Перейти до змісту

Куплю розсіювач випромінювання

Bestie

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

та, і ще одне, останнім часом помітив у неті кучу всякої туфти, яка видається за щось сенсаційне і нове. чисто для розкуртки сайту, це вже не ті часи шо інет — самий незаангажований і правдивий інформаційний простір... треба бути обережним, вміти фільтрувати

Опубліковано
кстати сказать у микроволновок зачастую екранирование реализовано не слишком качественно - в итоге ближние вайфайки во время работы микроволновки курят бамбук а юзеры матерят билла , визор , и прочяя
Ось він корінь зла всіх бід юзерів і провайдерів :lol:.

це типа скепсис ? могу скинуть линк на спектры излучения микроволновок ;)

а шановный "киндер" я полагаю наверное сам продает сии чУдо девайсы .. и в школе на физику не ходил принципиально .. а теперь будоражит тут умы доверчивых форумчан дичайшей ахинеей и умными словами... к несчастью таких товарищей немало даже среди владельцев ученых степеней - смотриш вроде умный человек , культурный образованый - а если вникнуть и проверить хоть пару слов - так тут же получается что либо просто бредятина, либо что "революционные" теории не могут быть проверены экспериментально ..

если есть желание доказать мне что я не прав - приходи ко мне на работу - проверим твои "поглощатели" на спектроанализаторе сертифицированном ..

а для понимания сути процесса стоит почитать не бредни на тему квантовой теории - а что-нибудь по теме "проектирование антенных систем", "распространение электромагнитных волн" .. иначе ето как папуасу пытаться пояснить принцип роботы ядерного реактора..

Опубліковано
це типа скепсис ? могу скинуть линк на спектры излучения микроволновок
Нє не скепсис, ні в якому разі. ;)

Просто тепер можна свої і провайдерські негаразди з ВіФі списати на мікрохвильовку в сусіда.

Скажем так, кумедно зі сторони виглядає, я тут поїсти розігріти вирішив, а в мому будинку ВіФі пропав :D

Опубліковано
кстати сказать у микроволновок зачастую екранирование реализовано не слишком качественно - в итоге ближние вайфайки во время работы микроволновки курят бамбук а юзеры матерят билла , визор , и прочяя
Ось він корінь зла всіх бід юзерів і провайдерів :lol:.

це типа скепсис ? могу скинуть линк на спектры излучения микроволновок ;)

а шановный "киндер" я полагаю наверное сам продает сии чУдо девайсы .. и в школе на физику не ходил принципиально .. а теперь будоражит тут умы доверчивых форумчан дичайшей ахинеей и умными словами... к несчастью таких товарищей немало даже среди владельцев ученых степеней - смотриш вроде умный человек , культурный образованый - а если вникнуть и проверить хоть пару слов - так тут же получается что либо просто бредятина, либо что "революционные" теории не могут быть проверены экспериментально ..

если есть желание доказать мне что я не прав - приходи ко мне на работу - проверим твои "поглощатели" на спектроанализаторе сертифицированном ..

а для понимания сути процесса стоит почитать не бредни на тему квантовой теории - а что-нибудь по теме "проектирование антенных систем", "распространение электромагнитных волн" .. иначе ето как папуасу пытаться пояснить принцип роботы ядерного реактора..

Це ви мене "киндером" назвали? :naezd: Так можливо я чогось до кінця не розумію, можливо я не так висловлююся, але обзиватися не має ніякої необхідності. Робити мені більш немає що, як "бодуражіть тут уми довєрчивих форумчан". А "умів"тут нашлося багатенько. Надіялася що тут є людина, яка бачила таку ж брошюру що і я, і допоможе мені. Як завжди мої пориви допомагати людям вилазить боком.Називається, прийшла жіночка, спитала де можна придбати "Рассеиватель от облучения"(дослівно).І я не "спригую", я звичайнісінький завмаг.

Опубліковано
Це ви мене "киндером" назвали?
Тут в дискусії присутній kinder911 а взагалі на злодії шапка горить © ;)

от і як з такими людьми можна спілкуватися, як не образять то обізвуть :g16:

Опубліковано

Bestie, чесно кажу. оці різні розсіювачі випромінювання, поглиначі випромінювання, наклейки які ніби то підсилюють сигнал мобільника - це є саме що не є пряме шарлатанство.

якби це була панацея від усіх бід - чому виробники мобільних, мікрохвильових печей і т д не ставлять їх одразу в свої товари?

поставили б і могли кричати б "що наш пристрій абсолютно не має шкідливого випромінюванння"

це б значно підняло їх продажі... але ж ні.

чому? задайся цим питаннням :)

Опубліковано

Bestie, чесно кажу. оці різні розсіювачі випромінювання, поглиначі випромінювання, наклейки які ніби то підсилюють сигнал мобільника - це є саме що не є пряме шарлатанство.

якби це була панацея від усіх бід - чому виробники мобільних, мікрохвильових печей і т д не ставлять їх одразу в свої товари?

поставили б і могли кричати б "що наш пристрій абсолютно не має шкідливого випромінюванння"

це б значно підняло їх продажі... але ж ні.

чому? задайся цим питаннням :)

Сумніваюся....якшо така штука коштує дорого, не вигідно буде її ставити скрізь. І сумніваюся що вона компактних розмірів, щоб помістити її на мобільний телефон.

Опубліковано

були б моделі дорожчі, але "без випромінювання"

а про компактні розміри - була тема, чувак продавав... клеїться під акамулятор телефона

багаті люди готові багато платити за своє здоров"я. Тільки чомусь відомі світові бренди не пропонують геть таких товарів (хоча б на цьому можна було б заробити шалені гроші). Лише різні комівояжери в нас бігають по магазинах і намагаються розказати яке воно все суперкласне

Опубліковано

Просто потрібно подивитись сертифікат відповідності на ці пристрої і ким він був виданий, і все стане на свої місця :)

А по номеру сертифіката запросто можна визначити чи справжній він і що за випробування були проведені.

Інша справа що зазвичай таких сертифікатів нема, або він підроблений, але то вже інша стаття :)

Або в сертифікаті буде йтися що він безпечний для здоров'я але ні слова про його роботу чи призначення.

Опубліковано

Сумніваюся....якшо така штука коштує дорого, не вигідно буде її ставити скрізь. І сумніваюся що вона компактних розмірів, щоб помістити її на мобільний телефон.

Лена, наклейка недорога, всього-то 13-15$ і запросто клеїться на телефон. От тільки толку з неї ніякого (ну крім естетичного задоволення і психологічної впевненості, що тепер то мобільний не спалить твій мозок) Хоча лохів в нас багато люди в нас довірливі, так що можна робити бізнес. :lol:

http://www.tehnobiznes.ru/nakl_shungit.shtml

http://www.mageric.net.ua/catalog_8_755_0_3.html

А ты нейтрализовал излучение Остапа Бендера?

Опубліковано

В тих наклейках використовується камінь ШУНГІТ який є чудовим фільтром і абсорбентом, щось на зразок вугілля, але в його опису нема нічого про електромагнітне випромінювання.

Опубліковано

блін... а в нас на форумі хтось продавав "всього" за 1.5 долляра вроді...

треба було все скупляти оптом!

Оптом наклейки на моб. фон :) По 5 грн забирайте. скільки кому треба? :g16:

Опубліковано
це типа скепсис ? могу скинуть линк на спектры излучения микроволновок
Нє не скепсис, ні в якому разі. ;)

Просто тепер можна свої і провайдерські негаразди з ВіФі списати на мікрохвильовку в сусіда.

Скажем так, кумедно зі сторони виглядає, я тут поїсти розігріти вирішив, а в мому будинку ВіФі пропав :D

Зря смієшся, в мене один комп стоїть на кухні, коли включаєш мікрохвильовку то WiFi непрацює, лінк є з модемом але але ні інета, ні внутрішньої мережі немає.

Опубліковано

Так а що тут дивного, частоти то співпадають, а при такій мощі як в мікрохвильовці повністю екранувати випромінювання неможливо, а того що пролазить хватить щоб забить приймач в WiFi

Опубліковано

Якщо цей "поглинач" поглине випромінювання телефона то передавач автоматично перемкнеться на більшу потужність і акумулятор швидше сяде.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...