Перейти до змісту

Музика для егоїстів


Rakot

Рекомендовані повідомлення

Перед мною постало питання про вибір наушників - як на мене, то найкращий варіант - Sennheiser SD-202. Загальний баланс і саме головне - глубокий бас. До того користувався Філіпсами, доки не поломились. Цікаво взнати думку інших...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Koss Porta Pro как основной источник приватного звука. причина покупки : качественный звук, отличная эргономика. замеченный супругой недостаток : полное отсутствие звукоизоляции.

Koss UR-20 с полусамопальным bluetooth модулем для ночного просмотра особенно громких фильмов с особенно далекого дивана. причина покупки : большой обьем пустого пространства внутри корпуса, вполне приемлемый для фильмов звук с хорошими низами, отличная звукоизоляция, удобные "студийные" амбушюры, практически шаровая цена. недостаток : заснуть на диване в таких наушниках проблематично.

Koss PlugSony MDR-EX51 в двойном экземпляре. из первого комплекта я соорудил стереогарнитуру к коммуникатору, а второй используется совместно с mp3 плеером на тренировках. причина покупки : миниатюрность, отличная звукоизоляция и эргономика, прочность и надежность, приемлемое качество звука для создания фона к пешей прогулке либо тренировке в зале. недостатки : если учесть предназначение, нет ни одного.

ни одни из вышеуказанных наушников не являются лидерами в своем классе, разве что первые когда-то были. поэтому не стоит дискутировать на тему "а есть лучше" по результатам обзоров и чужих мнений, так как своими ушами я пользуюсь не первый год, а "на вкус и цвет все фломастеры разные"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

після покупки нового плеєру теж зразу захотілось поміняти стандартні. вибирав навушники з тиждень, в основному просто приходив в точку і просив дати послухати ті чи інші. зупинився на ЦИХ Sony.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чи варто купляти дорогі наушники, якщо використовувати їх з телефоном Sony Ericsson k750i? Чи є сенс в цьому? Можливо, краще піти купити, якісь уши за 30-40гр. і звучання буде те саме?..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Koss Sporta Pro самі офігенні наушнікі.Даже немає чого думати переконався на свому досвіді, там не тільки глубокий бас.Там саме кращий діапазон частот від 15 до 24000.Нема чого думати купляй!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Фокстроті як раз довго вагався між вищезгаданою парою від Koss і Sony. Це все звичайно субєктивно, але я вибрав соні. по ціні вони були майже однакові, тому вибирав тільки по звуку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Sennheiser HD 25.. своі 200 эвро стоять повністю.... Користуюсь ними вже майже рік... Отже.. Насичений звук особливо цифровий, приємні амбрашури, надійні, легкі, будь яка деталь замінюється, хороший частотний діапазон, дуже класний супротив, на відміну від інших витримують дуже сильний сигнал і можна сміливо їх пергружати, не боячись що спалите динамік і почне хріпіти... я їх використовує як дома для компютера, так і у нічних клубах як діджей... Мій брат якій працює на студії назвав їх бомбою, для нього вони стали прикладом вух... доречі це кращі діджей навушники 2006 року здається, буквально нещодавно прочитав... ну якщо є можливість обирати щось дороге і якісне то їх назва зверху.... )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.djsound.ru/files/6764/DJ1210_big.jpg

http://www.arispro.ru/model_one.htm?id=2872

зайди по ссилочкам.....

особисто я вважаю, що це найкращы навушники.....

перші для диско... ідеал!!!!

з другими рік працював на студії... супер...

крути скільки влізе - не риплять.....

зараз і одні і другі є в НЕО, спитай в нього!!!!

до речі, аватар мій саме в 1210:))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є класний сайт prodj.com.ua !!!!

Там є чи мало хорощих вух а головне нормальні ціни! Нещодавно DJМАЯК там брав вуха Технікс і кейсик для СД, то йому після заказу буквально через день привезли у офіс і він віддавши курьєру гроші і розписавшись все забрав!! Дуже зручно! А головне вже провірено!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купи собі Koss Porta Pro класні вуха (навіть дуже кращі) і звук класний і взагалі класні вуха можливо коштують багаць і в луцьку не продаються але ти не пожалієш (в кимєві десь 220-250) або купи такі як в мене теж КОСИ називаються Plugs (затичкі) звук класний і все чьотко. Не знаю чє проджаються в луцьку бо мені привезли з Києва коштують 100 грн. звук "ніштяк" і ціна норм бо якщо купиш дешеві це взагалі ацтой на вухах не економлять..............

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

AKG HEARO 777 Quadro выглядят весьма любопытными радио-наушниками для дома, особенно что касается ночных бдений перед ящиком. если в фильме широкий динамический диапазон : начинаешь щадить уши соседей - не слышно диалоги актеров, а если приподнять громкость, то при первых же выстрелах соседи думают что квартира захвачена террористами и даже глубокой ночью стучатся в дверь на подмогу gallery_32_26_345.gif
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я когда себе покупал в диавесте (первый и последний раз!!!!!), то почти все наушники перемерил самых разных ценовых категорий, врезультате победили наушники за 30$ ЮСБ подключка :ok:. Как по мне звук четкий в них.

fenom скікі такі наушнікі коштують ? :ok::):)

Если повнимательней смотреть то мржно увидеть.

http://www.arispro.ru/model_one.htm?id=2872

цена 181.00 ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користуюсь KOSS UR-29. Хотів UR-40, але не знайшов на той час купити. Навушники кльові, мене повністю задовільняють. http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc^fs^UR29

+ Хоч і великі, але можуть трансформуватися і займати набагато менше місця.

- кабель до 2 метрів. Приходиться його скручувати і держати в кармані разом з плеєром.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тут посмотрел и ужаснулся :lol:

А ЧТО именно народ слушает на разных топовых и не очень ушках? Ведь те же Коссы Порта про уже требуют ХОРОШЕГО усилителя и источника... А про это ни слова... То есть, поставили рядом много машин, от 3000 долларов до 300 штук и обсуждают, а за что платить больше, и где красивей дизайн, не заводя машин :D... Звиняйте, что не в тему, но все от упоминания Beyerdynamic DT 990 PRO в контексте, что не хрипят при высоких уровнях....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю як хто а я користуюся Jabra BT620s. Да слабий звук, да трошки раздражає, аде мені для вулиці кращого і не треба. Тим більше що живучесть акумів в них висока, тиждень не підзаряжаю взагалі. А щоб нормально музику послухати, дик - дома хороша звуковуха, хороша стерео-система і файли з нормальнлю якістю. Яфсьосказал :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кстати, сейчас Koss UR-29 стоят в Фан-Фото, за 189 грн, если я не ошибаюсь. На них написано: чуствительность - 103 дб, сопротивление 100 ом, частотка 17-21000, и еще и складные, конечно...А рядом, по приколу, стоит разводка для лохов Koss TD85, у которой чуствительность 98 дб, сопротивление 60 омов, и частотка 20-17000, и ЭТО ВСЕ при цене 299 грн... При этом пропорции цен отвечают общемировым...И они к тому же не складные, вот где правда в жизни???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У-у. Правда. А я думав що вони тільки в сітікомі такі дорогі. Мені звезло. Я якость був в Одесі і придбав там у фокстроті їх за 130 грн. Правда після того такої ціни ніде не бачив, причоу що це не найдишевший магазин.

А на рахунок на чому слухаю, це покет HP 2750. Звукова там недуже, навіть дуже недуже. Але ячкщо казати про навушники, то різниця між томпсоном за 90 грн. і моїми косами є і навідь дуже суттєва.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, уши я собі буду брати однозначно в Києві(бо там навчаюся). А про Коси я чув на багатьох форумах, що звук в них трохи 'прикрашається', тобто звучить класно, але не так як має звучати...

В мене ще ось з'явилося таке питання: який тип вибрати - відкриті чи закриті? Мені саме головне, щоб слухаючи музику я не чув шум метро... А то в Філіпсах(які були відкриті) я ставав просто нервовим, так як необхідно було виставляти дуже велику гучність чи взагалі ставити на паузу трек в метро... Але, мабуть, деякі відкриті уши з цією проблемою будуть справлятися...

Можливо хтось підскаже, що вибрати: мені треба уши, мабуть що закриті, для прослуховування музики в транспорті, з добрим загальним балансом та відмінними басами, фірма виробник: Sennheiser, AKG, KOSS, ціна до 60 євро(можливо і менше).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...