Перейти до змісту

"Божевільні" подарунки

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

2spanasyuk портрет малякав не я ..... все робилось на замовлення через знайомого знайомого ...... моє діло було дати фотки (пару штук) і заплатити гроші .... через 2-3 дні максимум портрет був уже на руках

Ну все одно - якщо надумаю подібне втнути - то знаю вже через кого починати виходити на потрібних людей :rolleyes:

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

дарував подрузі - купував/дарував чоловічі сімейні труселя XXL з колобками.

Опубліковано

дарував подрузі - купував/дарував чоловічі сімейні труселя XXL з колобками.

прикольно, але чого такі маленькі? Напевне не дуже велика подруга в "талії" :)

Опубліковано

А я любитель подарувати щось цікаве і смішне :D

Швагру на 23-річчя подарували водяний пістолет і значок шерифа) Потім підвипивші були всі мокрі - головне, що всім весело)

Недавно на днюху знайомому подарували пачку в з-під гумових виробів, в яку понапихали звичайні жувальні гумки - ну чим не гумовий засіб... Сміху було по всій кафешці)

Другу-автолюбителю на ДН подарували таку шнягу:

db316c64da7a.jpg1092f0f96198.jpg

так сказати на вечір дівок покатати))

Опубліковано

мені на це Д.Н. подарували квитки на Депеш Мод і телефон.....

Від мене були подарунки портрет маслом своїми руками робленний і вся квартира в надувних балонах, серпантині і на всю стніу написано З Днем Народження

Опубліковано

Від мене були подарунки портрет маслом своїми руками робленний і вся квартира в надувних балонах, серпантині і на всю стніу написано З Днем Народження

сподіваюсь напис відмивався чи принаймні був перед ремонтом, а не став причиною ремонту! :rolleyes:

Опубліковано

сподіваюсь напис відмивався чи принаймні був перед ремонтом, а став причиною ремонту! :rolleyes:

там ремонту всерівно ніякого не було, але він був надрукований кожна буква на окремому листочку а4 формату і скріплений між собою..........

post-6134-1280827653,51_thumb.jpg

Опубліковано

Подарувала чоловіку тест на вагітність з двома смужками)))))

Кашмар, і ще кажуть, що ми з дівчат знущаємось :unsure:

P.S. Чим ж він так тебе обазив ? :rolleyes:

Опубліковано
прикольно, але чого такі маленькі? Напевне не дуже велика подруга в "талії"

ні в неї "l", вона їх як ночнушку юзає :smile3:

це не "прикольний" подарунок, це найкращий подарунок, який може зробити дружина.

Опубліковано
прикольно, але чого такі маленькі? Напевне не дуже велика подруга в "талії"

ні в неї "l", вона їх як ночнушку юзає :smile3:

це не "прикольний" подарунок, це найкращий подарунок, який може зробити дружина.

Важко ж цим не погодитись, але все ж таки слід мати на увазі - що все має бути вчасним і бажаним!

І хоч діти, чи не найголовніше в житті, для мене навіть вони не є виключенням з цього твердження!

Опубліковано

--------

Підтримую!

Опубліковано

а якшо не дружина, а так, случайно, випив пива, послизнувся?..

Опубліковано

він просто ще не знає шо це буде найкращий подарунок

Опубліковано

значить буде так:

приходить чоловік сумний додому, а дружина і питає:

- чого такій сумнмй, щось сталось?

- та ні!

- та я ж бачу що щось сталось - розповідай, в нас вже ж все тепер спільне!

- добре, наша коханка залетіла і я не знаю, що тепер нам робити :rolleyes:

а, якщо серйозно, то саме тому я й писав вище:

Важко ж цим не погодитись, але все ж таки слід мати на увазі - що все має бути вчасним і бажаним!

І хоч діти, чи не найголовніше в житті, для мене навіть вони не є виключенням з цього твердження!

Опубліковано

В минулу пятницю - Smith сказав мені, що в житті є дві радості - діти і футбол!

На перший погляд звичайний вислів, але не для мене! Він озвучив можна сказати девіз мого життя, але нажаль першого поки в моєму житті немає! Тому не ображайтесь, якщо при розмовах про дітей, я пишу щось не те - просто мені Вас поки ще не зрозуміти! :blush:

Опубліковано

Я подарувала м’яку іграшку зроблену власноруч, а так як я рідко таким займаюся, то думаю, це був дійсно приємний подарунок :). Минулого року подарувала чоловіку браслет в вигравіюваним нік-неймом, який використовується частіше ніж ім’я. Подарунок сподобався)))).

А чоловік мені подарував кухонний комбайн з багатьма функціями, коли я хотіла лише блендер)))).

Опубліковано

Коли одногрупника забирали в армію, я йому подарував два дюбель-цвяхи 8х80. Один мав залишатись в нього, другий в нас на кафедрі, ну типу щоб повернувся туди) В нього в воєнкоматі його забрали, оскільки колючі і ріжучі предмети заборонені :blush:

Опубліковано

Коли одногрупника забирали в армію, я йому подарував два дюбель-цвяхи 8х80. Один мав залишатись в нього, другий в нас на кафедрі, ну типу щоб повернувся туди) В нього в воєнкоматі його забрали, оскільки колючі і ріжучі предмети заборонені :blush:

Брат такий подарунок робив куму! Оскільки той займався монтажами пластикових вікон та дверей - то подарував йому самий великий дюбель, який вдалось в Луцьку знайти :rolleyes:

Доречі наближається пятниця 13-те! ніхто своїй половинці мітлу не готує в подарунок :blush:

Опубліковано

Мені сьогодні пропонували :rolleyes: Не як подарунок, а як засіб пересування, альтернатива переповненій маршрутці

Опубліковано

Ми в пятницю будем грати (тивись тут). Прилітай на пиво ну чи на сік :rolleyes:

p.S. А якщо серйозно, то справжню мітлу - таку як в фільмах старих чи мультиках не так то напевне зараз і просто знайти! Ось скажімо як дизайнерске рішення - так би мовити під старовину - класна річ (мені принаймні подобається п)! Хоч якщо хтось надумає робити такий подарунок, то напевне потрібно купувати окремо деревяний держак і окремо віник!!! :rolleyes:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...