось може хтось щось порадит чи підзкаже? де е камбала пыдроблена з тюлькы? Дякую! Розвеселило!
yura2281 Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 18:28 #41 Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 18:28 найсмачнішу рибку готувала моя бабця- це в печі на соломі висушена місцева маленька риба! смачно... І маленька і велика, смачнішої не коштував В ратнівському районі і зараз так рибку роблять
Dream Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 19:02 #42 Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 19:02 Треба хоч в Адреналін збігати за соміком - хоч якось заспокоїти душуВ Гарнізоні їх продають? По чім?
spanasyuk Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 19:18 #43 Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 19:18 так в гарнізоні! спочатку по 7 грн були! Але відразу всі розкупили і тепер по 10 грн! p.s. Відразу хотілось написати "вчера были по 5 но большие, а сегодня по 3 но маленькие"
SunSeth Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 19:21 #44 Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 19:21 spanasyuk, не кислий оверквотинг...
spanasyuk Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 19:27 #45 Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 19:27 spanasyuk, не кислий оверквотинг... "не судите строго люди, пожалей меня родня!"! Так вже получилось
Yarchik Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 19:29 #46 Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 19:29 Літра свіжого Hoegaarden плюс слабо солена щучка від 50 см довжиною, яку можна купити в жіночки на ринку під "Приватбанком" - саме то. Хоч я й до пива трохи "остив", але раз в місяць - прекрасно йдуть.
spanasyuk Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 19:33 #47 Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 19:33 Літра свіжого Hoegaarden плюс слабо солена щучка від 50 см довжиною, яку можна купити в жіночки на ринку під "Приватбанком" - саме то. Хоч я й до пива трохи "остив", але раз в місяць - прекрасно йдуть. Не знаю, я останнім часом (як не жара, то якесь свято)тільки один день в місяць даю відпочити печінці P.S. Вся жизнь может быть праздником - если каждый день пить
Yarchik Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 19:52 #48 Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 19:52 Літра свіжого Hoegaarden плюс слабо солена щучка від 50 см довжиною, яку можна купити в жіночки на ринку під "Приватбанком" - саме то. Хоч я й до пива трохи "остив", але раз в місяць - прекрасно йдуть. Не знаю, я останнім часом (як не жара, то якесь свято)тільки один день в місяць даю відпочити печінці P.S. Вся жизнь может быть праздником - если каждый день пить Вау. А ще чим добрим похвалишся?
spanasyuk Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 20:07 #49 Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 20:07 Літра свіжого Hoegaarden плюс слабо солена щучка від 50 см довжиною, яку можна купити в жіночки на ринку під "Приватбанком" - саме то. Хоч я й до пива трохи "остив", але раз в місяць - прекрасно йдуть. Не знаю, я останнім часом (як не жара, то якесь свято)тільки один день в місяць даю відпочити печінці P.S. Вся жизнь может быть праздником - если каждый день пить Вау. А ще чим добрим похвалишся? Я не хвалився! А просто констатував факт! І проти солених щучок нічого не маю - я тільки "за". Щоправда мені подобаються менші - мені смачніші! І використаний мною вираз - також на мою думку дотепний!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.