Перейти до змісту

Допоможіть задовільнити дружину!

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Жінка десь нарила в інтернеті сайт, де оголошено конкурс наречених. Оскільки одружені ми недавно - то вирішила послати свою фотографію. І дістала мене, щоб я голосував за неї, і всіх своїх знайомих попросив, і їх знайомих... Коротше кажучи, нічого розумнішого від цього поста і підпису я не придумав. Якщо можете - підтримайте мене (щоб совість була чистою перед жінкою), клацнувши на ЛІНК.

0120.jpg

У випадку перемоги - ... ні, пиво ставити не будемо. А от пару-тройку світязьких вугрів до п'ятничного столу в "Кораблику" організуємо!

Опубліковано

Там неясно з тим голосуванням... поки не буде кінець місяця - ніяких результатів не оголошують... За попередній місяць перемогла дівчинка, набравши 170 голосів. Отже, треба 300 :)

А може, є якась програмка з вже готовими проксями, щоб вбити туди лінк, і вона по ньому проїхалася з усіх проксі?

Опубліковано

Щось там нічого не пише про те чи мій голос зараховано чи ні :angry:

Натискав декілька раз і нічого не пишуть. Так що якщо всі голоса зараховані то скоро :friday: за перемогу твоєї дружини :P

Опубліковано

Кликнул конечно. Но этот сайт ИМХО не конкурс Жен, а конкурс "У кого из мужей друзей/комьюнити больше". А кому от этого хорошо, только сайту который посещения имеет только от прозьб мужей :friday: ну и конечно довольной жены.

Опубліковано

А жінку часом не Оксана звати?

Просто схожа на одну коллегу з колишньої роботи... :angry:

(проголосував до речі :friday: )

Опубліковано

Кликнул пару раз

А зачем в прокси играться?

ИМХО обычное удаление "печенек" должно помочь.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...