Перейти до змісту

NFS Underground

Facktor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Будемо надіятись...... хоча, з такими стараннями які демунструють адміністратори, скоріше можна в космос полетіти ніж дочикатися заміну сервера..... :blink:

• Відповідей 179
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Тоді скажи мені будь-ласка, чого ж вони так довго з цим возяться????????? :) ..... Тут дійсно в когось руки з одного місця ростуть :blink: ...

Опубліковано

Те що сервак глюкавий вони могли і не знати. Для мене новиною сьогодні стало те що вони його запустили. Сумніваюсь що сервака після запуску тестили

Опубліковано
  Facktor сказав:
....Сумніваюсь що сервака після запуску тестили

Ти знаєш, там обдаровані люди сидять, я не думаю шо вони могли до такого догадатися :blink:

Опубліковано
  self сказав:
То ж сервер уже давно работал :blink:

topic

Ти ж сам сказав работал, потім його відключили, а зараз запустили знову, але так як треба він не робить

Опубліковано

Пам'ятаєте повідомлення від kmd?

"На даний момент трафік між мережами закрито.

На невизначений термін..."

Я майже в певнений, що причина по якій глючно працює сервер НФС може бути в цьому, поскількі мені вдавалось пограти тількі з Йожиком, якій знаходитться в тій самій підмережі, що і я. А з користувачами інших підмереж пограти не вдається...

Опубліковано

Все добре те, що хорошим кінчається, і я надіюсь, що Адміни відкорегують роботу сервера НФС, і він запрацює на повну потужність без глюків і іншої фігні :blink: ....

Опубліковано

2Админ:Если не имеете возможности создать новые сервера, то хотябы обновите "Underground" ... люди просят :(

Опубліковано
  Facktor сказав:
В НФС можна грати на зовнішньому серваку :P:P:P Вже перевірено :D:D:D

бля! я и НФС удалил...(((

:P

Опубліковано
  Facktor сказав:
В НФС можна грати на зовнішньому серваку :D:D:D Вже перевірено :D:D:D

Нарешті наші прохання були почуті :D:101010:

Опубліковано

На зовнішньому серваку мається на увазі, що сервер створюється на якомусь комп"ютері не з мережі фотаком, а користувачі фк можуть до нього підключатись і грати за рахунок зовнішнього трафіка. Дивно, але до сервера з ОГО підключитись не вдається :)

• Адміністратори
Опубліковано

Якби сьогодні була не субота то нелюд під ніком Jurassic

получив би рідонлі на місяць, за свої висказування.

І думаю якщо ще раз від нього побачу таку фігню, то перманент йому забезпечено.

Опубліковано
  kmd сказав:
Якби сьогодні була не субота то нелюд під ніком Jurassic

получив би рідонлі на місяць, за свої висказування.

І думаю якщо ще раз від нього побачу таку фігню, то перманент йому забезпечено.

:glare::glare::smile-zachot: Ой РжуНімагу:D)))))))))))

Скажу чесно, навіть і не думав шо в модерів є ємоції:)))) Як шо я когось вже так сильно обідив, то може мені морду набити:))))))))))))))))) :lol:

Опубліковано
  Jurassic сказав:
:ok::lol: Ой РжуНімагу :) )))))))))))

Скажу чесно, навіть і не думав шо в модерів є ємоції :) ))) Як шо я когось вже так сильно обідив, то може мені морду набити :) )))))))))))))))) :lol:

:smile-zachot: Ой і д*рак! :smile-zachot:

ЗИ: По-перше - це не модер, а адмін, а по-друге - навчися поважати оточуючих! :smile-zachot::ok:

Опубліковано
  ЙОЖИК сказав:
ЗИ: По-перше - це не модер, а адмін, а по-друге - навчися поважати оточуючих! :):)

Адмін, модер, вони всі на одне лице... А на рахунок того щоб когось поважати, ти мені не говори, я сам знаю кого поважати а кого ні! :)

Опубліковано
  WoOlf сказав:
  ЙОЖИК сказав:

ЗИ: По-перше - це не модер, а адмін, а по-друге - навчися поважати оточуючих! :):)

Адмін, модер, вони всі на одне лице... А на рахунок того щоб когось поважати, ти мені не говори, я сам знаю кого поважати а кого ні! :)

:):)

Опубліковано

Не маю можливості перевірити чи працює зараз сервак Андера на ФК :) Перевірте хто небудь стан сервера

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...