Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Попробував поїхати на роботу машиною .... 2 години з лопатою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На машині.... На роботу.... Я ледве двері хати відчинив)))) Глибина снігу 67см)))) Ото намело))) Весна, посони)

Змінено користувачем LinerLutsk
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а дорожні служби так надіялися, що весною снігу не буде.... а ось маємо... отако от хрєнова весна...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як з рухом міських маршруток?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А добре що сніг пішов - дороги рівніші стали. :_31:

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попробував поїхати на роботу машиною .... 2 години з лопатою.

Це ще не так страшно,сніг ще м"який, а от коли він зсядеться і замерзне, от тоді буде весело :0148:

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

читаю тут пости деяких людей які пишуть про роботу дорожників... це бред такий що навіть читати не хочеться... цікаво хто з дорожників думав що зимою не буде снігу ? покажіть мені пальцьом такого чоловіка... дорожники працюють щодня... але не завжди вистачає дизпалива для своєчасної очистки від снігу. і це не вина дорожників... це вина держави яка не виділила грошей на 10-денний запас палива. якби ви хоч 1 день попрацювали у дорожній організації ви б зрозуміли у чому суть проблеми... а розсуждати всі герої і умніки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме цікаво, що дороги замело, а моя машина під під'їздом стоїть гола. Ось це за вікном вітер!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме цікаво, що дороги замело, а моя машина під під'їздом стоїть гола. Ось це за вікном вітер!

а в мене навпаки....в дворі лише моя стояла заметена...одні дворнікі торчали....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз у львові, пробки страшні. Незнаю як буду їхати автобусом в луцьк...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

crafter, рейковим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гордіюк-Відродження бачив "грейдер" чистить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dream, вчора зранку вже не було білетів( буду пробувати автобусом. Хтось в курсв чи резервують на стрийській білети?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто підкаже, як краже виїхати на трасу "Київ-Варшава"? Через Оконськ чи через Маюничі? І яка взагалі дорога до Колок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які прогнози по стану дороги Луцьк-Ковель-Любомль-Ягодин?

Прийдеться їхати ((( Лопати брати дві?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Луцьк-Ковель
Кажуть на разі напрямок стоїть.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДУБЛЬ ДВА!

читаю тут пости деяких людей які пишуть про роботу дорожників... це бред такий що навіть читати не хочеться... цікаво хто з дорожників думав що зимою не буде снігу ? покажіть мені пальцьом такого чоловіка... дорожники працюють щодня... але не завжди вистачає дизпалива для своєчасної очистки від снігу. і це не вина дорожників... це вина держави яка не виділила грошей на 10-денний запас палива. якби ви хоч 1 день попрацювали у дорожній організації ви б зрозуміли у чому суть проблеми... а розсуждати всі герої і умніки

та ти що?! неумнік?! мож нам поплакати і пошкудувати їх бідних?! І ще й скинутись, щоб їм не так гірко сиділося на дупі?

В колеги по сусідству дорожник живе, який працює водієм на спецмашині, тій, що пісок розкидає і сніг грібе. Так от він (колега) не раз розповідав, що як тільки сніг випадає, то той дорожник з самого ранку вже додому під'їзджає і мінімум три каністри пре до себе!

Якби ми попрацювали в дорожній організації, то зрозуміли б проблеми?! А ДЕ проблем нема? Всюди є! Але для них сніг - це не проблема, це ЇХНЯ РОБОТА! Якщо я на роботі не зможу виконувати свої обов'язки, то я нафіг такий не буду потрібен, і ніхто мені платити не буде за те, що я сиджу на дупі і плачу.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Саня

Краще три.

Дороги в напрямку Ковеля і далі, Рівне, Львова, Маневич і бетонка, дороги першої категорії, відповідно вони будуть чистить в першу чергу,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сусід на Авео спробував виїхати зранку, сів. прийшлось йти на підмогу. ось так в дві лопати за півгодини і виїхали.

Інший сусід на перпендикулярній вулиці свій Черрі Тігго покинув в снігу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

833669.jpg

15 марта

ФЕДОТ

Ожидается последняя оттепель. Пословица "Федот, да не тот" применяется к этому дню, когда вместо оттепели случается мороз. На Федота снежный занос - долго травы не будет. Ни в марте воды - ни в апреле травы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дорожник з самого ранку вже додому під'їзджає і мінімум три каністри пре до себе!
І я ж за це плачу податки. Чому в мене відчуття того, що мене на*обують?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми багато з чого платим податки, а взамін не отримуємо того що має отримувати, ні освіти ні лікування і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я так розумію що асфальту в цому році взагалі не буде...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...