Белла Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 17:48 Поділитися #26 Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 17:48 Якби я була місяцем, я б була... червнем Якби я була днем тижня, я б була... п"ятницею Якби я була порою доби, я б була... ніччю Якби я була планетою, я б була... Венерою Якби я була морською істотою, я б була... акулою Якби я була напрямком, я б була... Півднем Якби я була меблями, я б була... м"яким кріслом Якби я була рідиною, я б була... мартіні Якби я була деревом, я бы була... оливковим Якби я була пташкою, я б була...колібрі Якби я була квіткою, я б була... орхідеєю Якби я була погодою, я б була... дощем Якби я була музичним інструментом, я б була... фортепіано Якби я була твариною, я б була... кішкою Якби я була кольором, я б була... чорним Якби я була звуком, я б була... шепотом Якби я була стихиею, я б була... вогнем Якби я була піснею, я б була... джазом Якби я була місцем, я б була... водоспадом Якби я була смаком, я б була... вершками Якби я була запахом, я б була... ванілі Якби я була словом, я б була... щастя Якби я була частиною тіла, я б була... серцем Якби я була числом, я б була... 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
solnishko Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 07:56 Поділитися #27 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 07:56 Якби я була місяцем, я б була... травнем Якби я була днем тижня, я б була... неділею Якби я була порою доби, я б була... ранком Якби я була планетою, я б була...чорною дірою Якби я була морською істотою, я б була... русалкою Якби я була напрямком, я б була... півднем Якби я була меблями, я б була... гамаком Якби я була рідиною, я б була... чаєм Якби я була деревом, я бы була...липою Якби я була пташкою, я б була..зозулькою Якби я була квіткою, я б була... хризантемою Якби я була погодою, я б була... грозою Якби я була музичним інструментом, я б була... гітарою Якби я була твариною, я б була... собакою Якби я була кольором, я б була... білим Якби я була звуком, я б була... сміхом Якби я була стихиею, я б була...водою Якби я була піснею, я б була... "Yesterday" Якби я була місцем, я б була... скелею Якби я була смаком, я б була... гострою Якби я була запахом, я б була..запахом немовлятка Якби я була словом, я б була... мама Якби я була частиною тіла, я б була... головою Якби я була числом, я б була... 3 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dyssja Опубліковано 10 Січня, 2011 в 22:38 Поділитися #28 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 22:38 Якби я була місяцем, я б була... ВереснемЯкби я була днем тижня, я б була... п'ятницяЯкби я була порою доби, я б була... день обідЯкби я була планетою, я б була... мо сатурномЯкби я була морською істотою, я б була...рибка клоунЯкби я була напрямком, я б була... західЯкби я була меблями, я б була... крісло мякеЯкби я була рідиною, я б була... крем-сода чи ситроЯкби я була деревом, я бы була... березаЯкби я була пташкою, я б була.. ціпкою курчамЯкби я була квіткою, я б була... ромашикЯкби я була погодою, я б була... спекаЯкби я була музичним інструментом, я б була... арфаЯкби я була твариною, я б була... вараномЯкби я була кольором, я б була... зеленийЯкби я була звуком, я б була... бом))Якби я була стихиею, я б була... водаЯкби я була піснею, я б була... "Леді"Якби я була місцем, я б була... мостомЯкби я була смаком, я б була... солодко гаряча капучінаЯкби я була запахом, я б була.. медомЯкби я була словом, я б була... сонцеЯкби я була частиною тіла, я б була... рука кистьЯкби я була числом, я б була... 5 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
erica Опубліковано 11 Січня, 2011 в 01:09 Поділитися #29 Опубліковано 11 Січня, 2011 в 01:09 Ця тема в мене викликає тільки одну асоціаціюБудешь птичкой -прилетай, Будешь кошкой - прибегай, Будешь рыбкой - приплывай, Будешь раком - позвони. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Andruha_gpz28 Опубліковано 11 Січня, 2011 в 06:11 Поділитися #30 Опубліковано 11 Січня, 2011 в 06:11 ..... Якби я була числом, я б була... 3 «Кабы я была царица, — Третья молвила сестрица, — Я б для батюшки-царя Родила богатыря». Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
solnishko Опубліковано 12 Січня, 2011 в 13:36 Поділитися #31 Опубліковано 12 Січня, 2011 в 13:36 Я б для батюшки-царяРодила богатыря». уже Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.