sanches Опубліковано 8 Липня, 2010 в 20:38 #1 Опубліковано 8 Липня, 2010 в 20:38 Є проблема з компом. Досить довго відкриває папки та файли.Робив вже все що завгодно (робив дефрагментацію, провіряв на помилкі вінт, переставляв віндовс разів може з десять) тільки ще не форматував бо шкода цінних даней.система ось така:HDD: WD Caviar 7200 250gbRAM: Transcend DDR3 2gbCPU: AthlonX3 розлочений став тепер Athlon X4VIDEO: Nvidia 8600GTMotherboard: Asus M4A77TDДопоможіть будь-ласка !!!Буду дуже вдячний за відповіді
Witiok Опубліковано 8 Липня, 2010 в 20:46 #2 Опубліковано 8 Липня, 2010 в 20:46 Яка там ОС? І чи тестував розлочене ядро, бо факт відкриття не означає його роботоздатність. Ось я розлочив, а при запуску оцінки WinSAT (Windows 7) вилітає у БСоДПеревір SMART статус свого жорсткого диска.
sanches Опубліковано 8 Липня, 2010 в 21:02 Автор #3 Опубліковано 8 Липня, 2010 в 21:02 Яка там ОС? І чи тестував розлочене ядро, бо факт відкриття не означає його роботоздатність. Ось я розлочив, а при запуску оцінки WinSAT (Windows 7) вилітає у БСоДПеревір SMART статус свого жорсткого диска.смарт впорядкуз ядрами вродь би тож порядок грузяться усі стоїть ХРюша СП3
Witiok Опубліковано 8 Липня, 2010 в 21:09 #4 Опубліковано 8 Липня, 2010 в 21:09 То може якась зборка крива?Зі. DDR3? 4 ядерний проц ?...і на такій конфігурації Ви запускаєте древній ХР. Якому 9 років вже
sergmaestro Опубліковано 8 Липня, 2010 в 21:21 #5 Опубліковано 8 Липня, 2010 в 21:21 знайди вінт і саме основне скопіюй, а свого фоматни/постав 7-ку/ а потім запусти тест на стабільність через прогу OCCT. ЗІ можливо проблема в розлоченому ядрі.
prodrupaler Опубліковано 8 Липня, 2010 в 21:32 #6 Опубліковано 8 Липня, 2010 в 21:32 Я конешно не майстер, але мені здається що треба почистити системний блок від пилі. В мене тоже комп тормозив, а я як відкрив кришку, як прочистив, наніс термопласту на проц. Поставив Win_7 то тепер так літає, що комп коли новий був так не фуричив. Але хто його знає.
sanches Опубліковано 8 Липня, 2010 в 21:51 Автор #7 Опубліковано 8 Липня, 2010 в 21:51 знайди вінт і саме основне скопіюй, а свого фоматни/постав 7-ку/ а потім запусти тест на стабільність через прогу OCCT. ЗІ можливо проблема в розлоченому ядрі.чим краще форматувати?
Witiok Опубліковано 8 Липня, 2010 в 21:57 #8 Опубліковано 8 Липня, 2010 в 21:57 Програмою установки Windows 7 видалити і вибрати нерозмічену область, бо він створює два розділи. Один із них на 100 мб іде під файли завантаження
kot Опубліковано 8 Липня, 2010 в 22:32 #9 Опубліковано 8 Липня, 2010 в 22:32 троха проясню ситуацію. Процес виготовлення процессорів схожий на ліпку блінів - іде конвеєр зі зборки Х4, їх ліпасять вроді однакові але ж вони як бліни один "наманий" другий "так собі", третій "толковий". Потім ці всі бліни шурують на тестування і от ті самі бліни толкові маркуються Х4, в "наманих" лочять ядро і ставлять маркування Х3, а от "так собі" стають Х2 (не уточняю точних моделей проців які ідуть під розлочку бо просто не пам’ятаю). А потім покупець купує той самй "наманий" блін бере гарну стаместу (мат. плат.) і робить "толкойвий" блін.Ну а по суті він то не толковий ядро лочіли не для галочкі в звітності.
sergmaestro Опубліковано 8 Липня, 2010 в 23:04 #10 Опубліковано 8 Липня, 2010 в 23:04 знайди вінт і саме основне скопіюй, а свого фоматни/постав 7-ку/ а потім запусти тест на стабільність через прогу OCCT. ЗІ можливо проблема в розлоченому ядрі.чим краще форматувати?звичайно ж форматувати Windows - ом. так як казав Witiok
Sub_Sys Опубліковано 8 Липня, 2010 в 23:41 #11 Опубліковано 8 Липня, 2010 в 23:41 Форматувати не треба.1) постав "рідні" драйвера на материнку2) перевір, чи включені UDMA-режими3) в "Свойствах" кожного диску вимкни "Сжимать диск для экономии места" і "Разрешить индексирование диска для быстрого поиска" (для всіх підпапок)4) ввімкни "Не кешировать экскизы" і застосуй для всіх папо
Yuraul Опубліковано 9 Липня, 2010 в 06:18 #12 Опубліковано 9 Липня, 2010 в 06:18 А взагалі-то, непогано було б побачити результати тесту на швидкість читання/запису (наприклад, утилітою HDTune), можливо багато чого проясниться. Перед запуском тесту треба позакривати усе, що можна, щоб мінімізувати похибку у результатах.А там уже можна буде думати про розлочені ядра і тд.)"Смарт в порядку", - у смарті швидкість читання/запису не видно, наскільки я знаю, так що оцінюючи апаратну справність вінта, на цьому зупинятись не варто.
akaduke Опубліковано 9 Липня, 2010 в 07:08 #13 Опубліковано 9 Липня, 2010 в 07:08 Є проблема з компом. Досить довго відкриває папки та файли.Была схожая проблема на 2-х материнках ASUS - после двойного клика на папке или файле проходило полсекунды перед их открытием.Опытным путем установил, что проблема возникала после установки родных драйверов что шли с материнками для SataIDE.Попробуй их снести или не ставить при установке операционки.
frv Опубліковано 9 Липня, 2010 в 07:29 #14 Опубліковано 9 Липня, 2010 в 07:29 Як варіант: повідключай сітьові диски, якщо такі є.
sanches Опубліковано 9 Липня, 2010 в 07:35 Автор #15 Опубліковано 9 Липня, 2010 в 07:35 Є проблема з компом. Досить довго відкриває папки та файли.Была схожая проблема на 2-х материнках ASUS - после двойного клика на папке или файле проходило полсекунды перед их открытием.Опытным путем установил, что проблема возникала после установки родных драйверов что шли с материнками для SataIDE.Попробуй их снести или не ставить при установке операционки.після багатьох перевірок мною було виявлено таке:якщо щось включаю з вінта якись медіа файл то глюки перестають і все працює в норму а як тільки закриваю то знов глюки вертаютьсяне підскажете що це може бути?
sanches Опубліковано 9 Липня, 2010 в 07:51 Автор #16 Опубліковано 9 Липня, 2010 в 07:51 Є проблема з компом. Досить довго відкриває папки та файли.Была схожая проблема на 2-х материнках ASUS - после двойного клика на папке или файле проходило полсекунды перед их открытием.Опытным путем установил, что проблема возникала после установки родных драйверов что шли с материнками для SataIDE.Попробуй их снести или не ставить при установке операционки.після багатьох перевірок мною було виявлено таке:якщо щось включаю з вінта якись медіа файл то глюки перестають і все працює в норму а як тільки закриваю то знов глюки вертаютьсяне підскажете що це може бути?буду вдячний за відповіді
sanches Опубліковано 9 Липня, 2010 в 12:10 Автор #17 Опубліковано 9 Липня, 2010 в 12:10 ось тест (осст) прошу дуже вас прокоментувати його (добре це чи погано ?)
Yuraul Опубліковано 9 Липня, 2010 в 12:48 #18 Опубліковано 9 Липня, 2010 в 12:48 Мдя... Ну ладно. Копайтесь далі.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.