Перейти до змісту

Продаж телевізорів Sony 42" plasma

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є декілька плазм 42" Sony. Без підставок та тюнера (Тобто є VGA, DVI(HDMI) та A/V але не буде працювати від звичайної ефірної антени)

ціна 1600 грн.

050 3721900

Опубліковано

я выяснил - панели HD Ready, что в общем тоже неплохо за такие деньги. одну бронирую в любом случае - мне как раз нужная такая, без тюнера

Опубліковано

цифровий тюнер можна там э SCART, корпус сріблястий

ті що є вже всі в резерві, нових 6 штук буде в середу

Опубліковано

цифровий тюнер можна там э SCART, корпус сріблястий

ті що є вже всі в резерві, нових 6 штук буде в середу

1 бронюю з нового поступлення в середу.

Опубліковано

Ті хто зарезервував і вже оглянув сабж відпишіться.

Що як - модель(і), рік випуску, скільки в роботі, наскільки вигорілили. А може і фото мобільничком получиться.

Може навіть стікер з якого аеропорту зняли :)

Опубліковано

итак, весьма интересный поворот событий. тех плазм, что из первого топика, уже нет - кто-то хитрый и большой заграбастал их оптом (колитесь уже, кто тут такой быстрый?) , а новая партия из Польши будет только в среду, причем похоже на ваши брони продавцу на$%ать - он и не в курсе про них, так что кто успел, то и съел. и все панели конечно же бэушные - играем в лоторею, господа :smile3:

еще одна деталь - разрешение 1024x768, что даже не HD Ready. так что я из игры выбываю, адью

Опубліковано

Комрады Дорогие ! А позвольте узнать , на**я Вам бэушные плазмы без ТВ тюнера ? Я думаю так , что это самые первые выпуски плазменных панелей , которые в своё время стоили 10.000 у.е. , срок годности которых 8 лет , при работе 6 часов в день ! И работу свою они давно сдали ! Зачем выкидывать деньги на халявное , измученное временем гавно , которое идёт без каких либо гарантий ?

Опубліковано

Комрады Дорогие ! А позвольте узнать , на**я Вам бэушные плазмы без ТВ тюнера ? Я думаю так , что это самые первые выпуски плазменных панелей , которые в своё время стоили 10.000 у.е. , срок годности которых 8 лет , при работе 6 часов в день ! И работу свою они давно сдали ! Зачем выкидывать деньги на халявное , измученное временем гавно , которое идёт без каких либо гарантий ?

Во первых плазма SONY у меня в дома уже 4года

б/у показывает супер.А во вторых там есть

сервисное меню там можна увидить сколько

часов она отработала.А в третих эти плазмы

уже все забронированы и проданы пока ты рассуждал.

Опубліковано

Я перепрошую, але що за бардак? Що конкретно продається, коли і кому? Манібек присутній? Девайси б.в.? Hd ready? модель яка? розширення екрану? скільки часу у використанні? прошу автора топіка відповісти на мої запитання

Опубліковано

Я перепрошую, але що за бардак? Що конкретно продається, коли і кому? Манібек присутній? Девайси б.в.? Hd ready? модель яка? розширення екрану? скільки часу у використанні? прошу автора топіка відповісти на мої запитання

+

как купить? :) ибо форумная бронь что-то не действует :(

Опубліковано

Во первых плазма SONY у меня в дома уже 4года

б/у показывает супер.А во вторых там есть

сервисное меню там можна увидить сколько

часов она отработала.А в третих эти плазмы

уже все забронированы и проданы пока ты рассуждал.

Во первых , вещи такого плана б.у. меня не интересуют ! А во вторых - хватит тебе и во первых !

Опубліковано

давайте прпинимо флейм.

Є у Луцьку магазин, де можна купити LCD FullHD TV 37" за смішну ціну. Десь 4200-4300. А 32" і того дешевше. Нові з гарантією.

Купувати бу плазму можна для різних потреб. Хоч навіть для того ж монітора ! Чи реклами, як казали вище. Але щось не відписує топікстартер. Будемо почекати.

Опубліковано

давайте прпинимо флейм.

Є у Луцьку магазин, де можна купити LCD FullHD TV 37" за смішну ціну. Десь 4200-4300. А 32" і того дешевше. Нові з гарантією.

Купувати бу плазму можна для різних потреб. Хоч навіть для того ж монітора ! Чи реклами, як казали вище. Але щось не відписує топікстартер. Будемо почекати.

А шо відповідати?

Я ж написав шо зпрпз панелі закінчились, нові будуть десь у середу...

Моделі різні(5-6 моделей), час у роботі різний у різних панелей.

На рахунок броні, я бачу хто бронює, просто наразі нема що продавати.

А взагалі їх більше 100 штук моїх в Німетчині лежить треба тільки потроху перевезти,

так що вистачить на всіх :)

Опубліковано

Озвуч, що маєш взагалі. всі 42" і всі плазма? Чи то всі різні, чи є менші. Всі 1024х768 чи є, можливо, Full-HD i HD-Ready?

Я б хотів почути. Цікавлюся і як модератор (тема ніфіга не про 100 моніторів), і як покупець.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...