Перейти до змісту

Стів Перкінс таки знайшов роботу :)


b0rg

Рекомендовані повідомлення

Стів Перкінс, британський брокер, який прославився тим, що в стані алкогольного сп'яніння купив третину світової продукції нафти і спровокував найбільший за 2009 рік стрибок цін на бензин, знайшов роботу в Женеві, пише NashaGazeta.

Як повідомлялося раніше, Стів Перкінс, 34-річний нафтовий брокер, співробітник компанії PVM Oil Futures, реалізував серію операцій на покупку нафтових ф'ючерсів на $520 млн будучи в стані сп'яніння. За дві години він придбав, без дозволу свого клієнта (PVM Oil Futures торгує на ICE Futures Europe, причому лише за заявками клієнтів) 7,125 млн барелів нафти - запас, еквівалентний третині спільної продукції всіх країн, що входять до Організації країн-експортерів нафти (ОПЕК).

Перкінс був негайно звільнений, а 30 червня цього року британське Управління фінансових послуг Великобританії (Financial Services Authority) заборонило "п'яному брокеру" працювати за фахом мінімум протягом 5 років, а також наклала на нього штраф в £72 тис. Втрати компанії PVM Oil Futures, яка, втім, не піддалася критиці з боку фінансових контролерів, склали $9,8 млн при $12 млн виручки за 2009 рік.

Стів Перкінс, у свою чергу, прийняв рішення продовжити кар'єру за кордоном, в Швейцарії. Газета "TagesAnzeiger" пише, що днями знаменитий винуватець нафтової кризи пройшов у Женеві співбесіду. Одна з найбільших в світі фірм, що спеціалізуються на продажі біопалива - Starsupply Renewables SA - вирішила дати Перкінсу новий шанс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мужик собі потусив :friday:. ЗІ моє бачення: алкоголь та робота несумісні речі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЗІ моє бачення: алкоголь та робота несумісні речі

Та ну вот мені інколи під пиво краще думається як вірішити ті чи інші трабли. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...