pura Опубліковано 26 Липня, 2010 в 17:35 #26 Опубліковано 26 Липня, 2010 в 17:35 Гаспадзин вперфые в разделе?Тогда не удивляйтесь, что другие публикации в разделе в большинстве имеют интернациональный характер.З.Ы. Бобёр, выдыхай.Я так зрозумів зараз модно оффтопити і писати якось по рахітному ...
MrVes Опубліковано 26 Липня, 2010 в 18:27 #27 Опубліковано 26 Липня, 2010 в 18:27 Я так зрозумів зараз модно оффтопити і писати якось по рахітному ... За змістом варто було б цитувати не мою месагу, а nickel-а, хоча б тому, що в розділі постяться не тільки надзвичайні події в Україні і саме він був ініціатором офтопу. Доречі щодо посту який ти підтримав, вчитайся в фразу: "Гнилуватий ти чолов'яга, мабуть, в житті - коли поставиш тебе на місце в одній темі, то ти знаходиш мої пости в іншій і среш в ній."
nickel Опубліковано 26 Липня, 2010 в 19:04 #28 Опубліковано 26 Липня, 2010 в 19:04 для чого ця інформація Україні Море має, а от "краснодарский лагерь «Азов»" - ні. підтримую, свого негативу хоч відбавляй. Навіщо ще цей? ...в розділі постяться не тільки надзвичайні події в Україні і саме він був ініціатором офтопу... як і обіцяв: без коментарів
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.