Перейти до змісту

Шукаю людей для спільного знімання квартири!

VojinSvitla

Рекомендовані повідомлення

Шукаю людей для спільного знімання квартири в районі тридцять третього - сорокового кварталу, або в районах де

курсують маршутки № 10 та 11, на навчальний період. Трохи про себе: студент ІІІ (тобто перейду на IV)курсу, навчаюсь в ЛІРоЛі, сам з Турійська. Подробиці розповім при контакті.

Пишіть сюди, в особисті повідомлення або на мило [email protected]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перепрошую, що не зовсім по напрямку теми.... але дозволю собі...

Я б не радив шукати собі таких випадкових людей! Пограбують, підставлять і т.д. Краще шукати серед друзів, знайомих, які теж з Турійська і про яких вже добре знаєш. Хоча, звісно, це песимістичний сценарій. Але.... Можливо домовтесь хоч показати один одному документи (але не давати ксерити!!!!)

Може тему переглядатимуть люди, обізнані у юридичних тонкощах, ПІДКАЖІТЬ МОЛОДІЙ ЛЮДИНІ, ЩОБ ВОНА НЕ ПОТРАПИЛА У ХАЛЕПУ!

Ще раз перепрошую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перепрошую, що не зовсім по напрямку теми.... але дозволю собі...

Я б не радив шукати собі таких випадкових людей! Пограбують, підставлять і т.д. Краще шукати серед друзів, знайомих, які теж з Турійська і про яких вже добре знаєш. Хоча, звісно, це песимістичний сценарій. Але.... Можливо домовтесь хоч показати один одному документи (але не давати ксерити!!!!)

Може тему переглядатимуть люди, обізнані у юридичних тонкощах, ПІДКАЖІТЬ МОЛОДІЙ ЛЮДИНІ, ЩОБ ВОНА НЕ ПОТРАПИЛА У ХАЛЕПУ!

Ще раз перепрошую!

Та нічого! Тим паче порада досить слушна! Дякую! Я сам все чудово розумію. Ну нічого, буду питати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...