zanj Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 11:03 #51 Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 11:03 Яка різниця 30 чи 3000 є задекларований час роботи.да величезна. Бо втратити клієнта, що 1-м місяцем покриє 2 чиїсь ЗП. Чи принаймні 1. І втратити шмаркача, умовно кажучи, що крім контер страйка по мережі і внеті нічого не вміє, за 30 чи 60 грн в місяць. Це принцип Парето 20/80. 20% користувачів приносять 80% прибутку. І ці 20% - це фірми. А не тисячі юзерів в локалці, отих 80%. 1 раз навчити платити його вчасно і все.Тут ти не правий. В середньому для фірми достатньо 2мб анліму. А це плюс.мінус 400 грн. А для багатьох достатньо і мінімального тарифного пакету в 40грн (пошта, мінімум інтернету).А тепер порахуй...Я в свій час для дому мав 200 гривневий анлім, а домі таких було чоловік 25-30. от і вся арифметика...Р.С. правило Паретто не завжди діє (наприк. комун послуги).
Zheny@ Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 11:10 #52 Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 11:10 малося на увазі, що швидше приймуть платіжку по факсу на 1000 чи 3000 грн, аніж на 30. І якщо підприємство, то воно має весь спектр послуг, і телефонію і інет. І це не 1000 грн.
SysR Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 11:57 #53 Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 11:57 Бо в мене є сім'я на відміну від тебе, і мені подобається проводити час з нею краще, аніж з роботою. Подобається спати із компами - на здоров'я, я надаю перевагу жінці.А я хіба казав що мені не подобається проводити час з сімєю? Чи на роботі краще як дома? Я сказав що моя робота мені подобається і якщо вона вимагає більше часу я їй його приділяю.Я дома в ігри по мережі не граю, ага. І глюків у роботі мого домашнього провайдера - теж не помічені. Скажу більше, маю навіть більше заявленої швидкості в пакеті. І це знову ж моя заслуга. Ніхто (на моїй Рівненські) нічого міняти не збирається, тому як влаштовує все. І статичні білі ІР, і ціна і все. Подобається тобі міняти провайдерів, наче презервативи - твоя справа. І я казав, що я ще й користуюся інтернетом не лише в Луцьку, а й у інших містах області, де окрім УТК, немає провайдерів. Ну якщо дома інет не навантажувати то і глюків не помітиш Знову ж таки не треба домислювати мої пости, якщо не маєш що більше у відповідь сказати. Я давно співпрацюю з 1 провайдером який по якості мене і мою фірму влаштовує повністю. З.І. Все пізнається в порівнянні, якщо використовувати оде і те ж саме то ніколи не взнаєш що є краще. З.І.І. Скільки хочу стільки і буду агакати, не подобається не читай
zanj Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 12:07 #54 Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 12:07 малося на увазі, що швидше приймуть платіжку по факсу на 1000 чи 3000 грн, аніж на 30. І якщо підприємство, то воно має весь спектр послуг, і телефонію і інет. І це не 1000 грн.1200 (нет безлім + 2 нета по 120 + 8 телефонів)
fog Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 12:36 #55 Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 12:36 Тема в флейм.SysR РО 3 дні, ага.Так, розділ створений для обговорення провайдерів і тд, але обговорювати те як працюють бухгалтери в темі про виділений ІР це вже занадто.
Parfumer Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 12:56 #56 Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 12:56 Знову тема, що затронула якість ДГ опинилась у флеймі )))) а хіба не можна перенести частину(та що не стосуеться теми обговорення) топіка у флейм?
fog Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 13:04 #57 Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 13:04 Тема про Білайн недавно теж там опинилась.Зачіпайте якість ДГ та інших провайдерів у створених для цього темах. От наприклад тема: ''Якість роботи бухгалтерського відділу ДГ'' і скільки завгодно там про обов'язки бухгалтерів і про цінові політики.Тему просто перенесено, пости не терлись.В розділі залишається посилання на тему, кому потрібно той знайде. Людина поцікавилась в темі чи надає ДГ виділену ІР ну і FWK давай показувать який він ''обізнаний''.Саме цікаве, що запитав коли підключався і отримавши відповідь все одно підключився.Новобудова і шо далі? Не влаштовує - шукай варіанти. Кидай оптику чи роби wi-fi лінк до місця де є УТК чи Білайн. Ніхто ж не заважає. З.І.І Чому людям не дати вибір плати більше -- отримай сервіс.Дано навіть більше - можливість обирати оператора.Не влаштовуються існуючі провайдери? Теж не проблема. Знаходь інвестора, отримуй ліцензію, будуй мережу, всовуйся в точки обміну трафіком і вперед.Сам собі датагруп.З.І. Я взагалі не являюся клієнтом ДГ але якби являвся в силу тих чи інших причин тако ж би протестував проти такого відношення до себе як до клієнта.От я теж не є клієнтом ДГ і судити про якість їх послуг можу тільки з досвіду користувачів.Користуюсь послугами Укртелекому, якщо виникають якісь граблі то на форум я можу написать просто щоб поділитись проблемою, бо зазвичай, вирішення можна отримати тільки телефонуючи на сапорт і відправляючи нормально сформовані скріни, які б свідчили про проблему на мило сапорта.А от люди, які стараються швидше на форумі обісрать того чи іншого оператора і при цьому навіть не обтяжуються зателефонувати в сапорт та вирішити свою проблему безпосередньо з тими кому платять, то це безхребетні, які збирають компашку таких самих і гудуть годинами, а іноді й днями, при цьому проблема так і не вирішується.
mix_forever Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 16:18 #58 Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 16:18 плюспиццот! Заипало читать постоянное нытье про то как лагает тот или иной оператор. Нойте им на линию сапорта... авось и какчество повысится.
FWK Опубліковано 17 Серпня, 2010 в 04:40 #59 Опубліковано 17 Серпня, 2010 в 04:40 то було на протязі однієї години, тобто в 16:35 вони є, я шлю факс в 16:45 - вже нема нікогоВідкрию секрет, всі банківські операції типу "Клієнт-банк", лише до 16 години, бо банківський день закривається о 17. Так що, сам винен. Незнання закону, не звільняє від відповідальності. (В даному випадку ти не знаєш по бух-ів нічого).Відкрию секрет, я хотів ФАКСАНУТИ КВИТАНЦІЮ, щоб мене не виключили автоматом. Питання до роботи банку ніякого відношення не має. В даному випадку я знаю про бухів все, хоча б тому що позиція, котру я займаю, іменується дирехтор ))Ладно, Флейм. ДГ форева))
Zheny@ Опубліковано 17 Серпня, 2010 в 05:04 #60 Опубліковано 17 Серпня, 2010 в 05:04 Ну, якщо ти дирехтор, та якщо ще й фірми, то мав би знати, що фірмі можуть зробити виключення з правил, і не відключати інет. А якщо ж ти дома дірєхтар, то ти звичайний юзвєрьг. Якого виключать рівно о 00,00 вночі, якраз із переходом на новий місяць. фсё. Оформляй інет на фірму і користуйся дома, матимеш статичний, "білий" ір. от і все.
nemo Опубліковано 17 Серпня, 2010 в 06:07 #61 Опубліковано 17 Серпня, 2010 в 06:07 Оформляй інет на фірму і користуйся дома, матимеш статичний, "білий" ір. от і все.Стоп.А з цього моменту подробніше.Хіба можна ДМ на квартиру переоформити на фірму та мати білий адрес?Чи афтар помилився?Якщо так, то дайте більш детальну інформацію.Дякую
FWK Опубліковано 17 Серпня, 2010 в 09:26 #62 Опубліковано 17 Серпня, 2010 в 09:26 Ну, якщо ти дирехтор, та якщо ще й фірми, то мав би знати, що фірмі можуть зробити виключення з правил, і не відключати інет. А якщо ж ти дома дірєхтар, то ти звичайний юзвєрьг. Якого виключать рівно о 00,00 вночі, якраз із переходом на новий місяць. фсё. Оформляй інет на фірму і користуйся дома, матимеш статичний, "білий" ір. от і все.Про звичайного юзвєря, ну знаєш, в тебе в профілі - День рождения:НеизвестенШось мені здається, шо я сєті адмінив, коли ти пішочком під столик ходив... Словом - не бачу для тебе підстав так речення формулювати. [хрум-хрум]
Zheny@ Опубліковано 17 Серпня, 2010 в 09:41 #63 Опубліковано 17 Серпня, 2010 в 09:41 Шось мені здається, шо я сєті адмінив, коли ти пішочком під столик ходив... Я за тебе радий. Бо я пізно почав займатися адмініструванням. Але, якби ти окрім профіля, ще й форум читав, то знав би більше
Zheny@ Опубліковано 17 Серпня, 2010 в 09:46 #64 Опубліковано 17 Серпня, 2010 в 09:46 Оформляй інет на фірму і користуйся дома, матимеш статичний, "білий" ір. от і все. Стоп. А з цього моменту подробніше. Хіба можна ДМ на квартиру переоформити на фірму та мати білий адрес? Чи афтар помилився? Якщо так, то дайте більш детальну інформацію. Дякую Я не спєц, і не працівник ДГ, тому і не можу стверджувати. Але, якщо юридична адреса підприємства знаходиться у тебе в квартирі, то чому б і ні?
MANJAK11 Опубліковано 17 Серпня, 2010 в 20:57 #65 Опубліковано 17 Серпня, 2010 в 20:57 невже ти дiрехтор такий нiщiй, що не можеш заплатити на пару мiсяцiв наперед ? Я завжды i за все, де е така можливiсть i плата фiксована , стараюсь платити наперед на 3-6 мiсяцiв , щоб ото не гонитися в останнiй день як обосцяна миш, та й з другоi сторони, якщо, не дай Бог, здохну випадково, то моя сiмья зможе мене спокiйно зарити в землю i не турбуватись, що десь там пiджимають якiсь там платежi
FWK Опубліковано 18 Серпня, 2010 в 13:31 #66 Опубліковано 18 Серпня, 2010 в 13:31 невже ти дiрехтор такий нiщiй, що не можеш заплатити на пару мiсяцiв наперед ? Я завжды i за все, де е така можливiсть i плата фiксована , стараюсь платити наперед на 3-6 мiсяцiв , щоб ото не гонитися в останнiй день як обосцяна миш, та й з другоi сторони, якщо, не дай Бог, здохну випадково, то моя сiмья зможе мене спокiйно зарити в землю i не турбуватись, що десь там пiджимають якiсь там платежi Фінансовий менеджмент то індивідуальні речі, якби ти читав трохи відомих фінансистів, ти б зрозумів яку дурницю ти щойно написав.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.