edel Опубліковано 11 Червня, 2010 в 18:41 #1 Опубліковано 11 Червня, 2010 в 18:41 Молодим мамам запитання. Молоді мами і не тільки, який би ви хотіли товар щоб вам для зручності доставляли додому, наприклад памперси, дитячі товари і так далі. Не завжди є час і змога сходити в магазин купити товари першої необхідності. Кажіть що цікавить вас найбільше. - це що стосується мам А взагалі які б товари ви замовляли в інтернеті, щоб вам доставляли їх для зручності наприклад на роботу чи там ще куди. Хочу розширити асортимент товарів, та послуг інтернет магазину: volynonline.com Всім дякую за відповіді!!!
MACCEN Опубліковано 11 Червня, 2010 в 19:05 #2 Опубліковано 11 Червня, 2010 в 19:05 може памперси продавайте )))
Адміністратори serega Опубліковано 11 Червня, 2010 в 19:27 Адміністратори #3 Опубліковано 11 Червня, 2010 в 19:27 Хіба вартість буду дешевшою, ніж в магазині. Працюйте з постачальниками а не бирижнічайте.Магазину ж треба платити аренду, податки, і т.д. А вам що, перевізнику(автолюксу, *експресу) заплатив за коробку 10-30 грн і все.
edel Опубліковано 11 Червня, 2010 в 19:34 Автор #4 Опубліковано 11 Червня, 2010 в 19:34 serega - дякую за пораду, якраз працюємо в цьому напрямку, і так націнка мінімальна, шукаємо постачальників.
MACCEN Опубліковано 11 Червня, 2010 в 19:39 #5 Опубліковано 11 Червня, 2010 в 19:39 видать молодые мамы укладывают детей спать, ничего не отписывают а мне интересно какой товар для них актуально было бы доставлять, чтобы облегчить им жизнь
edel Опубліковано 11 Червня, 2010 в 19:46 Автор #6 Опубліковано 11 Червня, 2010 в 19:46 Шукаєм постачальників з цікавим товаром, писати на sales (собака) volynonline.com
kot Опубліковано 12 Червня, 2010 в 03:25 #7 Опубліковано 12 Червня, 2010 в 03:25 я молодий тато, взагалі категорично проти таких речей. Ті мами і так раз в рік з дому виходять, а тепер і доставка на дом. Так хоть якись стимул витягнути зад і прогулятись. Та й для вас то куча мороки: тому тре підгузник 3 хагіс, тому 2,5 памперс пів пачки...
Orfey Опубліковано 12 Червня, 2010 в 09:55 #8 Опубліковано 12 Червня, 2010 в 09:55 не підгузники, одноразові салфетки, мило дитяче, порошок та інше - ми б брали
sweetlena Опубліковано 12 Червня, 2010 в 10:12 #9 Опубліковано 12 Червня, 2010 в 10:12 Я якраз з тих мам, котрі "зад з дому витягують" доволі часто, бо вважаю, що краще з дитям на свіжому повітрі, ніж в душній квартирі. Дозволю собі пошуткувати...так от для мене памперси додому не дуже актуально, а от людина, що допомагала б совати коляску по сходах, а потім з необхідним набором продуктів приготувала б щось смачненьке з них - оце потрібно! Бо постає вибір: або на вулицю, а потім разом з чоловіком ну-у-у дуже швидко робити поїсти, або пів дня біля плити, а діти паряться вдома. Оце дійсно те, що хвилює молодих мам (не беру до уваги тих, кому допомагають бабусі, мами і усі родичі).Насправді було б добре, щоб ви реалізовували дитячу продукцію за нормальними, а не базарними цінами, тоді було б достатньо ваших контактів тут, на борді, і клієнтів вистачало б з лишком. Чекаємо гарних цінових пропозицій!
nick_lutsk Опубліковано 12 Червня, 2010 в 10:33 #10 Опубліковано 12 Червня, 2010 в 10:33 Як уже було сказано, головніше ціна, а не асортимент. Якщо товар дешевий, то за ним і в магазин не лінь сходити, чи на базар.
MACCEN Опубліковано 12 Червня, 2010 в 15:47 #11 Опубліковано 12 Червня, 2010 в 15:47 порада, якщо приходиться молодый мамі соватик аляску, то нехай чоловік соурудить міні пандус... прикрутить одну рейку (бачив в деякий підїздах, ставиться каляска під кутом на два колеса й спкійнесенько спускається, це якщо в чоловіка руки ростуть з потрібного місця, або є бажання допомогти своїй жінці частіше бувати на вулиці...Пару разів якось ніс каляску з дитино, на 7 поверх, то думаю виробники взагалі не думають хто буде носити каляску, вона для жінки дійсно важка.
sweetlena Опубліковано 12 Червня, 2010 в 16:47 #12 Опубліковано 12 Червня, 2010 в 16:47 "Пару разів якось ніс каляску з дитиною"...значить теж не частенько гуляєте з бейбіком Питання того виїзду актуальне не тільки для під"їздів, а й часто для інших мість громадського користування...та то вже не по темі. А чоловік в ту пору, коли її треба виносити-вивозити заробляє гроші на оті самі недешеві памперси.
MACCEN Опубліковано 12 Червня, 2010 в 21:49 #13 Опубліковано 12 Червня, 2010 в 21:49 Дітей у мене немає, шукаю з якою то б красуеню зробити А так просто допомагати довелося, мені не в напряг таке дійство, але на замітку людям зі смекалкою, придумайте конструкцію яку просто прикрутити в підїзді, і щоб коштував монтаж не сильно багато, думаю замовлень була, би ціла хмара це ж не тільки каляску можна знести, і велосипед так що всім допоможете одразу.
MACCEN Опубліковано 13 Червня, 2010 в 01:03 #14 Опубліковано 13 Червня, 2010 в 01:03 жаль правити неможна поста свого, вот ссилка Просте рішення! скептики скажуть ліфт є, в деяких будинках ліфт не працює не один рік, та і не будь-яка каляска влізе в ліфт. Зараз будують не для людей а не ясно для кого, чому нові будинки не облаштовують пандусами, туди може вселитись не тільки молода пара, але інвалід (чи напевно врятлі, звідки в інваліда такі гроші). Але ми від теми відійшли, так не видно списку чим цікавляться молоді мами
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.