Перейти до змісту

Куплю послугу установка віндовс

GurAlex87

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Накрився віндовс на нетбуці. Раніше ніколи не мав з цим справу, оскільки в ньому немає сд., не знаю як правильо це зробити. В неті ритись нема часу. Підвести можу куди завгодно. з мене :friday: . наперед дякую!

Опубліковано

=) Можу поставити. Знаходжусь у приміщенні Вісника. З 9 до 18 підвозь.

Або можу розказати, як кохатись зі встановленням із флешки.))

+38 (093) 767-85-03

+38 (095) 789-24-30

Опубліковано

да помню-помню як мучився зі встановленням вінди на нетбук, але всежтаки встановив і частково мені допоміг Yuraul за шо йому дякую

Опубліковано

Та ну їх, ті флешки. Лінь було допилювати до пуття, а то воно все з неприємними граблями працювало. У мене просто юсб-привод зараз є.)

Та й невідомо, що з віндою, може, взагалі підняти можна.

Опубліковано

Та ну їх, ті флешки. Лінь було допилювати до пуття, а то воно все з неприємними граблями працювало. У мене просто юсб-привод зараз є.)

Та й невідомо, що з віндою, може, взагалі підняти можна.

і за допомогою чого будеш піднімати?

Опубліковано

Не факт, що то буду я.)

Спочатку треба дізнатись причину. А то "накрився" може бути як і неправильний бут.іні (або його відсутність), а може і піввінта розсипалось, чи що там в нього стоїть. Тоді вже питання формулюватиметься по-іншому. То занадто обширна тема. Бувало, і коли просилось нажати ф1/ф2 при старті, люди казали, що вінда злетіла. Не всі ж спеціалісти.) Це як сказати: у мене авто не заводиться, чому? А хз, може всьо прапало, а, може, заправити просто треба. :D

... официантка, которая не понимает роли горючего в двигателе внутреннего сгорания...

Шелдон Купер.

Опубліковано

Якщо є USB-привід, то краще встановить і все настроїть, а потім з допомогою Акронікса зробить образ, і все при будь-якому глюку відновлюєшся без проблем )).

Опубліковано

Пише ось що (не можна запустити віндовс через несправного чи відсутнього файла C\windows\system32\config\system)/. Одним словом я завтра наберу Yuraul, під'їду і все вирішимо! Дякую!

Опубліковано

Не факт, що то буду я.)

Спочатку треба дізнатись причину. А то "накрився" може бути як і неправильний бут.іні (або його відсутність), а може і піввінта розсипалось, чи що там в нього стоїть. Тоді вже питання формулюватиметься по-іншому. То занадто обширна тема. Бувало, і коли просилось нажати ф1/ф2 при старті, люди казали, що вінда злетіла. Не всі ж спеціалісти.) Це як сказати: у мене авто не заводиться, чому? А хз, може всьо прапало, а, може, заправити просто треба. :D

... официантка, которая не понимает роли горючего в двигателе внутреннего сгорания...

Шелдон Купер.

у мене взагалі в 2001 році - на p3-му шлейф відійшов, я думав віндовс 98 вже полетів, вдома сказали що більш той ящик нікуда не повезуть на ремонт, і от я задумавсянад цим ,,питанням,, і думав аж 2 дні і 2 ночі над чорною консолю, знищив всі філми і музику чудовою командою ,,format c:,, - до речі гарна команда :) інколи допомогає, перепитав всіх хто хоч раз встановлював віднассс, таких було маловато на той час, іііі - потім взявши молотка і виправивши трішки свої ,,криві руки,, - бо такі вже криві були - аш геть було стидно - встановив той ,,winas mast dae,, А так я згідний - якщо воно непотрібно тій людині і тратити на це свій чудовий час - можливо й краще довіритись тій людині яка в цьому шарить - успіхів в установці.

Опубліковано

zzzvalentinxxx, у тому, що не всі комп’ютери підтримують завантаження з юсб.

Та ну! топікстартер писав:

Накрився віндовс на нетбуці...

Ти знаєш нетбуки, що не підтримують загрузку з ЮСБ?

А взагалі компи, що не підтримують загрузку з ЮСБ і в які неможливо звичайний привід накрайняк вставити - часто попадаються?

А ще бачу тут радять робити такі екібани типу поставити Віндовс на нетбук з USB-привода :0002:

Жесть! :g05:

Опубліковано

Навчись читати і писати, по-перше.

Ти знаєш нетбуки, що не підтримують загрузку з ЮСБ?

А, по-друге, я писав не "нетбуки", а "компютери" і мав на увазі не випадок топікстартера, а загалом.

А взагалі компи, що не підтримують загрузку з ЮСБ і в які неможливо звичайний привід накрайняк вставити - часто попадаються?

Шо ти плетеш? А це тут до чого?

А ще бачу тут радять робити такі екібани типу поставити Віндовс на нетбук з USB-привода

Стопудов, от ідіоти! ЛОЛ! Ставити вінду з привода! Жжжош! Плюсстопіццот! Красавчєг!!!111

Навчи нас ставити вінду, о Гуру! :sm142:

Опубліковано

Сделаю за 145грн - это конкретно и стопроцентово.

Офис и прочие додатковости - в нагрузку безвозмездно - т.е. даром.

Кто за меньшую сумму, господа, возьмёт на себя эту решаемую проблемку,

правда гимморойную по нудности исполнения??

Народ это что ж за цены такие? За полчаса-час не самой умной и тяжелой работы - 145 грн.

Я обычно беру за такое до 50 грн.

Опубліковано

Розслабтесь, наскільки я можу судити, топікстартер проблему давно вирішив.

Ну, але радує, що в Луцьку багато настільки висококваліфікованих спеціалістів, які вміють втановлювати Майкрософт Віндоуз.

Опубліковано

Навчись читати і писати, по-перше.

А ти фантазію і гумор розвинь! :yesmaster:

А ще бачу тут радять робити такі екібани типу поставити Віндовс на нетбук з USB-привода

Стопудов, от ідіоти! ЛОЛ! Ставити вінду з привода! Жжжош! Плюсстопіццот! Красавчєг!!!111

Навчи нас ставити вінду, о Гуру! :sm142:

Не я придумав, мені самому цікаво:

Якщо є USB-привід, то краще встановить і все настроїть, а потім з допомогою Акронікса зробить образ, і все при будь-якому глюку відновлюєшся без проблем )).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...