Zerotul Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 12:49 #276 Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 12:49 а у нас тушковане м"ясце з овочами і вермішелька... а ще є пиріг з грибочками і пиріг із сиром...И вот наша победительница
Caprichos Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 14:33 #277 Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 14:33 а у нас тушковане м"ясце з овочами і вермішелька... а ще є пиріг з грибочками і пиріг із сиром... И вот наша победительница та що там... пару пляшок пива - і ласкаво просимо... ви з моїм чоловіком пивасом та м"ясцем смакуєте, а я спокійнесенько собі йду на каву з дівчатами
Zerotul Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 14:49 #278 Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 14:49 а у нас тушковане м"ясце з овочами і вермішелька... а ще є пиріг з грибочками і пиріг із сиром... И вот наша победительница та що там... пару пляшок пива - і ласкаво просимо... ви з моїм чоловіком пивасом та м"ясцем смакуєте, а я спокійнесенько собі йду на каву з дівчатами [mp3=3]http://perlodrom.ru/kino/karlson/m/07.mp3[/mp3]
Olesya Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 18:54 #279 Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 18:54 В нас на обід червоний борщ і гріночки з часником Ще не смакували, але пахне божественно!!! Вкраїнська класика!
solnishko Опубліковано 7 Грудня, 2010 в 13:26 #280 Опубліковано 7 Грудня, 2010 в 13:26 Вчора пекла ватрушки, варила червоний борщ (до речі ) на реберцях і забацала цвітної капусти на пательні з цибулькою в клярі мммм...
qaster Опубліковано 7 Грудня, 2010 в 13:33 #281 Опубліковано 7 Грудня, 2010 в 13:33 ну от нашо я зайшов в цю тему!
GalinkaS Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 14:59 #282 Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 14:59 А мені коли холодно то дуже шуби хочеться. Тому сьогодні розсольник з шубою.
Zerotul Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 15:13 #283 Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 15:13 А мені коли холодно то дуже шуби хочеться. Тому сьогодні розсольник з шубою.[mp3=5]http://perlodrom.ru/kino/vp/m/02.mp3[/mp3]
sweetlena Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 15:48 #284 Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 15:48 В нас печені свинні реберця, салат з печеної капусти і картопелька. А на десерт полуниця з сметанкою і цукром...може ще руки до млинців дійдуть
Zerotul Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 15:51 #285 Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 15:51 В нас печені свинні реберця, салат з печеної капусти і картопелька. А на десерт полуниця з сметанкою і цукром...може ще руки до млинців дійдуть Ну что же вы меня без ножа режете...у вас что совести нет..это ж хуже инквизиции Опять придется дома в себя икру впихивать
fatamorgana Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 16:25 #286 Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 16:25 В нас на вечерю червоний борщик з гріночками і фаршировані мняском макарони.
Zerotul Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 19:41 #287 Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 19:41 Седня постил мясным рулетом,скумбрией,отварной картошечкой,грибочками
talja Опубліковано 10 Грудня, 2010 в 12:46 #288 Опубліковано 10 Грудня, 2010 в 12:46 Вчора був розсольник з качкою і печена в духовці капуста
talja Опубліковано 10 Грудня, 2010 в 15:39 #289 Опубліковано 10 Грудня, 2010 в 15:39 Хотілося б завтра запекти фаршировану щуку, але так як раніше такого не робила, то буду вдячна за поради
solnishko Опубліковано 10 Грудня, 2010 в 17:34 #290 Опубліковано 10 Грудня, 2010 в 17:34 http://www.good-cook.ru/salat/salat_058.shtml готувала так, дас іст гуд))))
GalinkaS Опубліковано 11 Грудня, 2010 в 08:15 #291 Опубліковано 11 Грудня, 2010 в 08:15 solnishko, +1 за ссилку
Olesya Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 18:16 #292 Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 18:16 Я знову про солодке. Сьогодні пекла тістечка, які в Америці називаються брауніз - насичено шоколадні і дуже смачні. Знайдений в неті рецепт я трошки змінила, але боюсь не в кращу сторону, тому викладу оригінал. 10 штук чорносливу залити коньяком або ромом, дати трохи промаринуватись. 100 г лісових горіхів розтовкти на дрібніші шматочки. 200 г чорного шоколаду (я брала Рошен Брют) розтопити на водяній бані з 225 г масла. Окремо змішати 115 г борошна, 25 г какао і півчайної ложки розпушувачу для тіста. Збити 4 яйця із склянкою цукру. Розтоплений шоколад з маслом влити в збиті яйця, додати борошно з какао, чорнослив і горіхи. Форму змастити маслом і застелити пергаментом для випічки (в рацепті навіть були дані розміри форми 28 на 23 см). Вилити всі тісто в форму, пекти 25 хв при температурі 180 градусів. Вийшло смачно, але так як я зробила без горіхів і без чорносливу, то вийшло трохи сухувато. Думаю купити завтра згущеного молока і поливати тістечка.
Voznyk Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 18:59 #293 Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 18:59 Не зміг не написати в мене сьогодні печена домашня ковбаска
REDAKTOR Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 19:13 #294 Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 19:13 Я знову про солодке. Сьогодні пекла тістечка, які в Америці називаються брауніз - насичено шоколадні і дуже смачні. Знайдений в неті рецепт я трошки змінила, але боюсь не в кращу сторону, тому викладу оригінал. 10 штук чорносливу залити коньяком або ромом, дати трохи промаринуватись. 100 г лісових горіхів розтовкти на дрібніші шматочки. 200 г чорного шоколаду (я брала Рошен Брют) розтопити на водяній бані з 225 г масла. Окремо змішати 115 г борошна, 25 г какао і півчайної ложки розпушувачу для тіста. Збити 4 яйця із склянкою цукру. Розтоплений шоколад з маслом влити в збиті яйця, додати борошно з какао, чорнослив і горіхи. Форму змастити маслом і застелити пергаментом для випічки (в рацепті навіть були дані розміри форми 28 на 23 см). Вилити всі тісто в форму, пекти 25 хв при температурі 180 градусів. Вийшло смачно, але так як я зробила без горіхів і без чорносливу, то вийшло трохи сухувато. Думаю купити завтра згущеного молока і поливати тістечка. Ох, зараз зайде Толік і знову почне про благородний алкоголізм
fatamorgana Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 20:10 #295 Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 20:10 Сьогодні тушковане мяско з сушеними грибочками ,картопелька і "бурячок-сирячок".
Tolik_lt Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 21:07 #296 Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 21:07 Ох, зараз зайде Толік і знову почне про благородний алкоголізм не бачу в цьому нічого благородного!хотіли випить? нафіга було стільки продуктів переводити??? (надіюсь, ніхто не розчарований? )
yura2281 Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 17:52 #297 Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 17:52 Щось таке Рожденные в СССРЕсли вы родом из 70-х, то помните период пустых полок в магазинах, когда в свободной продаже из продуктов был только майонез, плавленые сырки и рыбные консервы, выложенные на прилавках красивыми пирамидами… Отсутствие нормальных продуктов вкупе с необходимостью кормить семью каждый день, а уж в праздник и чем-то вкусненьким побаловать, рождали причудливые рецепты типа «фальшивой красной икры» из морковки, кусочка селедки и плавленого сырка. Этакие «рецепты времен социализма». Некоторые из них теперь интересны только в историческом аспекте, как образцы «советской кулинарии», а кое-что забыто напрасно, как выяснилось. Рассказываю однажды дочери про «как я была маленькой» - мол, не было у нас такого изобилия киндеров-марсов-сникерсов, и конфеты мы делали из детской смеси «Малютка», а тортик – из кукурузных палочек. Воспитываю её, значит. Типа, тяжелое у нас детство было . А у неё глаза загораются, и она так с восторгом: «А давай сделаем?!» Сделаем? Как это? А что, собственно… ну давай, сделаем… развлеку ребенка… вспомню детство! Теперь в наше семейное меню включены эти два простых тортика. Хочу предложить их и вам. Торт «Муравейник» Лидер хит-парада :good: Нравится всем. Дочь его делает сама – я только размешивать немного помогаю. Время на изготовление – 15 минут. Понадобится: Масло сливочное - 200 гр.; Ириски типа «Кис-кис», «Золотой ключик» - правильные твердые коричневые ириски - 500-600 гр. Кукурузные палочки – одна большая или две пачки поменьше. Делать быстрее, чем писАть Сначала, разумеется, придется развернуть ириски («отбумажить» - слово из детства. «Мама, отбумажь мне конфетку!»). В большой кастрюльке (в маленькой будет неудобно перемешивать потом) растапливаете масло вместе с ирисками. Огонь поменьше, а помешивать почаще - смесь довольно быстро становится однородной, гладкой и блестящей. Энергичное размешивание этому способствует. Можно все это проделывать в большом тазу для варки варенья, у кого такой имеется, удобнее будет. Теперь высыпаете в эту кастрюльку палочки, и перемешиваете, зачерпывая ирисочную массу со дна. Она липкая и горячая, поэтому удобнее всего взять ложку с длинной ручкой. У нас в детстве была такая штука, вроде лопаточки узкой с длинным черенком, называлась «весёлка» :dada:. Перемешивать надо быстро, пока горячее и жидкое. Выложить на блюдо горкой. Выкладывать тоже надо быстро – при остывании тортик становится хрустящим и уже не выложится.… Дать остыть немного, отгоняя домашних (если получится). И все! Приятного аппетита!
qaster Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 17:59 #298 Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 17:59 яєшня холостяцька, неповторний смак свободи! (ц)
fatamorgana Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 18:10 #299 Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 18:10 В нас сьогодні типу "Цепеліни",але смажені.Очищену картоплю натерти, віджати. Сік не виливати, почекати поки осяде крохмаль. Варену картоплю роздавити. Сиру, варену картоплю і крохмаль перемішати, посолити. Беремо трішки тіста, робимо коржик(на долоні), закладаємо начинку, краї добре притискуємо і формуємо довгастий цепелін,обсмажуємо на сковорідці з обох сторін.Начинка може бути різноманітною (сирна,грибна,фарш),можна смакувати зі сметаною,можна зі шкварочками.Кому що до вподоби.
solnishko Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 18:21 #300 Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 18:21 fatamorgana , клас))дякую я от знаю, як по подібному рецепту кнедлі робити, аналогічно: варена і сира картопля, яєчко, трішки муки, формуємо кульки і кидаємо в киплячу воду, заправляємо шкварочками з цибулькою тяк, до речі, шо там у мене на вечерю))) а на вечерю: рибка тушена з овочами, деруни зі сметаною "Вперед, Полісся!")))) і смажені пончики зі згущеним молоком ЗІ відчуваю, завтра будуть кнедлі
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.