Перейти до змісту

Продається оптоволоконний кабель і додаткове обладнання


qwentin

Рекомендовані повідомлення

Пропоную обладнная для мережені яку можна хробити між двома будинками на відстані 120 - 150 метрів.

Оптоволоконний кабель Южкабель ОТПц одномодовий 8 волокон в середині з тросом, 165 метрів. Ціна 1 м - 3.5 грн. Віддам без торгу за 550 гривень.

Два медіаконвектори які призначені для того щоб конвертувати сигнал з оптоволокна на віту пару. 2 штуки N-Net 10/100Base-TX to 100Base-FX Fast Ethernet Converter. один когтуэ 45 баксів зразу два віддам ща 80$. Без конвекторыв смереже буде зробити неможливо.

І два захисні бокси які призначені дл того щоб сберігати в них місця сварки волокон. один за 160 грн. два в компекті за 300 грн.

Якщо все разом так як все купувалось то за 1400 грн ябо 180 баксів віддам ту можливий торг.

Звертатись за номером телефону 099 047 29 75 або icq (462-351-472), або по домашному номеру 0332 26 07 30 Вова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні інтернет ні в кого не пропадав я рік назад це обладнаня до свого будинку від бидинку на Львівській 61, там візор в них інет брав, вони зі мною не гарно вчинили. Я його зняв тепер шукаю клієнтів щоб хоч трішки вернути. Знаю тілки одне Візор творить без предєл і йому насрати на клієнта.

Скажу ше дещо, після одного тижня користування їхнім інтернетом на швидкості 10 мегабіт вони мені швидкість обрізали до одного і потім сказили що у них якась поломка через тиждень часу вияснилось нікої поломки не було їм не вигідно було давати інтрнет на такій швидкості і вони нагло її мені образали давши максимум 5 мегабіт, я в відповідь докористувався то місяць що був. і Відуключився. Ось такі вот вони свині які не виконують умов договору.

Раджу його викоритовувати як межеу між двома будинками це краще чим віта пара.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...