Перейти до змісту

Аукціон на портативні колонки СРСР і підсилювач а/м

Рекомендовані повідомлення

М-да, треба було на більше днів ставити...:0026:

Но то лірика. Переходимо до конктетики. Сьогодні намагався "витиснути" все можливе з колонок також на 25 ГДН приблизно такого самого об'єму.

Що тільки не робив - і демпфірував задні "вікна" басовичка синтепоном, щоб прибрати якісь гадкі призвуки на нижньому СЧ (типові "пікі" АЧХ, якість динаміка явно нижча, та й колір інший), і грався з внутр. оббивкою (от би придався  такий    совєцький хвилястий паралон!  :horse:)  і навіть фірменний трюк з двома фазоінверторами різної довжини мало допоміг - "не звучить" тай усьо, нема "панча", хоча віддача на НЧ присутня і "фазікі" працюють. 

Чи там з фазікамі змінного перерізу щось перемудрили, чи об'єм на якийсь стакан менший - не відаю. Треба все-таки вимірювальний мікрофон робити, генератор, і таку-сяку подобу безехової кімнати, ну але то коли знайдеться час... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені здається шо паралон мало ефективний

а корпус який? може він тонкостінний і входить в резонанс видаючи якісь гадкі призвуки на нижньому СЧ?

а може дифузор вже зістарився і тре його пропітати чимось...

ще багато значення має кросовер...

вимірювальний мікрофон робити

я собі думав таку фішку зробити, але зійшовся на тому шо внього АЧХ не ідеальна, і шо саме обідно, її наперед ніяк не знати, щоб згідно неї робити корективи на результат вимірів

а генератор мож зробити на базі звукової.

є чудові програми для замірювань - спектраллаб та пару інших (назви зара не згадаю)

з кімнатою... навіть і не знаю що порадити, або йти на студію запису, або завісити все коврами =)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...