Перейти до змісту

Наш ремонт


Romich

Рекомендовані повідомлення

Наразі завершуємо оздоблення і обладнання нашої маленької однокімнатки. Хочу в двох словах розказати що да як, а найголовніше, що, де, і в кого. :)

Хто повважає даний текст рекламою буде правий. Я безвозмездно прагну публічно похвалити і прорекламувати людей, з котрими файно мати справу, і не менш публічно наляскати по дупі бракоробам і халтурщикам.

Почали ми з нуля. Спочатку все зруйнували, щоб потім то все відбудувати. Роботи виконувалися переважно саматужки із серйозною допомогою родини, за що їм низький уклін. :0011:

Зробити нову проводку і прокласти нову сантехніку нам зголосились панове Анатолій (електрик) і Сергій (сантехнік) - представники вельмиповажних підприємств "Дядькострой" і "Самшабаш". Грамотні конструктивні консультації, робота зроблена швидко якісно і охайно, враження щонайкращі. :ok2: Кому потрібні їх координати пишіть, залюбки відповім в ПМ.

Металеві двері брали в "Метр на метр" що біля гуртовні Пакко. Недорого. З доплатою за установку, без неї гарантії не дають. Все.

Дуже багато всього брали в "Новій лінії". Не тому що дешевше (хоча, в деяких випадках саме тому), а тому, що великий вибір і все на місці.

Рівняли стіни гіпсом, підлогу - цементом і тд...

Окремо зупинюсь на темі фарби. Фарбу для стін і стелі брали в пана Сергія, котрий працює на Кравчука в "слоненятах", а саме в найближчому до буд. 34. Прямо на місці в нього стоїть обладнання для змішування фарб. Все просто: обираємо потрібний тон, трішки чекаємо і відро білої "Колорит" перетворюється на відро фарби заданого кольору. Людське ставлення, толкові поради, швидкість, якість і людські ціни. Коротше задоволені дуже. І фарби - гарної якості. перевірено. :ok2:

Скоро казка мовиться, та не скоро діло робилося.

Дійшли ми і до обладнання.

Диван і м"яке крісло замовляли на варшавському ринку. У меблевому ряді є такий собі конгломерат розміщених поряд контейнерів з диванами. Торгує там чоловік років 45 кремезної статури (ай, забув ім"я). У своїй справі він шарить міцно. Допоміг підібрати, поділився знаннями, зробив знижку (як для молоді) і залишив хороше враження. Диван доставили за тиждень. Робота якісна, конструкція міцна (первірено). Коли вантажники доставили меблі, я звернув увагу, що пуфик трохи криво стоїть. Вказав на це хлопцям - "Без проблем", збігали до машини по інструмент і за 5 хвилин все налагодили. Коротше - гуд. Рекомендую. :smile-zachot:

Кухонний стіл і табуретки брали в "Гербор" навпроти Фуршету. Там виявилось дешевше.

Меблеву стінку замовляли на тій же варшавці, в тому ж ряду в молодого чоловіка з модними татуюваннями на руках на ім"я Павло. Ціни в нього виявились дещо нижчими. Доставка через тижень. Правда, Павло не привіз з собою вантажників, але чесно попередив про це заздалегідь. Враження загалом позитивне, прийдемо ще і по прихожу.

Ми брали собі "Дебют" фабрики СОКМЕ. За окрему плату пропонується монтаж, але я вирішив взятись самому. Протр..хався 3 дні. Причому, половину першого дня пішло не те, щоб зметикувати що куди і як. Інструкції по монтажу в комплекті просто немає. Є тільки короткий опис основних елементів неграмотною російською.

Якість виробництва самої стінки залишає бажати кращого, але за таку ціну дрібні і нікому крім мене невідомі дефекти прийнятні.

Жалюзі замовляли у "ВікноЦентр". У них гарний офіс на Конзилевича (старе місто) і невисокі ціни. На цьому переваги закінчуються. Установка і доставка відсутня, але це не біда. Біда в іншому: після установки виявляється що розміри не співпадають. Замовили два однакових комплекти жалюзей жалюзьов жалюзів. Як так вийшло, що вони в результаті різні - вище мого розуміння. Різниця в 3 см!!! А ще в одній секції поворотний механізм довелось ремонтувати самому. При тому що ми замовили жалюзі тільки на 2 вікна, такий відсоток халтури просто вбив. Обуренню немає меж!!! :angry: Ага, і ще: протимоскітні сітки чекаємо досі. Коротше - повне КЮ.

Кухня. Кухня це окрема болюче тема.

Кухню нам робить пан Віталік (невисокий молодий чорнявий чоловік) з того ж таки варшавського ринку. Його контейнер знаходиться в ряді, що біля ЖД ближче до Юванта. Там ще така кухня з червоними фасадами на стенді.

Так от. Кому в голову стрельне шалена думка щось у нього брати - одумайтесь!!! Наполегливо раджу вам пошукати когось іншого. Цей молодий джентльмен вкрай несерйозний. :angry2: Ми чекали своєї кухні майже 2 (!!!) місяці.

Причому, 2 тижні з них чекали, поки його нарешті сподобить приїхати і зробити заміри. Він поміряв, послухав що і як ми хочем і пішов собі. Зробив те, що сам собі надумав. Побажання замовників щодо нюансів (як то обхід труби опалення і т.п.), записав собі в блокнот, а блокнот, очевидно, згубив. Нарешті призначив довгожданний день установки кухні. Дружина відпросилась з роботи і всілась на диван чекати. Чекала аж до 5-тої вечора. Приїхав, розвантажив, залишив одного чоловіка для установки і щез. Не дивно що той однин чоловік за день не впорався. Потім Віталік ще й нарікав, коли наступне побачення у нас на кухні я призначив на вечір. Мовляв, йому так недобре. Пофіг мені чи добре йому. Коли жінка сиділа вдома цілий день - тоді було добре.

Коротше нервів той

мудак
витріпав немало. Якби організатором і спонсором дійства не був мій тесть (котрий за якісь заслуги благоволить Віталку), то цього мебельщика - козззла я давно послав би туди, куди ніхто не ходить і жбурляв би вслід брудним черевиком. А так сиджу, радію, і дякую тестю за його подарунок. :)

Резюме: Віталику, якщо ти мене чуєш, посилаю тобі на хвилях ефіру потужний лучэ поносэ, так що хутко петляй до лазнички, бо попливеш. А ви, шановні добродії, зекономте свої нервові клітини: не замовляйте меблів у цього яскраво вираженого представника сексменшин. :mdr:

Коротше все. Радий буду відгукам запитанням і вашим особистим розповідям. :0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От не понімаю я твоєї ремонто-фонії, а повтикать фото де? Чи просто так, папЗдєть? :rolleyes:

Коли :friday: будим?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От не понімаю я твоєї ремонто-фонії, а повтикать фото де?

Не буде фото. Приходь сам - побачиш. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, ми теж ото зробили ремонт в однокімнатній квартирі, де власними силами (де змогли), де силами родичів і бригади хлопців майстрів. Так ото про фото, те, що його було бажано зробити, ми згадали, коли вже все було майже зроблено. Воть. В процесі ремонту не до фотомайстерності.

До речі, 2 шафи-купе на 1,8 м і 1,2 м. ми з татом за два дні зкрутили.

Ліжко за кілька годин

А кухню я сама зібрала за пару днів, тато тільки вішати поміг.

На зборці меблів ми таки круто зекономили. Всі медблі замовляли в marko. І привіз, і занести допоміг, і підказав, і показав, і нафіг не послав, бо ми своїми "хочу-те-не-знаю-що" його заколюпали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...