Перейти до змісту

Чому така несправедливість?

Parfumer

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

vampirich, заміть, тут майже ніхто не жаліється на гівняний нет від УТК, Бі-лайнА, навіть, на Аверс рідше гонять і це при тому, що борда ніяким боком до ДГ не стосується... ))

п.с. Помітили, з переходом на безлімітні тарифи та відключенням репутації вже пару місяців майже ніхто не виклав на фтп жодного фільму і не зробив про це тему? ))

• Відповідей 113
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

ixzit, а вот спорим, что ты пойдешь в бан на год? так, ради спору, хочу с ториком пива выпить, а заодно показать, что справедливости нет и не будет, особенно на борде ;)

Будешь тут еще ныть и мычать - лично позабочусь про баньку.

Опубліковано

А тупо задовбую сапорт, а як не помагає довбаю вище.

наверное, был дятлом в прошлой жизни... :rolleyes:

Опубліковано

п.с. Помітили, з переходом на безлімітні тарифи та відключенням репутації вже пару місяців майже ніхто не виклав на фтп жодного фільму і не зробив про це тему? ))

Темки то є, хоч менше стало. Я тільки в цьому місяці 3 виклала. Так і попит на них теж поменшав.

Опубліковано
Ну я от не пойму.. І в мене бувають граблі з провайдером. Але я не пишу про те як мені в жизні не везе і як мене обіжають по всіх форумах. А тупо задовбую сапорт, а як не помагає довбаю вище. І помагає. А такі теми на форумі ніфіка якість інтернету нікому не покращать

А ще краще (якщо, звичайно, э можливість), підключитись ще до одного провайдера.:rolleyes: Ось у мене є інет від ДГ і від Білайн. Глючить один - підключаюсь до другого. І ніяких проблем, і нерви в порядку, і саппорту мої дзвінки не надоїдають:)

Ідеальних провайдерів, у яких ніколи не буває ніяких проблем, просто не існує. Навіть якщо там працюють спеціалісти найвищої кваліфікації - завжди може трапитись якийсь форс-мажор у вигляді грози, магнітних бур, чи просто бабці з ножицями, якій спокою не дає прокладений повз її квартиру кабель..

Опубліковано

ixzit, а вот спорим, что ты пойдешь в бан на год? так, ради спору, хочу с ториком пива выпить, а заодно показать, что справедливости нет и не будет, особенно на борде ;)

Будешь тут еще ныть и мычать - лично позабочусь про баньку.

Що цей пост означає? Мол подивіться на мене який я весь красунчик, а кого я знаю, а я от пива поп'ю і тебе забанять :)

Чудак тобі вже не 18, пора закінчувати з дитинством.

Опубліковано

А навіщо викладати якщо є безлімітні тарифні плани і http://rutracker.org/?

І взагалі-то літо на дворі - це теж потрібно враховувати.

Опубліковано

Чесно кажучи багато людей що відписались в цій темі навіть і не спробували зрозуміти суть цього топіка. На скільки я розумію, Парфумер просто хотів сказати не те як робить ДГ чи будь який його підрозділ, а просто звернути увагу на роботу адмінів - особливо деяких. Справа в тому що не дивлячись на порушення правил самими адмінами чи юзерами які наближені до адмінів борди/ДГ їхні проступки залишаються без уваги, а пости інших труться а люди баняться.

персольнано для Di. друже ти хамло не обтесане. Ти продовжуеш з себе корчити не зрозуміло кого. Повір що земля кругла і колись нам/вам прийдеться зустрітись - так от бажаю тобі не дрогнуть... ;)

Опубліковано

ображені, розслабитесь: банили, банять і будуть банити. вас. а їх нє. а мнє вас не жалко.

А про Ді ти зря так: він обтесане. так вас філігранно ...Карочє, хам з досвідом:)

Опубліковано

Справа в тому що не дивлячись на порушення правил самими адмінами

Це які правила і хто порушив?

Опубліковано
персольнано для Di. друже ти хамло не обтесане. Ти продовжуеш з себе корчити не зрозуміло кого. Повір що земля кругла і колись нам/вам прийдеться зустрітись - так от бажаю тобі не дрогнуть...

grunge27, на особисті образи необов'язково переходити. Десь вже говорилось якщо щось не подобається є кнопка

"Жалоба"
вот туда натискаємо і виражаємо своє фе. імхо
Опубліковано

от такий самий хаос робиться у нашій державі, просто тут на борді в менших маштабах

а все тому, що писати грамотно не вміють! ганьба!

Опубліковано

от такий самий хаос робиться у нашій державі, просто тут на борді в менших маштабах

а все тому, що писати грамотно не вміють! ганьба!

ну, на відміну від тебе, я не дуже то і приділяю увагу цьому, а от тобі тільки б когось обісрати. З.І. а сам такий білий і пушистий

Опубліковано

А по-моєму тут такі, як ти дехто тут - вже обісрані з"явились, треба просто на це вказати інколи.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...