Перейти до змісту

Озеряни (Пересіка) (2-4 липня)

Atarax

Рекомендовані повідомлення

Пропозиція провести вихідні, а точніше пятницю-суботу-неділю біля озера за прибл. 80 км від Луцька, поблизу села Пересіка (Турійський район, Волинської обл.)

Озеро знаходиться посеред соснового лісу. Чиста вода, пісочок, лілії, пляжик, пірси. Не дике, є тур. бази, неподалік село. Відпочиваючих не надто багато та й в основному сім"ї з дітьми (такого дур. дому як на Світязі немає). В лісі можна знайти чорниці, суниці, гриби, комарів. В озері водиться купа риби, можна половити. Коротше кажучи - ляяпоооотааааааа :0003:

Де жити? Ясне діло, що в палатках. Біля однієї з баз (колишня база Автозаводу) можна без проблем ставити палатки. Там хороше місце, 150 метрів від пляжу, 10 метрів від футбольного поля з пісочком (доречі, якщо є любителі, можна побігати в футболю). На базу можна ходити по воду, хавку (якщо магазин вже буде працювати), на пляж, пірс енд соу он.

Їхати туди велосипедами. 80% дороги - другорядна траса (на Турійськ), 20% траси - грунтовка, щебінь, крупний щебінь :) , ліс, пісок. Єдиний навантажений транспортом участок - ковельська траса, по якій треба їхати до повороту на Турійськ в Кременці. Дорогу я знаю, але до самого озера від Пересіки будемо доїжати по приборах так би мовити :P Якщо мені не зраджує пам"ять, дорога туди в основному рівнинна, немає гір, ригалова. Тому їхати думаю буде не надто важко.

Виїзд. В п"ятницю 2-го липня скажімо о 14:00. Приблизно за 4 години повинні бути на місці. Встигаємо поставити палатки, назбирати дров, скупнутись і комфортно розвалитись біля багаття. Субота - робимо що хочемо. Хоч спи, хоч їж, хоч плавай, хоч ганяй на ровері по чистому лісі дихаючи дуууже приємним повітрям...карочє ви поняли.

Повернення: В неділю, скажімо о 15:00 - 16:00 виїжаємо...і коли доїдемо тоді доїдемо. :D

Що з собою мати:Все що треба для проживання дикарем у лісі (з врахуванням того, що до села недалеко). Ну і хороший настрій.

Хто має бажання здійснити таку поїздочку, продовжуємо список своїм іменем:

UB5PG

...

п.с.: хавка, мєню/тєбю і так далі будемо утрясати коли буде відомо список бажаючих.

п.п.с.: все таки вирішив на перші вихідні липня, так як 3-го липня починається La Tour de France. 2 перших етапи не гріх пропустити)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 79
  • Створено
  • Остання відповідь

Скрін карти доїзду http://www.postimage.org/image.php?v=TsGswTA

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гарні озера, не був там вже дуже багато років, хоча кожне літо свідомого дитинства декілька днів проводив там (бабуся жила недалеко). На рахунок дороги: "ригалова" там ніде нема, самий "великий" підйом - Зміїнець-Маяки :). Ну і пару кілометрів лісового пісочку після Пересіки.

П.С. Оскільки тема моєї дисертації це і є по суті озера Волині і доводилось спілкуватись з відомими лімнологами їх думка на рахунок Турійсько-Озерянської групи озер досить категорична - вода дуже високої якості, чиста акваторія і територію басейну, не перевантажені людьми і інфраструтурою - вопшем рай для "дікарів" і просто любителів чистого і безпосереднього спілкування із природою:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

П.С. Оскільки тема моєї дисертації це і є по суті озера Волині і доводилось спілкуватись з відомими лімнологами їх думка на рахунок Турійсько-Озерянської групи озер досить категорична - вода дуже високої якості, чиста акваторія і територію басейну, не перевантажені людьми і інфраструтурою - вопшем рай для "дікарів" і просто любителів чистого і безпосереднього спілкування із природою:)

какбе вот :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже гарна місцевість!!!

Кожного літа з друзями їздимо на декілька днів туди відпочити від міської загазованості :):ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б з'їздив) Якщо абзавєдусь палаткою і не з'явиться щось важливе може поїду)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

UB5PG, к предложению imp13 это имеет отношение? если да, то я с вами :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже класне озеро! Років 8 назад практично 4 роки підряд я бував там. Палац учнівської молоді проводив літній туристичний табірний збір і відпочинок на цьому озері (проводить ще й досі). і я тоді як починав туристичну діяльність відпочивав там.

Буде можливість обовязково приєднаюсь! Якщо візьмите до себе в компанію! Я не поганий, і чуть сожу трохи допомогти із туристичним спорядженням (палатки, рюкзаки, коврики, спальники)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

I ja i ORV + 1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так дійсно, там просто файно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

UB5PG, к предложению imp13 это имеет отношение? если да, то я с вами :ok2:

Предложение Імпа це відповідь на мою пропозицію

Дуже класне озеро! Років 8 назад практично 4 роки підряд я бував там. Палац учнівської молоді проводив літній туристичний табірний збір і відпочинок на цьому озері (проводить ще й досі). і я тоді як починав туристичну діяльність відпочивав там.

Буде можливість обовязково приєднаюсь! Якщо візьмите до себе в компанію! Я не поганий, і чуть сожу трохи допомогти із туристичним спорядженням (палатки, рюкзаки, коврики, спальники)

Я там в дитинстві майже щоліта 10 днів відпочивав, і 3 роки тому їздив на вихідні. Різниця яку помітив - тільки позитивна. База змінилась в кращу сторону, поремонтували пірси, поставили класну бесідку над водою :g15:

Чому ж не візьмемо? Візьмемо. Всі бажаючі можуть приєднатись.

Доречі допомога зі спорядженням не буде зайвою, принаймні мені. Треба рюкзак великий і палатку, бо байк мій без багажника та й везти на спині свою бризентову палатку не дуже хочеться.

Група:

UB5PG

Shkoder

imp33

kmd

ORV

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Група:

UB5PG

Shkoder

imp33

kmd

ORV

namor

...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Бачу поїздки не буде :)

Організації 0

Хто бере палатки. Хто бере казанок, хто бере сокиру.

Карімати, спальники. Ночером холодно :)

Ложки вилки, кружки

Шомпура.

Жрать захочеться, я вам гарантую :)

Хавчик ясно, в селі можна купити все що треба. Окрім мабуть маняска гарного.

В 14:00 виїхати тупо не реально. Робота с звиняйте. :(

В 16:00 реальніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо приїду до вас із дружиною і сином в суботу. Доїдемо до Голоб дизелем і звідти уже 15 чи 20 км докрутимо до вас. Назад таким же способом в неділю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kmd, всегда выезжали с бардаком - и в этот раз прокатит. imho, намного лучше, чем кропотливая подготовка - не на войну ж идем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачу поїздки не буде :)

Організації 0

Хто бере палатки. Хто бере казанок, хто бере сокиру.

Карімати, спальники. Ночером холодно :)

Ложки вилки, кружки

Шомпура.

Жрать захочеться, я вам гарантую :)

Хавчик ясно, в селі можна купити все що треба. Окрім мабуть маняска гарного.

В 14:00 виїхати тупо не реально. Робота с звиняйте. :(

В 16:00 реальніше.

спакуха, командор. Темі всього пару днів. Поїздка ж не завтра!!!

Бардаком не поїдемо, я і*ав.

Якщо бажаючих більше нема, тоді пропоную зібратись тим хто їде і обговорити, що нам потрібно, хто що візьме. Наприклад завтра, 19:00 біля Фуршета. Звідти можна катнути в ПЛ посидіти біля багаття, відмітити п"ятницю і т.д.

На рахунок виїзду:

А нереально відпроситись на пів дня заради такої поїздки? Хочеться приїхати раніше, щоб нормально розміститись засвітла. Не факт, що ми впишемось в 4 години їзди, можливо не всі потягнуть 20км/год середню

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to Shkoder: так це про те говорив )

палатка 2-місна є. багажник на вел сьогодні прийшов. сумки немає. як і грошей ( але не страшно.

шомпура і мангал можу взяти

Група:

UB5PG

Shkoder

imp33

kmd

ORV

namor

imp13

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

есть двухместная небольшая палатка. если нужно, раздобуду четырехместную, но она, цуко, тяжелая.. багажник и рюкзак есть. есть каремат

если будет "машина поддержки", то можно закинуть лодку. на байке ее везти ну нах - 18 кг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю, мо спінінг взяти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если будет "машина поддержки", то можно закинуть лодку. на байке ее везти ну нах - 18 кг

ааааааааааа, я повезу, я повезу, я повезу. Бери. Буду тягнути на горбі!!!

хааатя...18 кг...блін...а якщо розділити на два байка? Хтось ще хоче лодку везти, щоб потім на ній поплавать? :) Є ще такий ідіот як я? :lol:

Спінінг кажеш...я вудочку думав брати. Тепер візьму точно. Там доречі щука є :rolleyes:

Імп, сорі, неправильно написав твій нік))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може з вами катнути. тільки я в суботу зранку назад

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б склав компанію. Но нема велосипеда :(

Зато є палатка трьохмісна і сокира :0002:

Мо в кого є лишній велік? (зайчіки, арльонкі, україни не прєдлагать)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ааааааааааа, я повезу, я повезу, я повезу. Бери. Буду тягнути на горбі!!!

хааатя...18 кг...блін...а якщо розділити на два байка? Хтось ще хоче лодку везти, щоб потім на ній поплавать? :) Є ще такий ідіот як я? :lol:

разделить ее можно только на собсно лодку (9/10 веса), весла (хватит и одного, пластикового) и сиденья (надувные, легкие)

разве что надуть ее гелием и волочить за собой по воздуху :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лишній є. десь 21-22 ростовка (ріст людини від 180см). тре тіко техстан провірити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...