Перейти до змісту

Cossacs

fantazy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

захотелось мне поиграть по сетке козачки ...

скачал з ЛМа образ... записал... ;)

и просит ввести ключа... в в папках его нигде нету....

что нада сделать :? может кто то знает ? :unsure:

Опубліковано

Дивно. Я грав без проблем, ніяких ключів не просило. Правда у мене свій реліз, не з ЛМ. Я граю Back to War.

Опубліковано

ОК. Достатньо буде +1 до репи. Сьогодні ввечері закину.

До речі не пробував поставити запропонований Сілею но-сд?

Опубліковано

вот в том і прикол шо пробував....

там тіпа пише розпакувати і потом знов зпакувати....

а для того шоб спакувати треба ті файли кудась скопіювати ... а куда ніхто незнає... вот і я незнаю :)

Опубліковано

Приготувався заливати Козаки і знайшов в папці з інсталяхою ключ: CQBDMJ - 6Y6X4J - B3J53Q - NAYRTE

Хоча я його ніколи не вводив, можеш спробувати. Може допоможе. Якщо ні - тоді закину свою інсталяху.

Опубліковано

Опа, а ми про які Козаки говоримо? Про другу частину - Наполеонівські війни, чи один з випусків першої - Знову війна. Знову війна можу залити уже. Все працює і ніякого стар форса.

Наполеонівських війн у мене немає. Якось пробував як тільки вони вийшли демо-версію пограти. Не сподобалось.

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Мо Win2000 а мо просто глюк,

В мене пару раз була така хохма що гра яка на анологічній конфі йде спокійно в мене просто не запускається

Опубліковано
Вже пару раз говорили, ключик не поможе там старфорс.

Треба крек

Тоді дайте крек.

Опубліковано

Я не знаю, що там за версія Козаків така, що вимагає ключик, захищена старфорсом та й важить 700М з лишком. Я уже заливав дистрибутив "Козаки. Знову війна." раніше. Можу залити ще раз: важить вдвічі менше, старфорсу немає, є текстовий файл з якимось ключиком, який я ніколи і нікуди не вводив.

Dimon качав мій дистрибутив. Нехай поділиться враженнями. Можливо варто цей дистрибутив закинути на диск з іграми?

Опубліковано
Залита віртуалка ліцензії

Це прикольно. Мабуть, крім автора образу, цієї гри ніхто не грав і не відчув краси 700-метрового дистрибутиву. :lol:

Опубліковано

Багато народу грали з саме цього образу.

kmd колись грозився викласти описалово як крекать але видать не судьба

Опубліковано
Багато народу грали з саме цього образу.

kmd колись грозився викласти описалово як крекать але видать не судьба

Крек уже там, поряд з образом. В doc файлі детально пояснено як крекати. В мене все получилось. Удачі!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...