Перейти до змісту

Струмовка закрыта. Поздравляю.

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а де зараз в луцьку можна покупатись ? бо минулого року їздив в струмівку пару раз

а вот зараз незнаю куда краще....світязь не пропонувать ібо туди чють пізніше поїду))

Опубліковано

Раніше помню на рибалкуїздили з палатками.. Скоро і зкупатись небуде де...

Все зкуплять, пороблять приватні пансіонати з повним видом послуг ...

Хочеться :mdr: :mdr: :mdr:

Петрович з Мироновичем вєрняк для тебе озеро викопали і ланшафтний дизайн зробили :ok2:

З.І. А що там було 6 років тому?

Опубліковано

Там и 20 лет назад было озеро. Рыбу разводили на нём. Поэтому говорить о том, что они выкопали его... не совсем корректно ;)

Разве что дамбу вновь перекрыли и серебра туда накидали ;)

Опубліковано

Там и 20 лет назад было озеро. Рыбу разводили на нём. Поэтому говорить о том, что они выкопали его... не совсем корректно ;)

Разве что дамбу вновь перекрыли и серебра туда накидали ;)

Сорри, не корректно выразился.

Я там бывал уже после начала проведения работ по "модернизации".

Реально проведена громадная работа, а денег вложено столько, что пол города можно было бы благоустроить ... я к тому, что не для общей доступности это всё делалось :P

Опубліковано

Також чув, що там трупна паличка була знайдена і цілком ймовірно, адже кладовище недалеко, хоча може бути і придумано заради того, щоб прості люди туди не їздили купатися...

Я особисто також цієї неділі хотів туда зїздити, але не рішився чомусь, вирішив краще на Озерце зїздити, туди 20-30 хв на велосипеді і після невеликої втоми так прекрасно :ok: там поплавати на лодці, чи покупатися...

Попри це все я щось не впевнений, що хоча б на одному озері Луцька чи біля міста не знайдеться якоїсь заразної "беки" ;)

Опубліковано

Я розумію, що неприємно коли халява накривається, але гроші великі були вкладені. І вкладники хочуть повернути собі свої інвестиції сповна

справа не в халяві, справа в тому, що це озеро - РІЧКА, яку не можливо приватизувати. Одне діло, коли доступ до води прикрили через палочку, бо власник не хоче мати проблеми через чиєсь захворювання, і зовсім інше, коли доступ до НАРОДНИХ ресурсів перекривають через те що вбухали туди лімони.

Опубліковано

трупна паличка - це паличка/бацила/мікроба сіяюща как звезда, яка виходить із кладовища в ночі щоб побольбатись у водойомі. :D

по темі: як сказав вже Di "что такое трупная палочка?", так такого поняття немає ;)

Опубліковано

По санитарным нормам защитная зона вокруг кладбища должна составлять 500 метров.

А от водозаборных сооружений централизованного источника водоснабжения населения - не менее 1 километра с подтверждением достаточности расстояния расчетами поясов зон санитарной охраны водоисточника и времени фильтрации.

В случае со Струмовским озером - до кладбища 2 километра. "Палочки" на этой дистанции успеют разложиться на "колбочки", "хрусталики", "пробирочки" и прочую хренотень, не более вредную, чем плаванье после "остограммивания" ;)

Опубліковано

по темі: як сказав вже Di "что такое трупная палочка?", так такого поняття немає ;)

якщо його немає на Вікі, ще не означає що його взагалі немає. Гугль находить різні висновки СЕС про наявність чи відсутність тр. палички. Якщо СЕС робить такі висновки, то значить проблему: є чи нема, вони вже вирішили ;)

згідний з ursа, табличка про забруднення води - це вияв небажання власників бачити когось поруч, а не реальна загроза здоров'ю відпочиваючих. Для Єремеєва навіть охвіційний висновок СЕС, про наявність у воді хоч бубонної чуми, буде стоїти копійки.

Опубліковано

був в неділю в Хрінниках(вперше)- здивувався кольору води.Чого це вона така жовта?

Опубліковано

2 nickel а з чого ти взяв що я шукав визначення у Вікі та гуглі?

я про тебе взагалі нічого не писав ;)

був в неділю в Хрінниках(вперше)- здивувався кольору води.Чого це вона така жовта?

а солона?

Опубліковано

2 nickel а з чого ти взяв що я шукав визначення у Вікі та гуглі?

я про тебе взагалі нічого не писав ;)

а солона?

та ні -не солона

Опубліковано

пост 36 ^_^

2nickel

Астрахань брал, Рязань брал, Шпака не брал. (с)

про Вікі писав, про Гугл писав, про палочку - також, про тебе - ні слова. Якщо тобі це не подобається, то є кнопка "жалоба" чи приват.

Опубліковано

Нічого там не заморозили. все будується. охоронці купаються, будівельники також. але для людей закрито <_<

Опубліковано

а солона?

та ні -не солона

блін, єдина версія про сцикунів розвалилася, але ти більше не пий жовту воду, мало лі шо. Пам'ятай перше правило чукчі: не їсти жовтого снігу ;)

Опубліковано

а де зараз в луцьку можна покупатись ? ....світязь не пропонувать ібо туди чють пізніше поїду))

В ванній. :D Світязь це зовсім не в Луцьку.

По темі. Наші депутато-олігархи, якби могли, то вже б і повітря взяли в оренду на 50 років, і тим хто не заплатив накладали б удавку на шию. Яке озеро? Ви шо офігєли! На роботу і податки платити. Щоб депутатам ще краще жилося.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...