Перейти до змісту

Потрібні на роботу

shur1k

Рекомендовані повідомлення

На роботу потрібні менеджери зі збуту. Бажано наявність власного а\м. Офіційне працевлаштування. ЗП - по домовленості

Тел: 78-90-77, 0503783126

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що саме продавати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що саме продавати?

мабуть якусь косметику чи посуд :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Тепер наявність власного автомобіля обов"язкова

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що продавати? з досвідом чи без? деталі можна в приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

потрібні ще менеджери))

Для деталей телефонуйте по номеру 78-90-77, 0503783126

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можно подробности в личку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можно подробности сюда

Группа товаров, з/п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навіщо звонити лишній раз?? + гроші тратити...

давай в двох словах розказуй.... які товари, що за фірма і т.д.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я бы таких горе работников, которым лень набрать номер и позвонить, никогда бы на работу не взял, если уж такое лень, чем они тогда вообще будут заниматься  на работе  :lopata:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я бы таких горе работников, которым лень набрать номер и позвонить, никогда бы на работу не взял, если уж такое лень, чем они тогда вообще будут заниматься  на работе  :lopata:

не дуже змістовне повідомлення... як і моє...

а якщо дати трошки більше інформації, то буде меньше зайвих звонків а значить більше часу на роботу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не дуже змістовне повідомлення... як і моє...

а якщо дати трошки більше інформації, то буде меньше зайвих звонків а значить більше часу на роботу!

саме в точку!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я бы таких горе работников, которым лень набрать номер и позвонить, никогда бы на работу не взял, если уж такое лень, чем они тогда вообще будут заниматься на работе

А я б попросту банил горе-работодателей, которым впадлу написать конкретные условия и з.п. Уже писал в одной из соседних тем, что неужто так приятно общатся с 90% кандидитов, которым не подходите ВЫ, или которые не подходят ВАМ? ИМХО, гораздо проще написать сразу требования и условия и тогда звонить будут не 100 человек в день, а лишь 5-10 реально азинтересованных...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вони мабуть заробляють на вхідних дзвінках... :))

дійсно, нормальний роботодавець ахінею типу "є робота - дзвоніть" писати не буде...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага а коли подзвониш починаються репліки:

- а ви пийдіть

- а ми все розкажем і покажем на місці

- і захватіть ручку і паспорт з собою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага а коли подзвониш починаються репліки:

- а ви пийдіть

- а ми все розкажем і покажем на місці

- і захватіть ручку і паспорт з собою.

Це вже типу анекдота виходить)))

я недавно сходив по такій пропозиції....

писав анкету на експедитора, відбір був ніби на директора, мене привітали з проходженням першого етапу і сказали прийти завтра в костюмчику на 9-00 і не запізнюватись... я прийшов, до мене приставили людину яка ніби мене мала щось навчати... він завіз мене в якийсь "гендель" замовив чай(з пакетика в пластмасовому стаканчику) і 15-20хв розказував про роботу, але головне не говорив... я попросив щоб сказав точно що потрібно мені робити...

цитую його слова:"Ми вам даєм сумку в якій буде декілька книжок і ви ходите по Луцьку і їх продаєте якщо це вам підходить то прошу сказати про це на протязі 20 сек"

питання: "невже їм так приємно коли їх посилають саме під час навчання??"

якби мені сказали потелефону зразу що і як, то невже ж то я забирав би свій і їхній час???

роботодавці робіть висновки!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ыыыы...так би їх зразу посилали з тими книжками

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаю людей, які на тих книжках собі зробили непогану кар'єру. Але це було давно. Років 10 тому. Зараз тих "продавців" я посилаю під тричорти. А особливо наполегливим та завзятим - дістається чимось в догонку. Степлером, або що важче під рукою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ыыыы...так би їх зразу посилали з тими книжками

а є інші варіанти?? хоча мені один друг сказав що зря я відмовився... бо його знайомий дуже добре заробляв на цій штуці.... я і його послав)))

Знаю людей, які на тих книжках собі зробили непогану кар'єру. Але це було давно. Років 10 тому. Зараз тих "продавців" я посилаю під тричорти. А особливо наполегливим та завзятим - дістається чимось в догонку. Степлером, або що важче під рукою.

зараз таких продавців 98%-99% несприймають))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...