Перейти до змісту

Продам Siemens CX75

slm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам Siemens CX75. Зовнішній стан на 3+. Батарея при невеликій кількості розмов тримає кілька днів, використовується як другий телефон. В комплекті коробка, карта пам'яті на 512 мб, кабель. Зарядки немає, так як вдома використовується 1 зарядка на 2 Сіменса.

Хочу за нього 250 грн, торг.

post-4651-1276272485,83_thumb.jpg

post-4651-1276272500_thumb.jpg

post-4651-1276272512,35_thumb.jpg

Опубліковано

без зарядки і за 250 це явно забагато.

гривень за 100 взяв би і без зарядки. ясно якшо доки в нормі.

Опубліковано

Зарядку думаю можна знайти за гривень 20. Є гарантійний талон. 100 грн мало...

Опубліковано

скільки тримає батарея?

пропоную 110 грн за нього. давай мислити об*єктивно-за 150-180 грн можна на базарі з документами і зарядкою, навіть флешкою купити S75, а це телефон значно вищого класу, з потужнішим процесором, кращим дисплеєм і стерео звуком. а по ціні в 250 грн можна купити бенкю сіменси типу е71, еф81 і інших, які в рази потужніші і кращі.

тим більше, ти сам писав що стан телефону на 3+. як на рахунок гарнітури в нього? скільки тримає батарея, обєктивно? при 2-3 год розмов на день, наприклад? при іграх та інтернеті?

Опубліковано

Bit, дешевше, ніж 200 грн не бачу смислу продавати. Якщо не продасться, буду далі з ним ходити.

На рахунок гарнітури - є старенька провідна, дика, не знаю, чи працює. Думаю, можна блутуз-гарнітуру підключити. Батарею можу дати потестити, кому цікаво.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...