Перейти до змісту

Гріється ноутбук

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Женя, ващє ніфіга не поняв твого наїзду. Причому тут взагалі батарейка біоса? Я, повторю, вів мову про прості випадки, а про складні казав, що ціна цілком виправдана.

Опубліковано

тестування перевірка систем охолодження й нормальна бажано НР паста воно й так віходить 50 й більше

Опубліковано

робимо дома ремонт, вот і пилюка налетіла

ще тижня 2 почекаю, щоб закінчити з ремонтом і занесу на чистку

Ремонтна пилюка - то немає гірше - її навіть не всі пилососи витримують.

Не використовуйте його поки вдома, або все-таки несіть вже! Два тижні - то довго. Нотік може не вижити... (як у нас)

Опубліковано

Та не, згоріти не повинен. Сучасні повинні тролити і виключатись, якщо що. Хоча, звісно, будівельна пилюка - то не айс.

Опубліковано

да ні, він в мене молодець, якось в сумці включений зі мною через все місто їхав, я його забув вимкнути, точніше вимкнув але не дочекався, в результаті якась програма запропонувала зберегти документ, а нотік вже був в сумці,

вже як дома дістав то можна було декілька сорочок погладити, але нічого працював нормально =)

75 по цельсію то для нього нормальна температура, зайду в БІОС зменшу частоту

Опубліковано

Та не, згоріти не повинен. Сучасні повинні тролити і виключатись, якщо що. Хоча, звісно, будівельна пилюка - то не айс.

Ну то й в нас він вроді як не згорів, а просто виключився.

Зате більше не включився :blush:

Опубліковано

vanabee

зменши вольтаж краще через програми спеціальні натрохи й все) й ноути для ігор не придназначені

Опубліковано

Женя, ващє ніфіга не поняв твого наїзду. Причому тут взагалі батарейка біоса? Я, повторю, вів мову про прості випадки, а про складні казав, що ціна цілком виправдана.

я ні на кого не наїжджав. Я просто хотів сказати, що дома такі речі та ще й самому, коли немає досвіду і необхідного інструменту - ніхто не робить.

А про батарейку, то я вів до того, що я особисто вбив 2 години часу, щоб до неї долізти (перший раз)!! Близько 50 болтиків. Їхній розмір, порядок, місцезнаходження.

І 50 грн - панти!

Опубліковано

Воно то не згорить, але коли проц нагрітий до градусів, скажімо 75-80 і нема виходу гарячого повітря, то воно починає гріти все навкруги себе. оскільки ноут - девайс компактний, то перегріватись починають мости, пам"ять і ХДД. Наслідки - різні ) но не сильно втішні

Опубліковано

Воно то не згорить, але коли проц нагрітий до градусів, скажімо 75-80 і нема виходу гарячого повітря, то воно починає гріти все навкруги себе. оскільки ноут - девайс компактний, то перегріватись починають мости, пам"ять і ХДД. Наслідки - різні ) но не сильно втішні

Значить все таки від нагрівання вискакує синій екран, з описом помилки як не в памяті, то в жорсткому.... Все, ждіть, я на підході

Опубліковано

відправив в ПМ, но в твому ноуті я би дуууже рекомендував ще доробити систему охолодження, бо в них відяхи мруть як мухи.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

почистив ноут в Микса, процес розборки - чистки - зборки затянувася на півтори години - троха пилюки було..

також придбал собі підставку для ноутбука та в біосі виставив економний режим роботи процесора, но цього стояв динамічний

температура більше 60 градусів не піднімається - для нотіків цієї моделі абсолютно нормальна температура :smile-zachot:

да і ще, від високої температури троха деформувався корпус ноутбука... підставка 120 грн + 80 грн чистка = 200 грн і меньше на 20 градусів )

Опубліковано

почистив ноут в Микса, процес розборки - чистки - зборки затянувася на півтори години - троха пилюки було..

також придбал собі підставку для ноутбука та в біосі виставив економний режим роботи процесора, но цього стояв динамічний

температура більше 60 градусів не піднімається - для нотіків цієї моделі абсолютно нормальна температура :smile-zachot:

да і ще, від високої температури троха деформувався корпус ноутбука... підставка 120 грн + 80 грн чистка = 200 грн і меньше на 20 градусів )

що за пыдставка?

й цікавить таке питання швакнулися датчики на ноуті показують температуру більшу на 20 градусів, так сказали в СЦ НР й незнають як їх відключити(( чи замінити

Опубліковано

Чищу і міняю термопасту сам ..... Асер 5315 нескладний в розборі. Чищу десь раз в два місяці а то при моїй кімнатній температурі гріється що ппц пиль нагрібає ужас.

Підскажіть де купити якісну термопасту бо та що в Ратексі повне гамно за місяць два засихає або на її місці залишається капля якогось слизу (тіпа води чи щось ХЗ таке) можна відповідь в приват))))

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Мені часто приносять з такою проблемою ноутбуки і системні блоки

Як правило завжди забиті пилюкою радіатори, через які вентилятори

зі всих сил намагаються охолодити чіпи.можна подивитись цілу фотогалерею

що мені приносили...http://picasaweb.google.com.ua/hita.lutsk/20100325#

Але це не головне а гірше коли не почистити від пилі то в результаті

вилітає один із мостів південь або північний тоді попандос

post-6471-1284055938,85_thumb.jpg

Опубліковано
вилітає один із мостів

а тут 50 на 50. або вилітає, або відпаюється паро контактних площадок. Ребол вирішує проблему, ну, або заміна )

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...