Перейти до змісту

Где дешиво печатать фотки?

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А вообще по всему городу есть точки приема фото по 90 коп. Приносишь диск - на след. день забираешь фотки.

Опубліковано

По цифролабу:

На чем вы печатаете мои фотографии?

Мы печатаем Ваши фотографии на цифровых минилабах Noritsu QSS 3411 и Frontier 355. При печати мы используем фотобумагу Fujicolor Crystal Archive. Все оборудование регулярно калибруется и тестируется. Мы используем только оригинальную химию.

Дивно що вони "зливають" якість при такому обладнанні...

Опубліковано

не советую, качество гавно... пожалел что печатал у них.

обращайся помогу.

Зараз частенько друкуюсь в них. Якість бомба.

Особливо радує в них якісний профіль передачі кольорів, що робить фото чіткими і насиченими.

Плюс, радує ціна.

Опубліковано

не советую, качество гавно... пожалел что печатал у них.

обращайся помогу.

Я вже рік друкою всі свої домашні фотки тільки в них. Якість повністю влаштовує. Сервіс також - дуже зручно. І Ціна не кусається - 0,85 грн за фото 10х15.

Всім раджу...

Опубліковано

Щоб не створювати нову тему.

Потрібно роздрукувати фоткb з Word формату А4 в кількості 18 штук.

Бажано на фотопапері або на папері плотністю 120.

Хто зробить це і скільки буде коштувати? Термін виконання?

я друкував тут

• 1 місяць потому...
Опубліковано

to користувачі Цифролаба

ніхто не друкував у них фотокнигу? цікаво почути ваші враження...

Недавно друкував в них фотокнигу. В понеділок ввечері скинув їм на сервер, в четвер в обід забрав.

Якість - люкс, хоча відразу попереджу що ефекту глянцевого фото очікувати не треба, бо офсет це трошки інше. Але все рівно все дуже якісно.

Одним словом, я задоволений.

Опубліковано

to користувачі Цифролаба

ніхто не друкував у них фотокнигу? цікаво почути ваші враження...

Недавно друкував в них фотокнигу. В понеділок ввечері скинув їм на сервер, в четвер в обід забрав.

Якість - люкс, хоча відразу попереджу що ефекту глянцевого фото очікувати не треба, бо офсет це трошки інше. Але все рівно все дуже якісно.

Одним словом, я задоволений.

Так швидко офсетом надрукували? І скільки таке задоволення коштує, якщо не секрет?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...