Перейти до змісту

Розпродаж від OPTOVIKRV

optovikrv

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

втулка задня Formula Carbonio, під дискові гальма, специфічне кріплення ротора на 4 болта, ротори шукайте нижче. можна використовувати і для ВіБряків. Втулка дуже гарна, карбонова основа, дуже легка. Під касету 8,9.

Yzobrazhenye_001_240.jpg

втулка передня Formula Carbonio, під дискові гальма, специфічне кріплення ротора на 4 болта, ротори шукайте нижче. можна використовувати і для ВіБряків. Втулка дуже гарна, карбонова основа, дуже легка.

Yzobrazhenye_007_240.jpg

ціна питання - 800 грн (за комплект)

колеса: втулки DT Swiss, обода Mevic 317 Disk, шприхи DT Swiss

Yzobrazhenye_014_240.jpg

Yzobrazhenye_013_240.jpg

Yzobrazhenye_012_240.jpg

рама Specialized Enduro Sport, стан на 4, э потертості, не люфтить, хід аммо 165-185мм, нема півня, + демпфер + вилка Marzocci Bomber 100 Air + чашки

ціна за все 2400 грн

Yzobrazhenye_016_240.jpg

Yzobrazhenye_017_240.jpg

Yzobrazhenye_018_240.jpg

вилка Marzocci Bomber Z3 100 Oil, магнієва корона, працює відмінно.

ціна 1200 грн

Yzobrazhenye_023_240.jpg

Yzobrazhenye_025_240.jpg

вилка Marzocci Bomber 2000 Oil, як нова, жодних дефектів, таке враження що пролежала в упаковці весь час. 2 масляніх камери, хід 100, алюмінієвий шток, повністю розбірна, фрезерована, легенька, в свої роки була брендовою вилкою і коштувала космічних грошей. Працює ІДЕАЛЬНО. Хто хоче класну вилку - це саме вона, сучасні аналоги коштують від 400 дол.

ціна 220 дол.

Yzobrazhenye_031_240.jpg

Yzobrazhenye_032_240.jpg

Yzobrazhenye_034_240.jpg

підфляжки в ассортименті. ціна по 30 грн. за всі 80 грн

Yzobrazhenye_041_240.jpg

сидуха Selle Italy trans am max, шкіра, стальна рамка, гарний стан.

ціна 180 грн.

Yzobrazhenye_042_240.jpg

Опубліковано

Красні втулки на скільки шпиць???

скільки часу б/у???

Колеса з тими втулками разом скільки коштують???

попередньо бронюю разом з роторами

П.С.Роторів,правда не знайшов в темі

Опубліковано

колеса в зборі не знаю скільки коштуватимуть.

з роторами 1000 грн. втулки потрібно перебрати, довго стояли без діла, мабуть пересохли.

ротори: кріпи титанові (вроді), там де зчеплення з еолодками мабуть сталь або нерж.

Yzobrazhenye_058_240.jpg

додав до продажу касету ХТЯ 8 зірок, 4 чи 5 титанові. Ціна 320 грн.

Yzobrazhenye_002_240.jpg

Yzobrazhenye_003_240.jpg

а також шпиці Сапім, тянуті, нерж, анодовані ніпеля синього та золотого кольору. ціна 3 грн за 1 шт.(шпиця+ніпель)

Yzobrazhenye_005_240.jpg

Yzobrazhenye_006_240.jpg

а також обода Річі червоного кольору, вроді 32 шпиці ).. стан ан 5-, зміщений центр пістонів. ціна за 2 - 250 грн.

Yzobrazhenye_008_240.jpg

мабуть колеса в зборі 1000+250+200 = 1450 грн. - знижка = 1400 грн.

Опубліковано

колеса в зборі не знаю скільки коштуватимуть.

з роторами 1000 грн. втулки потрібно перебрати, довго стояли без діла, мабуть пересохли.

ротори: кріпи титанові (вроді), там де зчеплення з еолодками мабуть сталь або нерж.

Yzobrazhenye_058_240.jpg

прихвати все это пожалуйста с собой, когда будешь ехать в Луцк в следующий раз

Опубліковано

вилка з рами Спеш Ендуро продана, ціна впала до 1800 грн.

прихвати все это пожалуйста с собой, когда будешь ехать в Луцк в следующий раз

ок, сьогодні був, думав Вам щателефонувати... )) але..

Опубліковано

забрал я втулки и уже начал переборку. орех действительно оказался титановым, а промы вполне доступных каталожных размеров. так что втулки просто не имеют себе равных - алюминий + карбон + титан! :ok2: жаль, конечно, что предыдущий хозяин чуть кулибничал с задней втулкой, но с другой стороны тогда ее не удалось бы разобрать стандартным втулочным ключом :smile3:

кстати, optovikrv, спицы с ниппелями остались еще? и подфляжник черный спешевский я бы забрал. если будешь на днях, захвати пожалуйста

Опубліковано

я рад что втулки понравились...)

да, спицы остались, думаю сегодня попаду в Луцк, тогда перезвоню. спешевского подфляжника к сожалению уже нет...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...