Перейти до змісту

проблема з компютером

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є проблема з компом. Досить довго відкриває папки та файли.

Робив вже все що завгодно (робив дефрагментацію, провіряв на помилкі вінт, переставляв віндовс разів може з десять)

тільки ще не форматував бо шкода цінних даней.

система ось така:

HDD: WD Caviar 7200 250gb

RAM: Transcend DDR3 2gb

CPU: AthlonX3 розлочений став тепер Athlon X4

VIDEO: Nvidia 8600GT

Motherboard: Asus M4A77TD

Допоможіть будь-ласка !!!

Буду дуже вдячний за відповіді

Опубліковано

Яка там ОС?  І чи тестував розлочене ядро, бо факт відкриття не означає його роботоздатність. Ось я розлочив, а при запуску оцінки WinSAT (Windows 7) вилітає у БСоД

Перевір SMART статус свого жорсткого диска.

Опубліковано

Яка там ОС?  І чи тестував розлочене ядро, бо факт відкриття не означає його роботоздатність. Ось я розлочив, а при запуску оцінки WinSAT (Windows 7) вилітає у БСоД

Перевір SMART статус свого жорсткого диска.

смарт впорядку

з ядрами вродь би тож порядок грузяться усі стоїть ХРюша СП3

Опубліковано

То може якась зборка крива?

Зі. DDR3? 4 ядерний проц ?...і на такій конфігурації Ви запускаєте древній ХР. Якому 9 років вже

Опубліковано

знайди вінт і саме основне скопіюй, а свого фоматни/постав 7-ку/ а потім запусти тест на стабільність через прогу OCCT. ЗІ можливо проблема в розлоченому ядрі.

Опубліковано

Я конешно не майстер, але мені здається що треба почистити системний блок від пилі. В мене тоже комп тормозив, а я як відкрив кришку, як прочистив, наніс термопласту на проц. Поставив Win_7 то тепер так літає, що комп коли новий був так не фуричив. Але хто його знає.

Опубліковано

знайди вінт і саме основне скопіюй, а свого фоматни/постав 7-ку/ а потім запусти тест на стабільність через прогу OCCT. ЗІ можливо проблема в розлоченому ядрі.

чим краще форматувати?

Опубліковано

Програмою установки Windows 7 видалити і вибрати нерозмічену область, бо він створює два розділи. Один із них на 100 мб іде під файли завантаження

Опубліковано

троха проясню ситуацію. Процес виготовлення процессорів схожий на ліпку блінів - іде конвеєр зі зборки Х4, їх ліпасять вроді однакові але ж вони як бліни один "наманий" другий "так собі", третій "толковий". Потім ці всі бліни шурують на тестування і от ті самі бліни толкові маркуються Х4, в "наманих" лочять ядро і ставлять маркування Х3, а от "так собі" стають Х2 (не уточняю точних моделей проців які ідуть під розлочку бо просто не пам’ятаю). А потім покупець купує той самй "наманий" блін бере гарну стаместу (мат. плат.) і робить "толкойвий" блін.

Ну а по суті він то не толковий ядро лочіли не для галочкі в звітності.

Опубліковано

чим краще форматувати?

звичайно ж форматувати Windows - ом. так як казав Witiok

Опубліковано

Форматувати не треба.

1) постав "рідні" драйвера на материнку

2) перевір, чи включені UDMA-режими

3) в "Свойствах" кожного диску вимкни "Сжимать диск для экономии места" і "Разрешить индексирование диска для быстрого поиска" (для всіх підпапок)

4) ввімкни "Не кешировать экскизы" і застосуй для всіх папо

Опубліковано

А взагалі-то, непогано було б побачити результати тесту на швидкість читання/запису (наприклад, утилітою HDTune), можливо багато чого проясниться. Перед запуском тесту треба позакривати усе, що можна, щоб мінімізувати похибку у результатах.

А там уже можна буде думати про розлочені ядра і тд.)

"Смарт в порядку", - у смарті швидкість читання/запису не видно, наскільки я знаю, так що оцінюючи апаратну справність вінта, на цьому зупинятись не варто.

Опубліковано

Была схожая проблема на 2-х материнках ASUS - после двойного клика на папке или файле проходило полсекунды перед их открытием.

Опытным путем установил, что проблема возникала после установки родных драйверов что шли с материнками для SataIDE.

Попробуй их снести или не ставить при установке операционки.

Опубліковано

Была схожая проблема на 2-х материнках ASUS - после двойного клика на папке или файле проходило полсекунды перед их открытием.

Опытным путем установил, что проблема возникала после установки родных драйверов что шли с материнками для SataIDE.

після багатьох перевірок мною було виявлено таке:

якщо щось включаю з вінта якись медіа файл то глюки перестають і все працює в норму а як тільки закриваю то знов глюки вертаються

не підскажете що це може бути?

Опубліковано

після багатьох перевірок мною було виявлено таке:

якщо щось включаю з вінта якись медіа файл то глюки перестають і все працює в норму а як тільки закриваю то знов глюки вертаються

не підскажете що це може бути?

буду вдячний за відповіді

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...