Перейти до змісту

Українською? Так!

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Буває.) ггг

У тому то й справа, що мета - не дати комусь зрозуміти, що якоюсь мовою розмовляти хороше, а якоюсь - погано. Суть справи в пропагуванні рідної мови. От і не розумію, що у цьому поганого...

• Відповідей 107
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Зобов'язувати когось розмовляти не тією мовою, якою людина звикла, принесе результат, протилежний до бажаного. Людина сама відчути має. Робити когось гіршим через те, що він розмовляє російською, неправильно

Так слоган "Українською? Так!" нікого ні до чого не зобов'язує! Принаймні на свідомому рівні.

А якщо в читача цього слогана виникає комплекс меншовартості або агресія, то про таких людей вище вже писали. :)

Di, нашо пост №94 стер,а? )))

Якщо ти не помітив, то 94 пост - мій....

Опубліковано

Це зараз він Ваш. А раніше в №94 були таааакііі слова!!!! :D

Опубліковано

Це зараз він Ваш. А раніше в №94 були таааакііі слова!!!! :D

і нє гаварітє! у мєня на ідіотов такая алєргія - то мосх пучіт, то поблювать хочєцца. Спасає ковток живого пива і клавіша DEL. :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Пройшло понад 16 днів з моменту оголошення Акції у Луцьку і понад три місяці як по Україні.

Поділіться будьте ласкаві що зроблено і які перші результати .

Дякую !

Опубліковано

Пройшло понад 16 днів з моменту оголошення Акції у Луцьку і понад три місяці як по Україні.

перші результати - мая начала украински мовить:пака мала-мала, скора многа больче-

кааалинка, калинка, калинка мая

саду ягода малинка, малинка мая

вот

Опубліковано

кааалинка, калинка, калинка мая

саду ягода малинка, малинка мая

на рахунок калинки - малинки !

Був десь рік назад на сільському весіллі у нас в області.

Так от як прийнято добре випимши і закусивши люди співають і от не пам"ятаю яку класичну народну українську пісню співали і закінчили її якраз "калінка-малінка" . Я аж здивувався, напевне дві пісні співпадають по мелодії чи як там його, ритму може.

Але в селах акції проводити ще рано, вони російську мову знають так само погано як і українську.

Опубліковано

Дякую !

Як розмовляли Українською, так і розмовляємо. Не дивлячись на усілякі там акції.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...