Перейти до змісту

Продажа продукции из дерева

Million

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Предприятие на постоянной основе производит и продает продукцию из дерева: вагонку, доску пола, обрезную и необрезную свежепиленую и сухую доску, брус, столярную доску, калиброванные заготовки. Возможны персональные заказы.

Породы, имеющиеся в наличии: сосна, ольха, дуб, ясень, осина, береза.

Детальная информация по размерам и ценам, а также контактный номер телефона - в прикрепленном документе.

post-5373-1278108358,57_thumb.jpg post-5373-1278108375,11_thumb.jpg post-5373-1278108396,86_thumb.jpg

Прайс.doc

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

Если у кого-то есть вопросы относительно продукции - можете задавать их в этой теме

• 1 рік потому...
Опубліковано

В яку ціну підлогова дошка, на сьогоднішній день? Мінімальна площа для замовлення, термін виготовлення? При якій температурі, вологості краще вкладати?

Опубліковано

Думаю що ТС не швидко відповість (Активность: Offline 06 сер 2011 22:20). Влітку замовляв підлогу в іншому місці 21 м2, з лагами, дошка 40 мм, сосна - обійшлось в приблизно 3500 грн

Опубліковано

Думаю що ТС не швидко відповість (Активность: Offline 06 сер 2011 22:20). Влітку замовляв підлогу в іншому місці 21 м2, з лагами, дошка 40 мм, сосна - обійшлось в приблизно 3500 грн

В прайсі є телефон

Контактний номер телефону – 099 20 32 8 32
Опубліковано

По-моєму, дорого 167 грн/м2 (навіть з врахуванням лаг). :_09:

Опубліковано

По-моєму, дорого 167 грн/м2 (навіть з врахуванням лаг). :_09:

Зважаючи на якість підлоги якою я доречі дуже задоволений (гарна свіжа деревина, без синеви та випадаючих сучків, добре просушена), то я б не сказав що вже так дорого. Зайдіть в якийсь будівельний гіпермаркет і будете ще більше вражені їхніми цінами на ті дрова, що там продають.

Опубліковано
По-моєму, дорого 167 грн/м2 (навіть з врахуванням лаг).

спиляй, привези, виріж доску, висуши її 1-2 роки і ше не кожна доска піде... а потім підрахуй.... і побачиш дорого це все чи норм

• 2 тижня потому...
Опубліковано
По-моєму, дорого 167 грн/м2 (навіть з врахуванням лаг).

спиляй, привези, виріж доску, висуши її 1-2 роки і ше не кожна доска піде... а потім підрахуй.... і побачиш дорого це все чи норм

а хто то зара 2 роки сушать доску???

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...