Перейти до змісту

расписание игр Cs1.6

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 809
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Да я і халфу їх порву.

А в реалі фірма на якій я працюю продає монтіровки, якщо нада буде позичу і тут себе в обіду не дам :angry:

Опубліковано

Ладно пацани не треба вже так утрірувати.

По перше в нас тут не вита пара а адсл.

Подруге ми знаходимся не в полі 10.0..... а зовсім в іншому.

І настройки шоб підключитись до вашого серваку чуть не через жопу (сори)

Гра наприклад в мене не знаю як в інквизитора чи антона тормозила. Я до того всього грав щей з ноутбука.

Каунтер який в нас тут стоїть трохи відрізняється від вашого це теж незручно по привик то зовсім друго.

Так шо можна сказати шо це була притирка.

МОСТ ХАВ РЕВАНШ.

Опубліковано

Нічо-нічо, вкус приходить під час їди, в другій половині ми трохи почали огризатись. Все починається з малого.

Приємно радувало те що "silia" все-таки нас боявся, бо тільки нас побачить зразу від неожиданості присідав... ГАТ :)

А відносно фірма на фірму - все остається в силі! От наприклад ти "silia" багато стволів таких як сам на своїй фірмі нашкребеш? Отож то, так шо в нас нормальні шанси :angry:

Опубліковано

Во во прикольно було побігати з новими протівніками.

Чи ви вже такі аси шо в телевізор не влазите.

Опубліковано

А тепер ізвєрги коліться по команду Бебі-тім, мене від самої назви сєрвера сумніви закрались. :)

Поки ми тут собі по офісах в Контру плюшками балуємось вони після довгих безсонних ночей в клубах виходять на сервер пограти біцебсами. Культурісти понімаєш!

По-подробніше про "Бебі" будь-ласка, з усіма регаліями та відзнаками, протівніка нада знать в ліцо! :angry:

Опубліковано
Гра наприклад в мене не знаю як в інквизитора чи антона тормозила.

Вона у всіх лагала, причом досить часто.

Нічо-нічо, вкус приходить під час їди, в другій половині ми трохи почали огризатись.

Даааа :angry: особливо остані 7 раундів до приходу зевса котрі я підряд виграв :)

Хоча в середині гри ви вели себе більш менш нормально.

Поки ми тут собі по офісах в Контру плюшками балуємось вони після довгих безсонних ночей в клубах виходять на сервер пограти біцебсами. Культурісти понімаєш!

Я в клуби ходжу один раз на два місяці, на ніч з друзями.

Опубліковано
прождав на серваку годину і пішов відпочивати.

<{POST_SNAPBACK}>

Якраз постом вище я про себе відмітився шо буду з 19.00, в мене ситуація біла аналогучною, прийшов, побачив шо навіть ботів нема, тай навіть сидіти там не став.

Я в клуби ходжу один раз на два місяці, на ніч з друзями.

<{POST_SNAPBACK}>

Це не відповідь на питання про Бебі-тім :)

Таким наглим образом спригнути з відповіді не вдасця! :)

Ти "silia" був конкретно попаляний на форумі /forum.lutsk.ua/ в темі про Бебі-тім, так шо всідаюся зручно і дуже уважно слухаю, деколи навіть записую тому просьба по-подробніше :angry:

Бо ситуація мені нагадує прикол з Києва про пейнт-бол.

Загін спец-реагування (навіть не простий ОМОН а який більш елітний підрозділ)вирішив потренуватись на одному пейнтбольному полі. І попросив адміністрацію того поля підшукати ним достойного суперника, мол не хочуть круті хлопці панькатись з ким попало. Ну знайшли їм суперника. А поле побудовано так шо одна команда утримує приміщення а інша повинна його захватити - чим не контра. :)

Так спецназ з 8-ми спроб, жодного разу не взяв штурмом будівлю. Виявилось що проти них виставили чемпіонів серед шкільних команд Києва по пейнтболу...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...