Саша Иванов Опубліковано 8 Травня, 2016 в 14:58 #51 Опубліковано 8 Травня, 2016 в 14:58 Тільки що з розвідки, був у Новоставі. Підходив до 2 компаній з 3 чоловік кожна. Одні з 14 години покльовки не бачили, інші казали що майже зранку сидять - жодної рибини. Риба кидається. Мабудь накормив підар до усрачки або водою зіграв. Гроші позбирав, а зловити - зась. Перед камишом (ну дуже перспективне місце), побиті кілки, місцеві кажуть що дріт натянутий, при мені на тих кілках хлоп оснастку залишив. Тепер чухаю макітру, а чи варто туди взагалі їхати?
neznakomec Опубліковано 8 Травня, 2016 в 15:21 #52 Опубліковано 8 Травня, 2016 в 15:21 якби від нас залежало, то я би не проти, шоб той "мудак" який тримає той став сам собі почухав макітру від "великої" кількості риболовів, може тоді б зробив якісь висновки.... Задрали ті буржуї!!! Побрали ставки, гроші гребуть лопатами, а дати нормально посидіти порибачити то хєра з два, постійно якась уйня, як не водою грают, то кормлять до усрачки і це ще не весь список їх діянь. Раніше ставкі дикі були, і рибу ловили на кусок палінякі з пустим гачком, і всім хватало і ніхто гроші не гріб .... Зара понабирались "властітєлі" шо і риби нема і посидіти нема де, бо заплатиш, а вони зроблять все шоб ти ні*уя не злапав... От так і живем. Все як в нашій країні..
Андрій26 Опубліковано 8 Травня, 2016 в 16:01 #53 Опубліковано 8 Травня, 2016 в 16:01 Також був, зацепи біля тих палок тому що там камиш обрізаний, проволки там немає сам за снастями туда плавав (ходив) , риба є точно. А на рахунок кормління підтримую. Вчора проїжав там і заїхав то в мужика були карпіки по 400- 500грам і один на 4 кг.
Sashkajek Опубліковано 8 Травня, 2016 в 18:09 #54 Опубліковано 8 Травня, 2016 в 18:09 Вчора всю риби виловили=)а по факту був сьодні(синій оріон) з 14 до 19 нуль покльовок ні в мене ні в колеги....але з ранку був тато 2 покльовкі перша 4 кг,другій порвав жилку....
Grekus Опубліковано 8 Травня, 2016 в 18:29 Автор #55 Опубліковано 8 Травня, 2016 в 18:29 3 часа назад, Саша Иванов сказал: Мабудь накормив підар до усрачки або водою зіграв. Гроші позбирав, а зловити - зась. Перед камишом (ну дуже перспективне місце), побиті кілки, місцеві кажуть що дріт натянутий, при мені на тих кілках хлоп оснастку залишив. Тепер чухаю макітру, а чи варто туди взагалі їхати? Ситуація слідуюча. У кожного рибалки своє бачення ситуації. Да накормив так у нього риба росте, а не ви ловите тюльку. І кормить він біля тих кулкув. Кинув лопату корму, постукав по колку, риба приплипла на корм. Той хто не вміє ловити рибу, то шукає причини. А хто вміє той користується моментом. У кожного своя вдача.
Саша Иванов Опубліковано 8 Травня, 2016 в 19:20 #56 Опубліковано 8 Травня, 2016 в 19:20 Грекус, ось цитата одного з риболовів що сьогодні ловив, написано в вк Цитата АРЕНДАТОР РЕАЛЬНО СЛИЛ СМ 7-10 ВОДЫ ПОКА МЫ БЫЛИ... Слева дядька показывал, что воды стало меньше, да и я вспомнил, что в начале рыбалки кидал корм под ноги дабы видеть его "работу" и когда уезжали, то обратмл внимание, что видеть я стал его намноооооого лучше... А ви кажете причини люди шукають... Та хоч лопни, але при таких умовах зловиш дулю
veter Опубліковано 9 Травня, 2016 в 13:42 #57 Опубліковано 9 Травня, 2016 в 13:42 Це про ставок, що від могилок направо?
AgentSmith13 Опубліковано 9 Травня, 2016 в 15:11 #58 Опубліковано 9 Травня, 2016 в 15:11 Кормить біля кілків... Ага, ага, чисто випадково ПЕРЕД вихідним днем. Як на мене, поки ЗАКОНОМ не буде затверджено єдиний метод збору оплати за платну рибалку - ВИКЛЮЧНО оплата НЕ "можливості посидіти за 100 грн. (200, 300, штуку баксів в кінці кінців) на березі ставка, що належить модному чуваку", а за ВАГУ ЗЛОВЛЕНОЇ РИБИ, такі "бізнесмени" будуть займатися "годуванням", зміною рівня води, підсипанням солі біля берегів, натягуванням на "рибних" місцях іноді навіть колючого дроту, і всі ці "акції"як правило проводяться в п'ятницю ввечері чи перед святами різними. Додаткові послуги - на здоров'я, типу бесідки, мангали, стільчики всякі, прокат якогось риболовного спорядження, бронювання місця для рибалки на певний день, та хоч би й символічна плата "за місце" (не 100, і не 200 грн., в тому ж Градиську, здається, 15). А поки - маємо те, що маємо - статтю в чистому вигляді, "Обман покупця". Ну, їду я в магазин за, скажімо, ноутбуком ASUS, а мені продають ліву китайську підробку з неробочими Wi-FI і звуком, а на всі претензії кажуть "ПНХ, я вас не знаю". Нічого не нагадує? Плюс ОБОВ'ЯЗКОВА наявність касового апарату і видача клієнтам чеків на КОЖНУ замовлену послугу, від мангала до купленої риби, бо податків ці розумники ніфіга не платять. Гроші збивають з людей, і все. І контролювати час від часу рейдами - немає в рибапки квитка і чеку - хазяїн, подь сюди...
Barmalej Опубліковано 9 Травня, 2016 в 15:34 #59 Опубліковано 9 Травня, 2016 в 15:34 Согласен. С нашими людьми только так. Страна не пуганых идиотов.
Barmalej Опубліковано 9 Травня, 2016 в 15:38 #60 Опубліковано 9 Травня, 2016 в 15:38 В 8 мая 2016 at 18:21, neznakomec сказал: якби від нас залежало, то я би не проти, шоб той "мудак" який тримає той став сам собі почухав макітру від "великої" кількості риболовів, може тоді б зробив якісь висновки.... Задрали ті буржуї!!! Побрали ставки, гроші гребуть лопатами, а дати нормально посидіти порибачити то хєра з два, постійно якась уйня, як не водою грают, то кормлять до усрачки і це ще не весь список їх діянь. Раніше ставкі дикі були, і рибу ловили на кусок палінякі з пустим гачком, і всім хватало і ніхто гроші не гріб .... Зара понабирались "властітєлі" шо і риби нема і посидіти нема де, бо заплатиш, а вони зроблять все шоб ти ні*уя не злапав... От так і живем. Все як в нашій країні.. Не забывайте в какой стране живём....
Grekus Опубліковано 9 Травня, 2016 в 16:37 Автор #61 Опубліковано 9 Травня, 2016 в 16:37 21 час назад, Саша Иванов сказал: АРЕНДАТОР РЕАЛЬНО СЛИЛ СМ 7-10 ВОДЫ ПОКА МЫ БЫЛИ... Слева дядька показывал, что воды стало меньше А з вигляду така порядна людина. А вдуші така свиня та жлоб. Я був про нього кращої думки.
Саша Иванов Опубліковано 9 Травня, 2016 в 19:01 #62 Опубліковано 9 Травня, 2016 в 19:01 Цитата А з вигляду така порядна людина. А вдуші така свиня та жлоб. Я був про нього кращої думки. Я коли з хлопцями що ловили говорив то під*їхав ще один розвідник. Казав в цьому році не був ще, а в минулому втикав кілка невеличкого в землю у воді. Завжди, коли не було кльову, води ставало менше. От вам і порядна людина. Звичайно, я не можу сказати що він не збрехав (хоч для чого йому це), але коли на будні ловлять, а на вихідні с...рака то висновки напрошуються самі. Завтрашню поїздку туди я відмінив. Ну його нах з тим ставком.
AgentSmith13 Опубліковано 9 Травня, 2016 в 19:57 #63 Опубліковано 9 Травня, 2016 в 19:57 Так саме цікаве - хоче той сферичний жлоб у вакуумі ОТРИМАТИ ГРОШІ за рибу, а рибу залишити собі... Бо вище мною описаний механізм з оплатою "що зловив, за те і платиш", якщо власник хоче саме продати частину риби - вигідний і йому, і людям - НЕ потрібно їхати на базар, папити пальне, платити водію орендувати чи купувати машину з бочкою чи спеціальні ємкості для риби, виловлювати рибу і платити за це працівникам + купувати сітки, платити додатково продавцю, за місце на базарі, проходити перевірки санстанцією і т.д. - економії купа. Зроби ціну трохи дешевшою за базар, не паскудь кльову, і людей бажаючих ен просто купити, а ЗЛОВИТИ, буде повно! Тим орендарям ще треба норми зариблення ввести, і слідкувати, чи дотримується - а то візьме впустить 1т. карпа по 500 гр. - 1 кг, не покормить 2 тижні, рекламу зробить (аж до безкоштовної ловлі на День Рибалки), і все, їзди лох, великий і маленький, карпа того за 2-3 вихідних виловлять, а далі став пустий, "але ж наловили тоді", і по інерції люди їдуть. Або взагалі орендує водойму ВЖЕ з рибою, і робить гроші з повітря. А ще почали робити так, як на тій же "Феміді" в Шеплі, де був нормальний карповий став, чи в Горзвині - щороку спускають і вигрібають рибу на продаж, далі знов запускають, і цикл повторюється. А водойму гроблять...
Андрій26 Опубліковано 10 Травня, 2016 в 06:03 #64 Опубліковано 10 Травня, 2016 в 06:03 Доброго дня, скажу так. Їздив вчора на рибалку в Радянське, зловив кілька десятків карасів (хоч планував карпа), спочатку також була думка накормив (32 рибака сиділо і жодного карпа), но приїхав чоловік один, закинувся, зловив два карпа майже зразу і підряд, потім ще амур і т.д. До 15:00 в нього було 5 карпів(1-3кг кожен) і амур, і карася багато. До чого веду просто вміти ловити потрібно , недумаю що йому просто повезло, одному з 33 рибаків.
SergLutsk Опубліковано 10 Травня, 2016 в 08:53 #65 Опубліковано 10 Травня, 2016 в 08:53 12 годин тому, AgentSmith13 сказано: Так саме цікаве - хоче той сферичний жлоб у вакуумі ОТРИМАТИ ГРОШІ за рибу, а рибу залишити собі... Бо вище мною описаний механізм з оплатою "що зловив, за те і платиш", якщо власник хоче саме продати частину риби - вигідний і йому, і людям - НЕ потрібно їхати на базар, папити пальне, платити водію орендувати чи купувати машину з бочкою чи спеціальні ємкості для риби, виловлювати рибу і платити за це працівникам + купувати сітки, платити додатково продавцю, за місце на базарі, проходити перевірки санстанцією і т.д. - економії купа. Зроби ціну трохи дешевшою за базар, не паскудь кльову, і людей бажаючих ен просто купити, а ЗЛОВИТИ, буде повно! Так, здавалось би що економія і вигода для власника очевидна, все логічно ! Але це з нашої, рибацької, точки зору ! А тепер напрошується логічне і закономірне запитання - якщо є такий простий очевидний і вигідний варіант, то чому ж орендарі ним не користуються ??! А відповідь дуже проста - значить от так продаючи повітря, як зараз в них заведено, вигода значно більша, ось і все. Інакше б всі вони давно перейшли на просту схему "оплата за вилов". Ну і крім того не бажають певно ритись по багажниках недобросовісних рибацюг ))
siv.lutsk Опубліковано 11 Травня, 2016 в 15:07 #66 Опубліковано 11 Травня, 2016 в 15:07 Їздив з кумом у минулу п"ятницю(6.05)подивитись на цей ставок, розпитати шо да як. Так от: ловили там люди карпа, і то справно. Один дідок-мужичок (50-55 років, може й не дідок ще) сидів на повороті, де рукав другий заходить. Кормився , і то добряче, горохом, ловив на нього ж, оснастка волос, поплавок напів лежачий, то біш з дна ловив. - "Добрий день"-кажу. "Як рибалка". А він -"Можеж у садок глянути, он зверху лежить". Я глянув. Там два карпа, кожен десь по 3 кг. Нижче ще два таких. В інших по дві-три рибини, але не у всіх.Карася там майже не має. У тих, яким завжди щось заважає, або щось не так хр*н собачий. Отаке.
Slavco Опубліковано 11 Травня, 2016 в 16:25 #67 Опубліковано 11 Травня, 2016 в 16:25 Для того, щоб водойму хоч трохи розловити (місця, снасть, прикормка, наживка, час доби, етс) треба так з 5 рибалок.. Але 100 грн за дослідження... трохи дорого. Хіба абонемент річний, типу Коршова. Тоді хоч-нехоч - мусиш їхати. Висновок - для цікавості можна раз закинути вудки, і ффсьо.
siv.lutsk Опубліковано 12 Травня, 2016 в 05:49 #68 Опубліковано 12 Травня, 2016 в 05:49 Цитата Хіба абонемент річний, типу Коршова. Так Коршів безплатний уже другий рік. Чи може я шось не знаю. Ходить там один, гроші просить, але йому всі "культурно" відмовляють, бо документів у нього немає. Це я про великий став. Цитата Висновок - для цікавості можна раз закинути вудки, і ффсьо. А як попре кльов, і як утого дідка-не дідка, чотири таких тузи, будете їздити? Отож. Рибалка це ж фарт, хоча якщо до неї приготуватись як треба, то цей фарт може прийти швидше, і прогнозованіше. Згоден, що водойму тра знати, яле ж без "шишок" на ровері не навчишся, а одна "шишка" 100 грн., от і думаєш тоді.
Sashkajek Опубліковано 12 Травня, 2016 в 05:56 #69 Опубліковано 12 Травня, 2016 в 05:56 Шоб не було шишок середа і четвер самі кращі дні..потім водичка уходить...
veter Опубліковано 12 Травня, 2016 в 10:32 #70 Опубліковано 12 Травня, 2016 в 10:32 4 годин тому, Sashkajek сказано: Шоб не було шишок середа і четвер самі кращі дні..потім водичка уходить... в цьому є раціональне зерно
DMK Опубліковано 5 Червня, 2016 в 21:09 #71 Опубліковано 5 Червня, 2016 в 21:09 Теж був один раз в новоставі. Приїхав на вечір. Посидів пів години, дядько на білому санг йонзі приїхав, зібрав грошикі і поїхав на гору спати) По кльову - нуль повний. Будній день, також.
DMK Опубліковано 5 Червня, 2016 в 21:14 #72 Опубліковано 5 Червня, 2016 в 21:14 Але маю заядлого сусіда, який суто карповик, і ловить дуже серйозну рибу. То розказує що з новостава ще не приїжав без риби.
KLASTER Опубліковано 6 Червня, 2016 в 12:20 #73 Опубліковано 6 Червня, 2016 в 12:20 15 часов назад, DMK сказал: Але маю заядлого сусіда, який суто карповик, і ловить дуже серйозну рибу. То розказує що з новостава ще не приїжав без риби. та туди треба їхати з ночі, закормити горохом за 2-3 години до світанку, і тоді вже закидатись. Рибити там дофіга , табунами бока відігрівають і щупака одинокого видно, але ж все таки раз на раз, як попадеш.
Barmalej Опубліковано 6 Червня, 2016 в 15:04 #74 Опубліковано 6 Червня, 2016 в 15:04 Дядя водой играет,кормит рыбу. Как попадешь,но бабло платишь.
DMK Опубліковано 6 Червня, 2016 в 17:41 #75 Опубліковано 6 Червня, 2016 в 17:41 планую ще раз відвідати цей ставок
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.