Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На ГПЗ тротуарів немає. Йшла в магазин - під колеса не лізла, просто йшла практично серед дороги)

Сьогодні все місто ходить по дорогам. :) Можливо окрім центральних вулиць.

Опубліковано

ой млять! вы ще не бачили,шо робится у нас!! хер его знае,як я приїду,і выеду,млять

Приїду? У нас на Грушевського біля будинку такі сугроби, що двері в під'їзді відкрити не можна, а для того щоб виїхати з двору треба було півтори години відкопувати машину, а потім стільки ж дорогу щоб виїхати

Опубліковано (змінено)

бачив як з Ківерцівського мосту їхали на квадроциклах...

вчора 2 квадрика з водоканала по дубнівській по зустрічці катали.

Ці квадрики, регулярно на Волі по зустрічці літають.

З пів години назад бачив 1 обєзбашеного чувака на квадроциклі. Літають по всьому місту з шаленою швидкістю)

Хіба він один? Сьогодні бачив біля заправки ОККО, що на Конякіна, як один віртуоз посеред дороги та машин чудеса виробляв! Просто "гарних" слів не вистачало, коли я повз нього проїжджав!!!

Точно не один, принаймі 2-є. Бачив за 4 дні їх, 3 рази. Нижче 50-ти точно не їдуть. І далеко не по-правилам.

Змінено користувачем Amblee
Опубліковано

В нас на вулиці є лише стежка з поодиноких слідів. До ранку і того не буде...

Та воно практично скрізь так. Причому довжина, напрям, раціональність таких стежок, жорстко залежить від першопроходців :)

Опубліковано (змінено)

Нас сьогодні з роботи обдзвонили сказали завтра на роботу раніше на півтори години прийти і все навколо приміщення поприбирати.... буде весело лопатками погребтись, хоча з іншого боку, якщо місцева влада сама не спроможна то треба і нам попрацювати все ж ми тут живемо.

Змінено користувачем shpna
Опубліковано

якщо місцева влада сама не спроможна то треба і нам попрацювати все ж ми тут живемо.

якщо місцева влада сама не спроможна то її потрібно міняти, а не підтирати, вибачте за слово, їй одне місце. Кожен повинен займатися своєю роботою. Влада в тому числі.

• +1 2
Опубліковано

якщо місцева влада сама не спроможна то треба і нам попрацювати все ж ми тут живемо.

якщо місцева влада сама не спроможна то її потрібно міняти, а не підтирати, вибачте за слово, їй одне місце. Кожен повинен займатися своєю роботою. Влада в тому числі.

можливо й так, однак щось вибори нічого не дають.... та і тема не про те, а про погоду

Опубліковано

хто в курсі чи прочищена вул Мамсурова до кхп?

повторюсь, а то не знаю як буду на роботу добиратись :rotate:

Опубліковано
У нас на Грушевського біля будинку такі сугроби, що двері в під'їзді відкрити не можна, а для того щоб виїхати з двору треба було півтори години відкопувати машину, а потім стільки ж дорогу щоб виїхати
А у нас у дворі мешканці взяли лопати і самі розкопали свої під'їзди і виїзд з двору.

Спасіння потопельників справа рук самих потопельників. ;)

• +1 1
Опубліковано

Нас сьогодні з роботи обдзвонили сказали завтра на роботу раніше на півтори години прийти

Спочатку неправильно прочитала і вирішила: ОТО начальство лояльне))) Думала, начальство з розумінням поставилось до процесу добирання на роботу і дозволило пізніше.

Цікаво, а маршрутчиків вони не забули обдзвонити, щоб раніше виїхали?)

Опубліковано

Oksana04, та ні робота з людьми пов'язана то має бути для людей вроді як краще.... тому напевно так, хоча як кажуть накази не обговорюють

Опубліковано

Забрали з Володимира единого БАТ-2?

щось схоже сьогодні вдень, приблизно в 1-2 годині дня чистило обїзну через Рованці. з бортовим кузовом.

було 2 чоловік в спеу одязі з написом Ukraine MOE (МНС, я так розумію. бачив такі куртки на якісь із картинок про сьогоднішню ситуацію під Бродами)

Опубліковано (змінено)

в принципі, я все те написав, з того приводу, що і самим нам теж прийдеться попрацювати, а то тільки надіятись на когось то нічого не буде, нажаль час такий, і було б добре щоб хочаб кожен з керівників установ де є важка техніка виділив по кілька одиниць на прибирання хоч території поряд із собою то було б чистіше

Опубліковано

Розповідав сьогодні один колега, як повертався сьогодні з бані. Каже їхало в машині 4 людей і 2-оє позмінно з лопатами перед машиною :)

Опубліковано

люди мені завтра на 9 на екзамен, ніхто випадково незнає маршрутки в сторону володимира ходять?? чи все ж таки прийдеться на другу відомість іти =)

Опубліковано (змінено)

Можливо в когось є свіжа інформація про стан дороги на Дубно?

Сьогодні їздив у Млинів на рибалку. Зранку їхати було тяжко, до Рівненської області дорога більш-менш, видно вночі чистили, але було вже трохи наметено. А починаючи з Городниці просто колія і все - ніхто нічого не чистив. По дорозі фур море, є і в кюветах. З Маслянки до Млинова було переметено, вирішив поїхати далі і повернути за Ужинцем, а там взагалі фура поперек дороги, об"їзд по обочині. Об"їхав, а там ще 4 машини сидить, розвернувся поїхав пробиватись через Маслянку. Там вже в кучугурі застряв Т4 на лисій резині, допомогли відкопатись і виїхати. Потім приїхав трактор Т-150 без лопати і пробив нам дорогу.

Назад їхали, то з Млинова до Маслянки вже було прочищено, а Дубнівську трасу в Рівненській області навіть ніхто не чистив.

Фури стоять десятками, люди їздять як їдіоти, або ніхто не хоче з"їжджати одник колесом на бік, щоб розминутись, або з"Їжджають повністю ї застрягають, що мусиш зупинятися і випихати. Наша команда з 6-ти чолові сьогодні допомогла виїхати більш, як десятку машин.

У нашій області дорога почищена добре, хоч в три ряди їдь. Мій Т4 на новій зимовій гумі себе сьогодні добре показав, найтяжче було зранку виїхати зі стоянки, а більш ніде сильно і не застрягли.

Четвертої навіть ні разу не включав, швидкість 40-50 км/год

Змінено користувачем gvdsw
  • +1 1
Опубліковано

було б добре щоб хочаб кожен з керівників установ де є важка техніка виділив по кілька одиниць на прибирання хоч території поряд із собою то було б чистіше

Думаю, завтра нас також виділять))) і не тільки нас, просто не перед початком робочого дня, а по приходу на роботу)

люди мені завтра на 9 на екзамен, ніхто випадково незнає маршрутки в сторону володимира ходять?? чи все ж таки прийдеться на другу відомість іти =)

Ходити то ходять, але на 9ту завтра треба було сьогодні їхати.
Опубліковано

Я те ж не проти взавтра лопатою помахати ...

Тоді запрошую Вас відкидати сніг завтра хоча б деяких дит.садочках міста. На Ваш вибір

Опубліковано (змінено)

Saddy, воно, завтра надіюсь так і буде (прибирати), кожен свідомий біля себе та свого сусіда.... (надіюсь)

а це ми сьогодні на дорогах :)

post-10332-0-71201100-1355689428_thumb.j

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...