Перейти до змісту

Інтернет провайдер Airbites

foxx77

Рекомендовані повідомлення

ixzit, Датагруп всеукраїнський оператор, ні в кого нічого не орендує, свій Датацентр і т.д.

а де, перепрошую, офіс Білайна? Хотілось би із їхніми адмінами поспілкуватися.

Просто інтернет - це тепер модно. І всі кому не ліньки лізуть класти мережу.

P.S. Слово "Україна", пишеться з великої літери "У".

На скільки я розумію адміни білайна сидять в києві (з великої букви К) і мережа збудована, та оптимізована так, що немає необхідності в кожному місті відкривати свій датацентр і своїх адмінів тримати. Це добре чи погано?

Білайн, я думаю не менш всеукраїнський оператор особливо після обєднання з київстаром.

На скільки мені відомо білайн присутній в росії, україні, грузії, казахстані, кіргістані, таджикістані, узбекістані, камбоджі, вєтнамі. (можливо список не повний)

Щодо оренди каналів то ти натякаєш що ДГ має ВЛАСНІ канали у світові точки обміну трафіком?

Яке місце ДГ займає по кількості абонентів ШПД?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

кіргістані, вєтнамі

Таких держав не існує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Автосообщение

Этот топик был перемещен из раздела: "Інтернет і мережі, оператори зв'язку/ Internet & networks, ISP" в раздел "Флейм".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я знаю що орендують в Інфокома.

На мою думку всі провайдери в когось щось орендують, від цього ні куди не дітись...

Може й орендує, от тільки ДГ це дочірнє п-во Інфокома ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

такої версії ще не чув

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

такої версії ще не чув

Соррі, перепутав назву з Інкомом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Можливо на якомусь етапі воно і було дочірнім, тоді вже не Інком а ICS, але є сумніви. Датагруп створена об'єднанням компаній Датасат, Датаком, і др. Інком туди не входив.

Те, що ці компанії брати і сестри, то це так.

Є група компаній "Октава"

Группа не является организационным субъектом, а объединяет компании по принципу владения Александром Кардаковым и включает следующие бизнесы: Октава Капитал, Инком, Датагруп, Компас Девелопмент, Автор, ИКС-Мегатрейд, Бест Пауэр Украина и др.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 serega

Років 7 тому займався одним проектом, який передбачав передачу потокового відео з систем відеоспостереження з різних куточків країни на один сервер в "столиці". Співпраця була зав'язана саме з Інкомом. В процесі переговорів була озвучена теза, що передачу інформації можливо організувати через канали ДГ. Після запитання чому саме ДГ було сказано, що ДГ є дочірним п-вом.

Хоча на даний момент щось може й змінилось ... :_37:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фотаком просто був чудовим провайдером, який дав альтернативу всім від модемного інету.

Датагруп купив, і що зразу почалися якісь проблеми і глюки, потім вирівнялося, далі "широта каналу" і що? А ціни? А якість?

Було все старе обладнання і тут на тобі швидший канал?

Білайн якщо рівняти, то він "заїхав" в місто конкретно по більшості районім і шивдко, і тарифи і швидкість адекватна, і що головне покриття, фірми оцінять це точно. Тільки всеодно немає 100% покриття якісним інтернетом хоча б луцька, є білі плями, ось це дивує.

Абоненти від конкуренції тільки виграють, будуть гнучкі тарифи і якість зросте, і не буде експансії одного провайдера.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

То може хтось напише вже про airbites

А то пропонуюсь їх інет на пласмасовому, бо тут з цим взагалі туго

А реальних відгуків про цей інет аж 1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То може хтось напише вже про airbites

А то пропонуюсь їх інет на пласмасовому, бо тут з цим взагалі туго

А реальних відгуків про цей інет аж 1

ІМХО Лемківські Львівські оператори позитиву у мене не викликають, це я говорю з власного досвіду спілкування/співпраці з ними.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фотаком просто був чудовим провайдером

Сидів на його діал апі? А я сидів.

ІМХО Лемківські Львівські оператори позитиву у мене не викликають, це я говорю з власного досвіду спілкування/співпраці з ними.

Мучитись не довго тобі залишилось, скоро всі провайдери будуть російські.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та хватить вже про той фотаком і всіх інших

скажіть щось краще по темі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Що тут скажеш.

ще один оператор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мучитись не довго тобі залишилось, скоро всі провайдери будуть російські.
А я з лемками не співпрацюю ;)

Не власникі провайдера роблять якість а люди. Мені всеодно чий провайдер російській чи забугорний головне щоб надавав те що декларує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені всеодно чий провайдер російській чи забугорний головне щоб

Головне щоб не лемківскький )))

Мені по барабану, варись в свому хохлізмі, тільки от прикро що я з тобою до одного народу належу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...