Перейти до змісту

потрібна підказка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

можливо хтось знає як звязатись з китайським центром продажів IPhon-ів через скайп, аську, чи мило без всяких посрєдніків розкажіть як можливо хто знає бувби дуже вдячний.

Опубліковано

А є такі? Цікаво хто такий слушок пустив :)

П.С. Перша асоціація - Центр американської англійської... :smile3:

Опубліковано

рунетовські форуми кішать такими  "гіпер амбітними бізнесменами", і теми типу: 

- как купить 15 айфонов и не попасть на таможню;

- подскажите где взять айфон 3г за 100 баксов, хочу взять много.

ZheNik, ти напевно також хоч отримати по пошті дверні петлі чи шматок лицювальної плитки за 300 у.о.

Хто і має якісь лазєйки на поставщиків нових чи б\у іфонів+варіанти як просунути їх через таможню - 99.9% що не буде цю інфу НІКОМУ розпускати.

Якби так було просто все, тих ятрубок продавали б як чорниць на варшавці.

Опубліковано

рунетовські форуми кішать такими  "гіпер амбітними бізнесменами", і теми типу: 

- как купить 15 айфонов и не попасть на таможню;

- подскажите где взять айфон 3г за 100 баксов, хочу взять много.

ZheNik, ти напевно також хоч отримати по пошті дверні петлі чи шматок лицювальної плитки за 300 у.о.

Хто і має якісь лазєйки на поставщиків нових чи б\у іфонів+варіанти як просунути їх через таможню - 99.9% що не буде цю інфу НІКОМУ розпускати.

Якби так було просто все, тих ятрубок продавали б як чорниць на варшавці.

та я просто думав шо мона якось вийти напоставщика і брати такі айфони народ вроді ведеця на таке г... на аукро розмітають ях по 500-800 грн там їх любі рябі а в виробника вони вроді стоять на половину меньше тай думав хтось би шо підказав. но лічно якби я брав собі айфона то бравби оригінал даже може бути б.у але тіки оригінал там не ебеі бачив хватає таких і ціна нормальна більш менш тіки трохи стрьомно брати незнаю чи дойде :(

Опубліковано

можеш на http://www.alibaba.com пошукати

це b2b площадка. там якраз таки китайських виробників дофіга. можливо щось і з айфон-клонів знайдеться

сам досвіду роботи з цією площадкою не маю, тому нічого конкретнішого, на жаль, розказати не можу

Опубліковано
народ вроді ведеця на таке г... на аукро розмітають ях по 500-800 грн там їх любі рябі 

Там працює зовсім інша схема - дропшипінг.

Наприклад Вася знає де є в Китаї скайфони по 50 у.о., на Аукро ліпить лот за 60 у.о. Переможець аукціону Пєтя, переводить Васі гроші, він в свою чергу замовляє скайфон на адресу Пєті, і все, 10 баксів заробив, а Пєтя жде посилочку. Таким макаром працюють 90% торгашів з Чайни. Вот така петрушка.

Опубліковано

можеш на http://www.alibaba.com пошукати

це b2b площадка. там якраз таки китайських виробників дофіга. можливо щось і з айфон-клонів знайдеться

сам досвіду роботи з цією площадкою не маю, тому нічого конкретнішого, на жаль, розказати не можу

спс. потім пориюся мо шось полєзне найду :)

народ вроді ведеця на таке г... на аукро розмітають ях по 500-800 грн там їх любі рябі 

Там працює зовсім інша схема - дропшипінг.

Наприклад Вася знає де є в Китаї скайфони по 50 у.о., на Аукро ліпить лот за 60 у.о. Переможець аукціону Пєтя, переводить Васі гроші, він в свою чергу замовляє скайфон на адресу Пєті, і все, 10 баксів заробив, а Пєтя жде посилочку. Таким макаром працюють 90% торгашів з Чайни. Вот така петрушка.

ну да і прикол в тому шо можна трохи заробити неприкладаючи великих зусиль тіки треба напряму зв'язуватись з виробником.

Опубліковано
можна трохи заробити неприкладаючи великих зусиль 

Так то воно так, але ж гарантійні зобов"язання лягають вже на тебе. І пересилка зламків в той же Китай.

Це не картопля - купив кіло - гнила - викинув. Завжди знайдеться клієнт(и) який(і) винесуть мозг поки владнаються всі гарантійні питання. Тому повторюсь, це не клондайк, брати для власного використання це одне - комерція зовсім інше.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...